Свекървата, мъжът и жената

• 34 305
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 585
20052018, абсолютно никакъв. Капка ирония нямаше в коментара ми. Казвам че и на мен ми харесват изясняване на тези въпроси, защото дали си българин и на колко години си е много важно перо в толкова сложна тема..
Всички знаем, че различните етноси си имат различни традиции и култури, та затова..

# 586

Написах го отдавна- да иска да излезат на квартира или в апартамента, е хубаво, но да може да го направят е друго нещо.
Не могат, защото той не работи, а само с майчинството е доникъде.

Ами, да започне да работи. Какво предлагаш? Авторката да отиде със здравия си прав мъж на отглеждане при мама му?

Ако авторката беше собствената ми дъщеря, бих я попитала как вижда живота си с пухльо, който виси безработен и чака мама да го нахрани и да му плати сметките. Бих я попитала оше наистина ли смята да си прекара живота с олигофрен, който вместо да ѝ каже "Искам да видя детето", ѝ казва "Дай детето да го види мама."

Грешка. Нищо такова няма да я питам. Директно ще я хвана за ушите и ще я измъкна от брака ѝ с подобно говедо. Тя може и да е направила грешката да забременее от говедото, но как пък няма да допусна една такава грешка да ѝ съсипе живота.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 17:35 от Анонимен

# 587
  • София
Скрит текст:

Написах го отдавна- да иска да излезат на квартира или в апартамента, е хубаво, но да може да го направят е друго нещо.
Не могат, защото той не работи, а само с майчинството е доникъде.

Ами, да започне да работи. Какво предлагаш? Авторката да отиде със здравия си прав мъж на отглеждане при мама му?

Ако авторката беше собствената ми дъщеря, бих я попитала как вижда живота си с пухльо, който виси безработен и чака мама да го нахрани и да му плати сметките. Бих я попитала оше наистина ли смята да си прекара живота с ологифрен, който вместо да ѝ каже "Искам да видя детето", и казва "Дай детето да го види мама."

Грешка. Нищо такова няма да я питам. Директно ще я хвана за ушите и ще я измъкна от брака ѝ с подобно говедо. Тя може и да е направила грешката за забременее от говедото, но как пък няма да допусна една такава грешка да ѝ съсипе живота.

Ще ти кажа.
За никакви уши няма да я издърпвам, както не съм я влачила за ушите в леглото му, както не съм й скрила презервативите, както не съм я тикала да ляга с първия срещнат и още повече- ако са ми се разяли устата да й говоря, че от този нищо не става.

Съжалявам, но на мен ми държат още влага решенията, които е взимала вместо мен майка ми, " за мое добро" и никога не бих си позволила да го направя с децата си!
Когато се държиш като с недоразвит с пълнолетна с дете, тя ще си остане недоразвита, защото винаги ще я връщаш в началната позиция- "мама не дава, аз карам първосигнално, мама поема детето и мен и аз продължавам напред".

Това не е подкрепа, това е точно разперване на полата и колкото муньо ще стане мъж докато седи под тази на мама си, толкова и авторката ще стане зряло мислеща и отговорна жена и майка.

# 588
Много хубава идея. Само че ако дъщеря ти си изхаби силите за драми, решения и какво ли не, какъв е смисълът? Ще си похаби живота да прави от неставащ мъж...нещо ставащо?

Абсурт, обясни ми как съм незряла и безотговорна и стояща до полата на мама, щото са ми помогнали и дали гръб да се разделя, като ме стегна шапката. Напротив, поради подкрепата сега живея на съвсем различно ниво и със съвсем различни перспективи и за мен, и за всичките деца.

# 589
Каквото повикало- такова се обадило.
Бойните съфорумки нахъсаха авторката да му каже, че не се пуска от полата на мама.
Между "държиш се за полата на мама" и "чумата да те тръшне" има тънка разлика, не я ли долавяш?
Никой не я е карал да му  казва истината директно. Това си е нейно решение.

# 590
  • София
Между "държиш се за полата на мама" и "чумата да те тръшне" има тънка разлика, не я ли долавяш?

Направо океан е разликата, ама не пасва на Абсурт на наратива.

# 591
  • София
Скрит текст:
Бойните съфорумки нахъсаха авторката да му каже, че не се пуска от полата на мама.

О, разбира се, че си е нейно решение, само дето пространно й бе обяснено че той се държи за полата на мама и че от него нищо не става, и как може да живее на етажа........и това повторено, подесетено, и нагоре, че да го запомни добре и предаде при срещата...... Mr. Green
Що се отнася до " Чума да те ласне", каквото и да значи "ласне", не вярвах че млади жени в 21 век са толкова суеверни, ама щом това е най- сериозната обида, добре.

# 592
Не, Абсурт, не е суеверие, а си правим изводи. Не съм чувала нормален, интелигентен мъж така да кълне.

# 593
Какво ли е станало на срещата между младите гълъбчета.. очаквам с нетърпение коментар на авторката.

# 594
Скрит текст:
Скрит текст:

О, разбира се, че си е нейно решение, само дето пространно й бе обяснено че той се държи за полата на мама и че от него нищо не става, и как може да живее на етажа........и това повторено, подесетено, и нагоре, че да го запомни добре и предаде при срещата...... Mr. Green
Що се отнася до " Чума да те ласне", каквото и да значи "ласне",
не вярвах че млади жени в 21 век са толкова суеверни, ама щом това е най- сериозната обида, добре.
То няма кой знае какво значение каква е обидата...самият факт, че мъжа си позволява подобно отношение още в "медения" месец, говори достатъчно как ще се развиват отношенията им занапред.
Ако единия още на първата година кълне и псува на поразия, ръси обиди и заплахи, дали си струва другия да зачеркне себе си и да търпи цял живот?Заради детето?Което най-.вероятно също ще отнася обиди, псувни, щото нали, първо ревяло за щяло и нищяло, второ-имало двойка в училище, трето-прибира се по никое време, миришещо на цигари....такива хора винаги намират за какво да те навикат/напсуват.

# 595
  • София
Тресне?

# 596
"Ласне", съкратено от "хласне", значи удари. Хласвам= удрям, поразявам.

# 597
... само дето пространно й бе обяснено че той се държи за полата на мама и че от него нищо не става.
A, няма нужда от много обяснения, за да е наясно човек, че системно безработен 27-годишен мъж, който чака мама да го нахрани и да му плати сметките, за нищо не става.

# 598
  • Насред хаоса
Там е работата, че не авторката се занимава със свекърва си, а последната се занимава с нея. И ревността към синчето обикновено е от страна на майка му. А както виждаме, синчето тук на 27 години и слушка

# 599
Там е работата, че не авторката се занимава със свекърва си, а последната се занимава с нея. И ревността към синчето обикновено е от страна на майка му. А както виждаме, синчето тук на 27 години и слушка
Аха, тя свекървата е пуснала темата да се оплаква от снахата.
Колко сме добри да изфабрикуваме ФАЛШИВИ НОВИНИ !

Общи условия

Активация на акаунт