Отговори
# 165
  • Мнения: 7 856
Моя емайлиран грил тиган на Лава изобщо не е гладък ако емайлираните ми тенджери. За да не спорим излишно, ето линк към българския сайт на Лава. Жената да си познае тигана и ще разбере всичко за него.
https://shop.lavabg.eu/20-gril-tigan

# 166
  • Мнения: 453
Хейййй, чугунки и чугуни, за много години!
Колко се радвам, че ни се раздвижи темичката- и да не е спамене само, аз си взех лидълските тенджерка и тиган, емайлирани са, но още не съм ги пускала в миялната. Ноо, не смятам неемайлираното им ръбче за проблем, ако омаслява се веднага след измиване.

# 167
  • Мнения: 6 874
Можеш ли да го снимаш и да го покажеш това неемайлирано ръбче?

# 168
  • Deutschland/HE
  • Мнения: 5 419
А няма ли да изкривят кошницата на съдомиялната? Аз и емайлираната я мия на ръка.

# 169
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Можеш ли да го снимаш и да го покажеш това неемайлирано ръбче?
Ето това са ръбчетата на капака и тенджерата.

# 170
  • Мнения: 453
Можеш ли да го снимаш и да го покажеш това неемайлирано ръбче?
Да, ето ръба на тенджерата и капака

# 171
  • UK
  • Мнения: 2 834
Искам да ви питам, правите ли палачинки на чугунен тиган?

# 172
  • Мнения: 10 880
Да, само на чугунен правя. Нагрявам много добре и чак тогава почвам и изчаквам преди да сваля температурата.

# 173
  • Мнения: 6 874
Не мога да преценя много добре от снимките, но според мен на Джема ръбът изглежда неемайлиран, обаче на Ния е емайлиран.

# 174
  • Мнения: 474
ето го тигана ми

Кажете сега емайлиран ли е и какда го поддържам?

# 175
  • UK
  • Мнения: 2 834
Да, само на чугунен правя. Нагрявам много добре и чак тогава почвам и изчаквам преди да сваля температурата.
Благодаря! Четох много различни мнения за палачинките. Имам оребрен чугунен и вече така хубаво се е "изпекал", че е удоволствие да го ползваш. Сега се замислям за тиган с гладко дъно за яйца, палачинки, гъби. Обмислям купуването на стоманен за сосовете за спагети и ще съм готова да заменя всички тигани в къщи.

# 176
  • Там, където мечтите се сбъдват
  • Мнения: 758
Аз също правя палачинки, обикновени, американски, дебели родопски, в чугунения тиган. Купих един стоманен за сосове. Остава ми само един оребрен чугунен да взема и приключвам с тиганите у дома.

# 177
  • Мнения: 6 874
Кажете сега емайлиран ли е и какда го поддържам?
Емайлиран е и не се нуждае от специална поддръжка. Според мен е този, нали?
https://shop.lavabg.eu/gril-tigan/351-o-28cm-chugunen-lava-eco-g … -y-gt-28-knk.html

# 178
  • Мнения: 474
Кажете сега емайлиран ли е и какда го поддържам?
Емайлиран е и не се нуждае от специална поддръжка. Според мен е този, нали?
https://shop.lavabg.eu/gril-tigan/351-o-28cm-chugunen-lava-eco-g … -y-gt-28-knk.html
Този е, да! само, че моят отвън е червен и лъскав. Благодаря

# 179
  • Мнения: 353


новите ми придобивки, да се похваля. Пък може да се събуди темата.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт