Свекървата, мъжът и жената

• 34 324
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 570
То е ясно, че е безотговорен мамин шляпурко.. опитал се е човека “ да се наеме с отговорност” , ама не е успял очевидно. Няма любов в тази история със сигурност, а от там нататък всичко се обезсмисля- и преговори, и компромиси. Какъв компромис да направя за човек, когото не обичам? Ако имаше любов, едва ли щеше да я има тази тема и отговори на незадавани въпроси- В къщата или в апартаментчето да си живуркат?
А в случая на авторката дали ще и е приятно - детенцето си го гледкат двамката, а междувременно мъжленцето си върти очички и търси други госпожици за забавление - не, мерси. Според мен по-добре да няма ни компромиси тук, ни каквото и да било. Колкото и да го обича, тая любов към него да й беше минала вече с тези негови (без)действия.

# 571
  • София
Е, аз не видях и дума за обич от нейна страна, така че едва ли ще има драма.

# 572
То дума имаше, но не ти пасва на фантазията, Абсурт.

# 573
Ааа как да нямаше.. сега не ми се търси в коментарите, но лично от авторката беше нещо от сорта на.. “ аз избързах наистина.. исках семейство и дете и си нося отговорността да си го гледам та дори и сама.. всичко беше много бързо, но аз бях много влюбена”

# 574
  • София
Написах, че СЕГА не съм прочела дума за обич към него, а не какво е било преди. Simple Smile

# 575
  • София
Написах, че СЕГА не съм прочела дума за обич към него, а не какво е било преди. Simple Smile
Ама как да не обичаш човек, който не иска да живеете самостоятелно, а иска да вземе детето, майка му да го видела /дори не той/, който ругае, обижда и ти пожелава "чумата да те тресне" и подобни простотии и който слуша само каквото мама каже? Cupid Joy

# 576
  • Насред хаоса
Аз пък сега прочетох думички, които са антоним на любов от негова страна ("чума да те тръшне"). Та на фона на това какви претенции за любовни думички от нея? Да се научи той какво значи любов, тя вече си е изпатила от нея.

# 577
  • Най-красивата страна
Видяла е истинското му лице и пеперудите са излетели....

# 578
Авторке, бащата българин ли е?

# 579
20052018, даа- харесват ми такива въпроси. Кой от какъв етнос е, колко годишни са ( вече имаме отговор на този въпрос) и прочие. Такива въпроси и отговори говорят много за случки и ситуации..

# 580
Мисля, че спора се вихри отдавна без Авторката.
Тук сме ревнивки срещу неревнивки.
Първо трябва да го откъснеш от мама. Щото то жени много, но мама е една.

# 581
Да вземеш да четеш повече, преди да даваш акъл, а?

Авторката се включва регулярно, за разлика от други теми, чиито авторки се изпаряват.

Ъ, кво?

# 582
  • София
Кой от кого ревнува, че не разбрах?

# 583
Teresa30, че то това е най-трудното.
Цял живот попадам на мамини синчета, е - това оправия няма, честно. Реве ми се,
че винаги съм номер 2. А най-лошото е когато нито маминка, нито синчеца осъзнават, че той я дърпа за полата (напълно възможно е - от личен опит).

# 584
131824, какъв ти е проблема с моя въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт