Свекървата, мъжът и жената

• 34 369
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 765
Важното е, че има дигитални следи. И какво излиза - не тя е отишла на лов за принц от детската стая, а май мамин златен се опитва да лови принцеси от своята детска стая.

# 766
  • София
Има Тиндър, след като си тръгна реших да опитам чрез имейла да влезна в приложението, свалих си го и то взе че стана...
Значи той те обижда и те кълне, като дърта бабичка, ти му хакваш тиндъра, черз имейл /не искам да питам пък в имейла му как и защо влизаш?!/. Идилия! Както казах един дол дренки сте и двамата. Жал ми е единствено за бебето! Горкото няма какво да научи от такива родители.

# 767
Ми не, не са един дол дренки. Момата се е ориентирала, гледа кое е гнилото и кое не става. Може да е била заслепена, ама е прогледнала. И да, влизането в Тиндър в тоя момент е проява на изкл. висш дебилизъм. Хакването е умен ход, то не е и хакване даже, а си е почти задължително да се знае.

Сега някой ще извини муньото, че това било напук и пак ТЯ е виновна, че той е влязъл в дигиталния Содом и Гомор, щото мъжка природа, тя лоша, той кахърен и оп, търси да топне чушката при нова мома...интересно и нея ли в детската?

# 768
Мъхъм. Само не разбрах тя ли ще го кърми или ще наеме дойка.
Бабата бързо ще научи кои са АМ на пазара, не я мислете. Млякото не й е проблем.
Ааа, бебето трябва да се отбие, за да си играе баба на мама/

# 769
  • София
Мъхъм. Само не разбрах тя ли ще го кърми или ще наеме дойка.
Бабата бързо ще научи кои са АМ на пазара, не я мислете. Млякото не й е проблем.
Ааа, бебето трябва да се отбие, за да си играе баба на мама/
Ам чи кЪ ?!!! Satisfied Мунчо сътворил на мама играчка и сега играчката като я няма, трябва да се върне обратно на мама, защото тя си е на мама BowtieSatisfied Мама е над всичко. Sparkling Heart

-----------
Сиренке, влизането в чужди пощи и профили за мен горе-долу е на едно ниво с кълненето. Показват един и същи манталитет. Даже за мен е по-грозно да влизаш в чужди акаунти. Това е повече от навлизане в личното пространство. Иначе момата се оплаква, че свекърва й влизала всяка вечер докато кърми и не я оставяла да диша. Като гледам авторката и по-далеч стига в навлизането на лично пространство.

# 770
Нищо ненормално няма да му знае пощата. Ние всичките си знаем пощите семейно и се е налагало да влизаме в пощата на другия. Примерно имаше един период, в който редовно влизах в пощата на сина ми около регистрирането му в университета. Това с личното пространство е доста хлъзгава материя. Някои хора прекаляват със следенето, други - с личното пространство (където си складират примерно актуални голи снимки с трети лица без знанието на основния партньор или пък натрупани дългове от комар).
Малоумното е, че дори не си е направил труда да си регистрира нова поща за Тиндъра. А може би не знае как?
И аз да бях, и аз щях да го проверя какви ги върши, докато "се бори за семейството", след като с поведението си е доказал, че не мога да разчитам да е на моя страна в случай на проблем.
Е, сега ще си смени профила, и какво?
Така ли се решават семейните проблеми? Като при първия удобен случай хукваш да се утешаваш между чужди баджаци? Защото в Тиндър хората не се събират да си приказват за опера.

# 771
Не че нещо, но пространството под кръста на мъжа не е точно "лично", щото още са в брак и имат новородено. Как пък точно такъв вид лично пространство избра...едно е лично пространство да имаш гнездо за Нетфликс, друго е активно търсене на тиндър спойка.

# 772
Иначе момата се оплаква, че свекърва й влизала всяка вечер докато кърми и не я оставяла да диша. Като гледам авторката и по-далеч стига в навлизането на лично пространство.
Права си, но ако става дума за културни, съобразителни, интелигентни хора. Тук ясно, че не са такива. Тази фамилия звучи толкова сериално, че е направо задължителна проверката какво се случва в Гепиме и Тиндър. Има и друго - оплакване какво правела свекървата в дома си при един развод звучи най-малкото недоказуемо. Да извадиш чатове, които показват как се държи бедничкият загрижен татко в сайтове за секс, докато жена му гледа пеленачето сама - това е съвсем друго.

# 773
  • София
Ако водиш военни действия с непочтен човек, донякъде е оправдано да му извадиш кирливите ризи поне пред неговата рода. Не зная дали в съда може да свършат работа, ако се стигне дотам, но никоя информация не е излишна.

# 774
Пффф, бившият ми се яви с разпечатки от Бг Мама, за да докаже, че имам скандални мнения и съм гад мръсна. С чатове от Тиндър е по-убедително някак...там не си говорят за плочки и бани...

# 775
Ох на мен ми е жал вече. То е ясно, че най-логично трябва да се извадят прилежащите семейства от двете страни на мъжа и жената от уравнението, ама как да стане, ако синчето не ще да се отдели ми държи мама му да види бебето... Не става само авторката да се прави, че не съществуват, а той да си държи на негово си. Много кофти ситуация.

Продължавам да твърдя, че най-добрият вариант е да живеете абсолютно отделно. А ако той не иска, не виждам какъв друг избор имаш освен да се разделите...

# 776
Сега авторката излезе виновна, че мъжът и  търси мацки в тиндър….

Пази чатовете, може да ти потрябват.

# 777
  • София
Пффф, бившият ми се яви с разпечатки от Бг Мама, за да докаже, че имам скандални мнения и съм гад мръсна. С чатове от Тиндър е по-убедително някак...там не си говорят за плочки и бани...
Ееее, бивало си го е твоичкият.
А какво имаше за доказване в случая? Дори да си наистина такава гад, съдът ще направи добро, като освободи клетия мъж от брака с теб

А че свеки има право да вижда детето - има, според СК.

# 778
Ами явно и авторката обича да е замесена в сложни семейни отношения?! Защо продължава да го “обича”?
Моме, кое му е за обичане на този?
Не можеш да го накараш да поеме отговорност, очевидно. Защо се мъчиш и ти? Нали каза, че сама можеш да се справиш с бебето? Ограничавай контактите с този индивид. Развод по бързата процедура. Детето при теб. Той ти плаща издръжка и го вижда 2 пъти месечно.

# 779
Затова пък сегашният на Сирената не може да каже "копче", защото само го хвали в Мамата Mr. Green

Аз съм била винаги за запазване на семейството. Тук много шансове не виждам, но винаги си струва да се опита - разумно и с предпазни мерки. Има един много основен проблем с доверието. В повечето случаи той е неразрешим, но стават и чудеса.

Авторката, ако е способна на това, е най-добре да се фокусира върху бебето си сега. Мъжът й и дали ще останат заедно е второстепенен проблем на този етап. Има и много излишни емоции, външни влияния, може би нещата просто трябва да отлежат, за да се избистрят. Бърза работа няма.

Общи условия

Активация на акаунт