Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата? - 6

• 48 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Нещо сребърно? Синджир с висулка или гривна.

# 376
  • Deutschland/HE
Ако обича да рисува може да вземеш от "Слънчогледите"  нещо подобно или хубави моливи и подобен скицник. Дъщеря ми е на петнадесет години и скоро подари за рожден ден на своя съученичка, а и тя обича да си рисува.
Другата ми идея е някаква настолна игра или несесер с малки дози козметика при пътуване.

# 377
  • софия
Хубав парфюм, парфюм за коса.

# 378
  • Пловдив
И аз мислих за парфюм, обаче майка й има проблем с ароматите и не иска да й мирише на нищо друго освен на изпрани дрехи.
Сребърното също е много добра идея, но детето тренира всеки ден спортна аеробика и мисля, че не може да носи бижута.
Много ми е трудно, защото са ни много близки, но са със страшни претенции и всеки път е голяма драма с подаръците.

# 379
  • софия
Мърчанд - дреха (тениска, суитчер) на любима група/изпълнител.

# 380
Подарете ваучер от определен магазин. При дъщеря ми обикновено това си подаряват.

# 381
  • при палмите и алигаторите,FL
Ваучер за интересно преживяване-конна езда, мини голф, нямам идея какво има окло вашето населено място.Идеята ми е че подаръкът може и да не е предмет.

# 382
Гифт карта

# 383
  • София
Часовникът с татуировка, който по Коледа някой (моля за извинение, че не помня ника) препоръча тук, имаше голям успех при моята девойка.

# 384
ще оставя това тук. Виждала съм и по лоши примери. 70% от родителите не знаят какво се случва с децата им .

# 385
Часовникът с татуировка, който по Коледа някой (моля за извинение, че не помня ника) препоръча тук, имаше голям успех при моята девойка.
Може ли линк?

# 386
# 387
  • София/Благоевград
Дайте идея за подарък за рожден ден на момиче на 12г. Четох назад предложенията, но детето не се интересува нито от книги, нито от слушалки, нито от дрехи.
Спортува професионално и си има всичко.
Направо съм в голяма чуденка.

На спортуващи деца подаряваме ваучер за Декатлон.

# 388
Щом детето практикува аеробика нлнадали ще има нещо полезно за нея в декатлон. Кожата се изсушава от постоянното киснене. Може ваучер за козметична марка или продукти на някоя друга.

# 389
Аеробика и "киснене" Thinking нещо не разбирам връзката...
Има хубави трика (за акробатика/аеробика/гимнастика) в декатлон. Което ми напомня, че трябва да ида да избера нещо за кънките... или да огледам триката, че да оползотворя нашия ваучер за РД Blush

Общи условия

Активация на акаунт