ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 779
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
  • София; Дружбето
Сварих се докато се прибера. Мен Авент също ме зарибиха, даже минах през аптеката фа разпитвам за цени и да разгледам както си трябва. Ама по-натам ще пазарувам. Примерно другата седмица на заплата  Crazy Хуваби работи говорят на това училище, интересно е  newsm53 Живот и здраве по-натам пак ще дойда

# 91
Здравейте,аз съм Мария от Асеновград на 25 год.И аз съм кандидат Мама.Термина ми е на 05.януари.2007г.

# 92
ех, жалко - тъкмо се бях зарадвала, че ще си имам астрално близначе (аз съм родена на 9.01 Wink)
[/quote]
KayRenn ако трябва го раждам на 9-ти, щом е за идеята ще се напъна smile3533
vvenkova и на мен ми казаха че съм в 17-та, а не в 16-та г.с. , но винаги има малка разлика. Поне със сигурност ще се родят Януари Laughing

# 93
Здравейте и от мен! И аз докато се прибера едва не припаднах, но хубавато новина е че мъжо си взима неговата кола и ми връща моята. newsm01
И аз се чувствам много добре от ходенето на курса, запознаваш се всеки път с нови мами, слушаш интересни неща. И мен продуктите на Авент са ме грабнали от пръвата промоция и аз минах през аптеката най-близка до нас и установих че някой неща са с малко по-евтини от другите магазини.
Stiliana1 аз бях в 15 часа, без малко сме могли да се засечем, но бях с мъжо и много бързахме. И днес ходих да давам кръв и утре ще ходя да взема изследванията и Венкова да види как са показателите.
Лек ден на всички и ако искате можете да ни видите на снимки smile3509, ако ви харесваме можете да се присъедините към нас. Много е весело. lalalala

# 94
  • София/Варна
и аз искам на курс, но това значи да скатавам от работа - не че ще има проблем, но някак не искам да прекалявам. И без друго ме оставят по цял ден да се ровичкам из нета и да си вися по форумите Wink

stiliana1, то си е Божа работа - кофато дойде Wink. Аз съм зарадвала нашите точно на първата им годишнина от сватбата Wink.

# 95
Здравейте,аз съм Мария от Асеновград на 25 год.И аз съм кандидат Мама.Термина ми е на 05.януари.2007г.

Здравей Мими, добре дошла при нас   Hug

Ей, мами от София, питайте в училището за бременни дали предвиждат такова във Варна Grinning
И ние искаме да се просветим и да се зарибим Wink

# 96
  • София

Добре дошла, мами мими! При нас е гостоприемно, любопитно и весело! Нали, момичета? Joy Хей, аз успях да кача и своя снимка!!! Ама какво успешно, задкомпютърно устройство съм, а??? Laughing

# 97
  • София; Дружбето
Алеле на снимката изглеждам още по-голяма newsm03 Относно училището там казаха, че провеждат някакъв конкурс за мами с термин от 10.12 до 06.01. Изпращете ксерокопие от ехографа с написан термин от доктора и датата на прегледа и може да се спечелят големи награди. Така че ако някой има желание, може да прочете по -подробно в сайта на 9 месеца.
Здравей МИми, надявам се да си прекарваш весело тук  Hug

# 98
  • София/Варна
Сега гледах снимките и взех да се притеснявам - на повечето мами вече им личи бременността, а аз колкото и прилепнали дрехи да слагам, никой от колегите се не досеща, че съм бременна. Вярно че съм си над нормата, ама все ми се иска вече да ме мислят за бременна, а не за нашишкавяла  Sad

# 99
KayRenn, то наистина е божа работа. Мен терминът ми с дъщеря ми беше на 8.10, а я родих на 17.10 - изчака ми се чакането тогава. Ти още не си ли казала на работа че си бременна? Аз тая работа я свърших преди 2 дена, защото застрашително наедрявам.

# 100
  • София/Варна
Ами шефа на фирмата и тийм лидера ми знаят, един колега се досети сам като се запънах да не слагам колан, като ме вози до едни клиенти. Тоя досетливия изпя на още 2-ма и толкова.
Нямам желание да го разгласявам много публично, че имаме една-две колежки дето са малко проблемни в това отношение и не ми се ще да им бъркам в раната. В един момент нещата ще станат явни, но дотогава нека не ги тормозя.
А и фирмата е голяма и не се чувствам особено близка с повечето колеги за да им споделям нещо толкова лично.

Колкото до термина - и мен майка ми ме е чакала за 30-31.12, ама аз проклетия, твърдо съм отказала да изляза преди годишнината им Wink.

# 101
Преди два часа се возих с един колега и той ми каза да сложа колан. Казах му, че бременните не слагат колани, а той ми вика: "Ти пак ли си бременна?" Shocked Аз го питам: "'Що, да нямам 10 деца?", а той: "Нали имаш две" Joy
"Имам едно и няма да сложа колан"
А той като взе да ми разправя, че ако сме се блъснели...добре, че има възглавници... #Crazy
С радост слязох от колата и се върнах пеша в офиса.

Вече май всички знаят във фирмата, то си ми личи Grinning

# 102
  • София/Варна
абе то тия заспали програмисти тук и до 9-ти месец няма да ме разконспирират Wink

# 103
  • София; Дружбето
Мойте колеги бяха много смешни, когато си шушукаха по ъглите и само ме подпитваха що ми лошо, защо на масата е пълно със всякакво ядене Simple Smile Затова им казах много скоро, да не ги мъча  Joy

# 104
Добре дошла, мами мими! При нас е гостоприемно, любопитно и весело! Нали, момичета? Joy Хей, аз успях да кача и своя снимка!!! Ама какво успешно, задкомпютърно устройство съм, а??? Laughing

Ивонска, ще гледам по-често очите ти, искам такива за бебето Simple Smile
Имаме ги генетично заложени, но аз и Ники сме със зелени, а таткото с кафяви. Такива сини имаха баба и двамата ми дядовци , на мъжа ми едните баба и дядо, майка и сестра ми.

Общи условия

Активация на акаунт