Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 62

• 35 725
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, трябваше да ми дойде миналия по понеделник на 16.12, последната менструация ми е на 18.11, правих един тест миналата седмица и един днес и двата са положителни, но нямам и никакви симптоми и въпросът ми е кога най рано мога да отида на преглед?
Липса на цикъл отновно не е симптом Laughing при това с 2 + теста ...миии добре!
------------------------------------
amorfia - как приемаш магнерот-а, да не би да ти  е малко магнезия и да правиш мускулни спазми от това? Ако не ти мине до към обяд се обади на лекаря си да го попиташ какво да правиш.

# 151
  • София
Здравейте, трябваше да ми дойде миналия по понеделник на 16.12, последната менструация ми е на 18.11, правих един тест миналата седмица и един днес и двата са положителни, но нямам и никакви симптоми и въпросът ми е кога най рано мога да отида на преглед?
Липса на цикъл отновно не е симптом Laughing при това с 2 + теста ...миии добре!
amorfia - как приемаш магнерот-а, да не би да ти  е малко магнезия и да правиш мускулни спазми от това? Ако не ти мине до към обяд се обади на лекаря си да го попиташ какво да правиш.
Здравей,
Благодаря за отговора, всичко приемам на макс, магнерот 3х2, но-шпа 3х2, алеракт 2х1....и биозин мама по 1 таб.на ден ....свила съм се в леглото и се надявам да отмине .... Sad Весело посрещане на Коледа!

# 152
  • София
Здравей,
Благодаря за отговора, всичко приемам на макс, магнерот 3х2, но-шпа 3х2, алеракт 2х1....и биозин мама по 1 таб.на ден ....свила съм се в леглото и се надявам да отмине .... Sad Весело посрещане на Коледа!
Еее, ако още не ти е минало от сутринта се обади на лекаря си. Вероятно е комбинация от мускулен спазъм и разтягане на матката и мускулатурата в областта, но е добре лекар да се изкаже по върпоса (по възможност преди да са започнали празниците).
Весело посрещане на празницте! И да си се оправила до довечера Simple Smile

# 153
  • София
Здравей,
Еее, ако още не ти е минало от сутринта се обади на лекаря си. Вероятно е комбинация от мускулен спазъм и разтягане на матката и мускулатурата в областта, но е добре лекар да се изкаже по върпоса (по възможност преди да са започнали празниците).
Весело посрещане на празницте! И да си се оправила до довечера Simple Smile

Благодаря ти много! Дано♥ 👍🏻

# 154
Весели празници мамчета 🎄 ... да ви попитам от известно време ми прилошава , като усещам стягане в глават , бучене .замаяност , ударно сърцебиене не са силни симптомите ...правих си изследвания преди 2,3 седмици показа се , че ми е нисък хемоглобина бременна съм в края на 5месец , дадоха ми да пия феротон 2х1 , но леките симптоми продължават.Искам да ви попитам дали може да е от нещо друго или си е от хемоглобина?Благодаря и весело изкарване ☺🎁

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 14:54 от sunnygirll

# 155
  • София
Аз имах сърцебиене и стягане в гръдната област наскоро. Ходих на кардиолог и първите въпроси, които ми зададе докторката, бяха дали имам проблем с хемоглобина или щитовидната жлеза. Обясни ми, че при нисък хемоглобин може да се появи бързо или неритмично сърцебиене. Така че предполагам, че в това може да е проблемът, но задължително се консултирай и с лекар.
Мен ме мъчи следният въпрос - за хълцането на бебето. В 8-ми месец съм и от скоро започна да хълца поне по два пъти на ден. Като се има предвид, че напоследък не се движи толкова активно както преди, се притеснявам. Дали хълцането е признак за някакъв проблем?
И весели празници на всички.

# 156
  • София
Хълцането си е хълцане, няма проблем.

# 157
  • София
Весели празници мамчета 🎄 ... да ви попитам от известно време ми прилошава , като усещам стягане в глават , бучене .замаяност , ударно сърцебиене не са силни симптомите ...правих си изследвания преди 2,3 седмици показа се , че ми е нисък хемоглобина бременна съм в края на 5месец , дадоха ми да пия феротон 2х1 , но леките симптоми продължават.Искам да ви попитам дали може да е от нещо друго или си е от хемоглобина?Благодаря и весело изкарване ☺🎁
Виж си пак хемо-а дали е в норма и си провери щитовидната жлеза (ендокринолог и пусни - тсх и фт4).

# 158
Освен, че пия сироп за фисурите, които явно имам, мога ли да пия нещо за болката???Скоро май трябва да отида на хирург да ме погледне. То така не се живее.

# 159
И аз страдам много от това още от първата ми бременност... Няма оправия при мен... Плаче ми се почти всеки ден

# 160
И аз страдам много от това още от първата ми бременност... Няма оправия при мен... Плаче ми се почти всеки ден
Какво пиеш за облекчение и болка? Само с операция ли се оправя това нещо? Как ме намери точно сега, не мога да се зарадвам, че съм бременна. Само тревоги и притеснения...

# 161
Това ми препоръча една гинеколожка
Скрит текст:
Последното изброено и Пейлекс на Хималая

# 162
Весела Коледа на всички! Желая здраве на Вас,на семействата ви и най-вече на децата и неродените ни бебчета! Много се чудех дали да пиша тук,не искам да развалям празничното настроение,но от 23ти, след рутинен АГ преглед не съм на себе си, не спирам да плача,страх ме е за бебчето ни... Ще кача снимка на написаното от моя АГ,пращат ни при др Стоилов в Пловдив,специалист по ФМ.
Просто не разбирам, на миналия преглед на ФМ всичко беше наред,наддава на грамове-600 гр е, 24 г.с съм,като по учебник. Не се вижда едното бъбрече,околополодните течности са ми в долна граница и тази малка стомашна сянка... BPD (обиколката на глаяата) на вашите бебчета колко е, нашата е 51 мм. Просто има ли тук някоя мама с подобни диагнози, с много усилия имаме час в събота, Стоилов ще е в Бургас, ще идем там. Моля се на Господ всичко да е наред с  бебка. Съжалявам за дългият пост.

# 163
  • София
Здравей. Сега си погледнах прегледа от феталната морфология в 20-22 гестационна седмица. Bpd-то е било 53,41 мм. В 21 седмица беше моята морфология. Според мен ако имате възможност, елате до София при някого от специалистите тук.
Съжалявам за това, което преживяваш. Дано всичко бъде наред.

# 164
Когато при моята бременност имаше съмнение за малформации директно тръгнах за София за преглед в МЦ Марковс. За жалост, там диагнозата се потвърди . Трябва ви много добър гинеколог да потвърди или отхвърли диагнозата, която са ви поставили

Общи условия

Активация на акаунт