Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 654
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Много се радвам, че всичко е наред с теб и бебка, Xiara! Честити розови гащички Heartpulse Таткото ще се зарадва, ще видиш!

# 571
И аз от вчера имам някакви неприятни бодежи, не са ниско долу, а от ляво и от дясно  някъде по средата на корема. Усещам на моменти и леко втвърдяване на корема. Наистина много неприятно. На мен от две седмици ми беше спряло гаденето и повръщането. От вчера обаче се върна с пълна сила. Точно бях започнала да си хапвам по редовно. Месо още не ми понася. Наблягам на сирене, кашкавал, тестени неща. Обичам също кисели краставички и моркови. От плодовете ям само мандарини и тук там някоя ябълка.

# 572
Честити розовички гащи ,Хиара Simple Smile 💓
Добре дошла,Инна Simple Smile

Аз да ви попитам ,правите ли си снимки за спомен от бременността? Simple Smile
На мен ми се искаше да имам такива от всеки месец,както има в еднаква поза,за да се вижда корема как расте,но за съжаление няма кой да ме снима ,защото ММ изобщо не си пада по това,по снимки изобщо и не го карам да ми се връзва на акъла.
Тази вечер си направих две със снимките от скрининга и коремчето ми Simple Smile
От сега ми се иска и към края на бременността да си направя и професионална фотосесия за запечатване на спомена от най-хубавия женски период. Simple Smile

Преди много се снимах и качвах какви ли не снимки в социалните мрежи,но откакто забременях не го правя и имам две,три и не ги споделям никъде. Simple Smile

Аз имам също някакви усещания,не мога да ги нарека болка точно,както описвате
 вие.По скоро като тежест ,някакви мърдания вътре от органите вероятно,защото за бебето ми е рано да го чувствам.
Успокоявам сезпе пом чувствам такива неща значи всичко е наред,корема сякаш доста ми наедря тези две седмици.Май много се взирам,но ми е интересна всяка една промяна Simple Smile

С ММ сме големи любители на супите и да ви кажа ми се отразяват много добре.Хем ми е вкусно,хем не е суха и тежка храна .Гледам да разнообразявам с видовете.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 22:28 от Irina Jolie 616216

# 573
Момичета, знаете ли дали солните стаи могат да се използват от бременни? Май и аз нещо ме хвана хрема и искам да отида днес.

# 574
Има намалени дънки в хм, тези дето купих за 70лв сега са 40лв Sad

# 575
Въпреки че още нямам коремче, вечер леко се подувам и отидох до лидъл за клинчетата, но имаше само размер XS,  който е много малък. Иначе са по 9 лева и са хубава материя - не прозират Simple Smile
Дано пуснат пак

# 576
Дрехите за бременни в Лидл са от 26ти..

# 577
Тези дни не съм писала, но сега ми звъннаха от Националната Генетична Лаборатория за пренаталния тест. Всичко е наред и категорично се потвърди, че чакаме МОМЧЕ! 💙💙💙
Относно дрехите, вчера ходих до H&M Стара Загора с надеждата да си намеря дънки за бременни, защото не обичам клинове. Оказа се, че тук не предлагат никакви дрехи за бременни.
Ако има други мами от Стара Загора, може ли да споделят те от къде са си купували дрехи, че малко не ги знам магазините.

# 578
Galeona, дрехи за бременни само в lc waikiki съм виждала в Стара Загора. Клинове за бременни си взех от гаражчетата за бельо над пожарната, ако ги знаеш.

# 579
Desi, да сещам се, но мен нещо не ми допадат клиниве. Никога не съм носила.
Ще се ходи майче на пазар до Пловдив след празниците.
Аз искам да си взема 2-3 чифта дънки с ластик отгоре и ще ми стигнат идеално.
А иначе, ще отида да видя и в LC Waikiki какво предлагат. Може да пипадна не нещо интересно. Simple Smile

# 580
Стига да има във вашия LCW, мисля, че е по добър вариант, защото поне на мен не ми се купуват от НМ за 70лв чифтът, дето ще ги нося само няколко месеца. Аз имам едни от LCW, супер удобни са и ги взех за някакви смешни пари, мисля 30.В Лидл също ще пускат дънки другата седмица.

# 581
Момичета да препоръчате някой добър АГ в София на частно, който следи бременности?
Искам да си имам някой при който мога да ходя когато поискам - не да се съобразявам с ЖК 1 път месечно.
Благодаря предварително Simple Smile

# 582
  • Варна
Galeona, честито момченце 💙
Момичета, виждам, че обсъждате дрехите и НМ. Току шо бях в мола и си купих дънки за 10,99 от там. Има намалени модели дънки, но клиновете не ми харесаха.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 16:36 от Lemons

# 583
Момичета да препоръчате някой добър АГ в София на частно, който следи бременности?
Искам да си имам някой при който мога да ходя когато поискам - не да се съобразявам с ЖК 1 път месечно.

dream,
Препоръчвам д-р Томи Попмарков с 2 ръце!В няколко кабинета в София преглежда,последно вече и във Вита на Подуене.Потърси в Гугъл къде можеш да го намериш и къде ще ти е удобно.
Със сигурност се сещам имена на много известни доктори,които ще ти бъдат препоръчани,но умишлено аз ще замълча,не защото не са добри,а защото поради имиджа си пред кабинетите  им се чака с часове и прегледите минават "на конвейр".Единствения наистина Голям! е д-р Сигридов,при който и 5 часа да чакаш има защо и ще ти обърне внимание без да те претупа.Но той се занимава най-вече с проблемни и спешни случаи,а не просто проследяване.
Събери мнения и прочети и отзиви,винаги има доза истина.Хубаво е да четеш и какво е учил и какво допълнително е специализирал даден доктор,това поне за мен е критерии.
Успех😊

# 584

dream,
Препоръчвам д-р Томи Попмарков с 2 ръце!В няколко кабинета в София преглежда,последно вече и във Вита на Подуене.Потърси в Гугъл къде можеш да го намериш и къде ще ти е удобно.
Със сигурност се сещам имена на много известни доктори,които ще ти бъдат препоръчани,но умишлено аз ще замълча,не защото не са добри,а защото поради имиджа си пред кабинетите  им се чака с часове и прегледите минават "на конвейр".Единствения наистина Голям! е д-р Сигридов,при който и 5 часа да чакаш има защо и ще ти обърне внимание без да те претупа.Но той се занимава най-вече с проблемни и спешни случаи,а не просто проследяване.
Събери мнения и прочети и отзиви,винаги има доза истина.Хубаво е да четеш и какво е учил и какво допълнително е специализирал даден доктор,това поне за мен е критерии.
Успех😊

Да. С доктор Сигридов се знаем добре, затова се и радвам че ранния скрининг ми беше при него.
Благодаря ти за препоръката. Определено ще го проверя и ще звънна, защото имена много, но е трудно да се намери наистина истинския, добър и човечен лекар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт