Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява заключването на теми във форум?
Как се чувства бебето по време на бременност?
Какво представлява белият течение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява заключването на теми във форум?
-
Как се чувства бебето по време на бременност?
Усещането на бебето по време на бременност може да варира при различните жени. Някои описват усещането като гъделичкане или докосване отвътре, докато други го сравняват с гъделичкане. С напредването на бременността усещането може да стане по-силно и по-често. Важно е обаче да се отбележи, че индивидуалните характеристики на майката и развитието на бебето могат да повлияят на усещането.
-
Какво представлява белият течение по време на бременност?
-
Какво е Зимафлуор и кога се препоръчва да се приема?
-
Каква беше дискусията на училището за бъдещи майки?
Добре, че винаги съм си била пухкава, та не се притеснявам много колко ще кача и колко ще успея да сваля. Разбира се не ми се иска да ставам

), че това училище ми дойде божествено разведряващо, както и срещата с мамите.
и беше
. На мен ми подейства ободряващо и смятам пак да ходя другия вторник. А понеже темата беше за храненето и на кърмачките, имаше в наличност и едно родено
, а останалите бяха доста
в сравнение с нас.
Спокойствие му е майката.

в4ера нямах време да пиша след прегледа понеже правихме прощална ве4еря за сестра ми.заминаха си
и ве4е ми е мъ4но ама няма как.ина4е моето беб4е е в отли4на форма
само дето се притеснявах толкова ама и без това неможе де.сега в вторник ме вика да му измери глави4ката и иска да ми пуска пак изследвания разни.знаете ли какви може да са.тогава ще съм 16 седмица и нещо,и дали се правят задължително,защото ми писна да плащам като поп.за предните дадох 200 евро и на вси4кото отгоре се правят на друг остров
незнам какво да правя.на една заплата сме а имаме толкова разходи и не смогваме ако трябва постоянно да се дават пари за изследвания.на вси4кото отгоре всеки път давам по 50 евро за преглед

Момичето от снимката работи в "Ерика", за съжаление не е твоята позната.
Ни концерт ще видя, ни дявол. А като знам как се молих да дойде тази година и как се заричах, че "жива-умряла - там съм", патка, на ми сега!
Човека докато предполагал, господ разполагал
Вчера получихме резултатите от изследванията и .... чиста съм,
Нямам търпение да дойде утре да се поразходя, да видя малко хора и аз
Пък после и зъболекарката ще посетя да пооправим нещо. Да се оплача , че бебо от три дена не съм го усещала изобщо
вече нямам търпение да идва 2-ри, че само глупости почнах да мисля