Работа, CV-та, HR-и, съвети - 69

• 25 137
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • Другата България
Една тема изпуснах и то голяма веселба настанала!
Налазили и напъплили едни мастити бизнесмени, работодатели и работодателКИ, успели и преуспели, ама къде да се похвалят ако не в Бг мамма! Grinning Така де, то това форум за търсене на работа, на работници, на висококвалифицирани кадри, нещо лист с оферти има ли, че само последните няколко страници прехвърлих? Thinking

Мъчна мъка, както се казва.
Честита Нова Година на всички търсещи работа, дано да е вашата година, да намерите желаното поприще и успешно да се реализирате! Ценете се-себе си и труда си, и не правете компромиси относно количество за сметка на качество!

# 406
За много години, здрави и благодатни!

Искам да ви питам за съвет за св-то. Чудя се как да изтъкна плюсовете си. Измислих да ги сложа точно под името, снимката и длъжността си. Като ги изброя и завърша с три неща, които търся в новата работа - общо 3 изречения са.
Дали е добра идея? Да не става много? Тези 3 изречения са отделно от  двете ми други секцийки Expertise и Skills, отделно са и от досегашните ми местоработи (за тях съм написала по няколко неща, които са ми задължения и имат връзка с длъжността, която търся).

# 407
Еми това си е доста индивидуално дали е добра идея. Много зависи какво и как точно ще напишеш. Всичко има значение. От размер на шрифта да конкретните думи, които ще ползваш.

# 408
Според мен, обедини тази секция със секции Expertise и Skills. Гледай да са не повече от 4-5 реда.
Иначе става прекалено и вероятно информацията ще се повтаря.

# 409
Според мен всяко нещо, с което разчупваш рамката, ще те отличи от останалите. Дали изборът ще спре на твоята кандидатура обаче, зависи от същността, не от формата.
Успех!

# 410
Благодаря ви celika, Нищо лично, Samodiva! наистина ще излезат като повторение някои неща, ще помисля

# 411
# 412
  • БГ

С това искате да ни кажете?

/Или от София по големо нема, от Искъро по длибоко нема Laughing/

# 413
За много години, здрави и благодатни!

Искам да ви питам за съвет за св-то. Чудя се как да изтъкна плюсовете си. Измислих да ги сложа точно под името, снимката и длъжността си. Като ги изброя и завърша с три неща, които търся в новата работа - общо 3 изречения са.
Дали е добра идея? Да не става много? Тези 3 изречения са отделно от  двете ми други секцийки Expertise и Skills, отделно са и от досегашните ми местоработи (за тях съм написала по няколко неща, които са ми задължения и имат връзка с длъжността, която търся).
Според мен не пиши в CV то изречения. Напиши си мотивационно писмо, дори и да не е посочено, че искат.

# 414

С това искате да ни кажете?

/Или от София по големо нема, от Искъро по длибоко нема Laughing/

Нищо не искам да кажа... Просто смятам, че на хора тук им е любопитно. Пускам бомба Grinning

# 415
  • БГ
Скрит текст:
Скрит текст:
Нищо не искам да кажа... Просто смятам, че на хора тук им е любопитно. Пускам бомба Grinning
[/quote]

Фейк бомба да е освен. Ако въобще тези данни са верни (че не са изчерпателни е ясно), какво да им се любопитства. София води по заплащане и брой заети, Варна и Пловдив изостават много, но Варна поне компенсират в бонуса. Най-добре са Перник. С един представител и явно си го къткат ,  като не могат с вода поне с годишен бонус. Laughing

# 416
Не е фейк бомба. Това са данни от анкета. Не съм разглеждала файла, но забравих да добавя, че се попълва в момента. Т.е. след малко ще има повече данни.

# 417
  • нейде там, където ....
Прилича на един файл от преди доста време, който се размяташе из мрежата. Данните се набираха чрез анкета в заплатомер (ако не бъркам), но няма гаранция, че попълваните данни са верни. Със сигурност мои познати се бяха пошегували.
Да не би сега някой да се е сетил да му поотупа праха, като го прехвърли на ново място?

# 418
Тази не е от заплатомер. Много ясно, че все някой може да се пошегува, но като цяло анкетата е сериозна.. Тази се пуска всяка година.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт