Работа, CV-та, HR-и, съвети - 69

• 25 119
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Не разбрах какви строИтели се търсят? Ако имате предвид архитекти например, може и да има, но да не ги търсите където трябва.

# 466

В страната се търсят стройтели...
Оникален прЪвописТ на нАучен работник...

# 467
  • София
И ти си от неграмотните, нали знаеш?
Просто призовавам за малко смирение от хората, които не могат да пишат, но плюят по другите, които правят грешки.

# 468
В тази тема май изключвате възможноста някой да е почерпен и да пише!

# 469
здравейте,
според вас тази обява за каква длъжност е, не мога да я схвана
https://www.jobs.bg/job/5180937

Не искам да прозвуча грубо, но щом не можете да я схванете, значи не е Вашето нещо.
За конкретната позиция ще си търсят някой с опит в друга компания тип кол център, на подобна позиция. Даже съм изненадана, че е пусната обява в jobs.bg, а не е повишен някой вътрешен човек.
Не е грубо, но няколко пъти протечох какво ще прави човека и все ми изглежда мъгляво - секретарка, асистент, протоколчик на събрания, медиатор в екипи, ама пък и metrics ще прави... наистина е мъгла за мен.
Аз търся друга позиция, а тази я разгледах от любопитство заради френския.

# 470
Отивам, дали линкът който си дала е към обявата, за която говориш? Аз не прочетох нито секретарски задължения, нито медиаторски, нито за протоколи на събрания…..
Скрит текст:
•Performing weekly effectiveness and efficiency coaching for consultants to ensure team’s productivity
•Conduct weekly side-by-side time with consultants
•Supporting Team Leaders in setting improvement programs and action plans for consultants
•Gathering up-to-date information and integrating feedback into the best practices
•Handle escalations
•Providing recommendation to assist in creating new training programs
•Identifying and reporting any training needs to maintain quality level
•Prepare and submit weekly / monthly test questions and recommendations
•Calibrating with TMs, QAs and clients, at regular intervals, monitoring transactions and analyzing transaction monitoring results
•Ensuring through follow up that action plan objectives have been met, feedback quality and performance results, coaching, follow up and consequences (PDP, Action Plan

# 471
Шефът най-вече трябва да се грижи за хората си. Това му е работата.

# 472
  • София
В големите компании това, че има опция "Препоръчай приятел" не значи, че го взимат ей така, само на база препоръка. Дава се СВ, правят се интервюта и ако препоръчаният е назначен, след това препоръчащият получава определен бонус, ако се назначи този човек.

Светлица, доколкото разбирам си от 5 г във фирмата, което не е малко.
Вместо да се тормозиш, по-добре поговори с него, без да се оплакваш, а по-скоро да му кажеш, че си търсиш нови предизвикателства и проекти и да те има предвид следващия път. Simple Smile

# 473
В сферата, в която работя, често се случва да се канят хора от други фирми, които са се доказали в професията си. Даже преди месеци ме викаха в една фирма, но аз тогава отказах.

# 474
  • София
И в София е така - въртят се хората по сфери. Поне тези, които познавам - печат и хартия, хранителни добавки, повдигачи.

# 475
  • Sofia
В сферата, в която работя, често се случва да се канят хора от други фирми, които са се доказали в професията си. Даже преди месеци ме викаха в една фирма, но аз тогава отказах.

Би ли споделила сферата на дейност?

Била съм на интервю за работа,
за което смятам че е било проформа. Разбрах го почти веднага, защото имам доста опит в ходенето по интервюта. Бяха двама души, много вяло и незаинтересовано задаваха стандартни въпроси и продължи не повече от 20 минути, като преди това чаках да ме приемат също толкова.

# 476
  • Бургас
Каква е тази длъжност "повдигачи"?

# 477
  • София
Каква е тази длъжност "повдигачи"?
Не е длъжност, а определен вид машини, с които се занимават 4 фирми в БГ. Да го кажа електро и мотокари по-просто.

# 478
Какво толкова питаха,че 20 минути?Това е много време.Аз един път съм ходила на интервю,беше точно 5 минути.Те си казаха какво искат и предлагат и аз си казах,наеха ме и изкарах 12години на тази работа.Не знам,нещата сигурно са се променили,това беше преди 15години,а може и така да се е случило,защото   това ми е единствено,на друго не съм ходила.

# 479
Ха, 20 мин...!
Имах интервю цял ден. Психологически, тест за интелигентност и на професионалните качества и способности. Пазариха ми се накрая за 100 лв., въпреки че знаеха колко е минимума, който искам. Толкова бил бюджета.... Попитах ги защо ми причиниха целия този изпит, след като знаят колко искам и това не отговаря. Казаха ми, че смятали, че не съм за 100 лв. Попитах ги те тогава за 100 лв. ли са и ги оставих с отворени усти....

ПС: Колебаех се дали да работя там, понеже ми беше далеч. Това последното реши дилемата ми.

Общи условия

Активация на акаунт