Парфюмни размисли и страсти - 234

• 54 686
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • Тополовград
Благодаря на Ковачева за препоръките за парфюми за децата ми -
Roses Vanille Mancera и Cedrat Boise. Много ги харесаха. Бъдете жива и здрава .

# 421
  • София
Maria, roses vanille носи ли се силно около детето ти, като се напръска?

# 422
  • Тополовград
Maria, roses vanille носи ли се силно около детето ти, като се напръска?
  Да. И много е хубав.

# 423
  • София
Да, аз го познавам като аромат, но се отказах от покупка заради трайността и интензитета върху мен. И се опитвам са се самосугестирам, че просто така се е случило, иначе и при мен би бил чудовище. Много приятна ванилийка е.
Както и да е, със здраве да си си носят, честити Simple Smile

# 424
  • Бургас
Кечи, да за Поемата все някой ме разубеждава, че е ретро и аз се отказвам, хаха.Не че ми дреме толкова, но обичам да ухая на моите познати на хубаво, а и те с това ме свързват.Също така обичам да получавам комплименти за парфюмите си признавам си, много ми е приятно.Bowtie Да ти кажа същото е положението ми с Коко едп, харесвам го , но не се решавам на покупка не съм сигурна, че ще го нося, но в даден момент ще ги купя и двата със сигурност.Ако знаеш колко парфюми трябва да купувам, така е като нон стоп поръчвам проби,снощи си пръснах на китката за лека нощ Муски Гардън Мнсера, ако ме питат кой парфюм ухае луксозно него ще посоча без колебание! Завивките ухаеха от допира и то само от една пръска, всичко ухае на Муски, този парфюм за мен е течен лукс, прекрасен бленд на една от най-красивите рози ,които съм помирисвала в парфюм и божествени малини и ирис. Мансера разбиха с този парфюм, много стилно и силно предложение, много пипнат, всичко му е топ, женствен и точно мой тип е.Ще го купувам, съжалявам че така го отлагах, но само един парфюм ли е.

# 425
  • София
Тегаво е, като се натрупат повече. Аз преди подновявях своевременно, но имах здравословни проблеми  и сега са се струпали много за купуване. И вече имам психически проблеми Joy Joy Разногледа станах. А има и нови нещица, които колкото и да не ми харвсват обикновено, все пак има красиви попадения.
Ето, сега не ми правиш услуга със споменаването на тази Мансера, хаха.

Съгласна съм, но при теб може да се развие много цветно и немазно Поемата. За мен си е красота. И хората винаги са го харесвали около мен. Вземи си някакво количество и се напръскай хубаво и виж отзивите на околните, щом това ти е важна част от удоволствието. Но аз определено подстрекавам към покупка. : ))

# 426
Брайт, от къде взимаш проби на Мансера?

# 427
...аз определено подстрекавам към покупка. : ))

И аз подстрекавам! Hands Plus1
Себе си подстрекавам най-вече от доста време. Grinning

# 428
Скрит текст:
Тегаво е, като се натрупат повече. Аз преди подновявях своевременно, но имах здравословни проблеми  и сега са се струпали много за купуване. И вече имам психически проблеми Joy Joy Разногледа станах. А има и нови нещица, които колкото и да не ми харвсват обикновено, все пак има красиви попадения.
Ето, сега не ми правиш услуга със споменаването на тази Мансера, хаха.

Съгласна съм, но при теб може да се развие много цветно и немазно Поемата. За мен си е красота. И хората винаги са го харесвали около мен. Вземи си някакво количество и се напръскай хубаво и виж отзивите на околните, щом това ти е важна част от удоволствието. Но аз определено подстрекавам към покупка. : ))

Поемата наистина си е класика и ще бъде актуална и харесвана още дълго време, мисля /естествено, не от всички/.  С нея винаги ще бъдеш забелязана и "отразена", Кристалче /естествено, ако внимаваш с количеството/. Едва ли някой би дал отрицателен отзив. При мен тя много прилича на Le Parfum & Le Parfum Intnse - Elie Saab, а те са актуални, модерни парфюми, така че... колко да е ретро?! /а и какво ти пука, ако на теб ти носи удоволствие за сетивата/. Между другото, снощи я гледах в Parfimo на много приятна цена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 429
За мен е ретро Поем и не го виждам на Кристалчето.

# 430
Пак съм аз. Сетих се за нещо, за което съм тънала в заблуда. Нещо старо, но ново за мен. Хипнотичната ЕДП. Joy Срамота е, но не знаех, че е толкова различна от класическата, която харесвам и ми допада, но не ме души чак. Изчетох мненията, предимно на Ковачева (предимно тя си го хвали Laughing) и май ще го взема него. Хем е познато, хем ново. Понасям лакриц като нотка, не и като вкус. Видях, че за много хора е душлив, което значи, че върху мен ще е окей. Мен нищо не ме е душало някога освен Черната орхидея.  Laughing

Изключително много харесвам ЕДП, с тази дълбока, опушена ванилия, а шишенцето му е направо произведение на изкуството /може би, едно от най-красивите, за мен/.
Още по-хубаво е, че не е особено популярен.
Според мен, си заслужава придобиването.Heart

Исках да си взема и ЕДТ, точно защото са различни аромати, но е срамно нетраен върху мен в сегашния си вариант. Не бих дала толкова пари за нещо, което изфирясва за има-няма час.

# 431
...Завивките ухаеха от допира и то само от една пръска, всичко ухае на Муски...
Bright Crystal, купи си го сега, няма да сбъркаш Stuck Out Tongue Winking Eye Аз нося всеки ден различен парфюм, но верижката на часовника ми (силиконова) мирише на Musky garden... Вдъхнових се за този парфюм от прекрасното описание на kovatcheva Heart , от един коментар на densi "..трябва много да обичаш рози и малини, за да ти хареса.." (densi стреля в десятката Heart ) и от твоя реплика, че е прекрасен парфюм Heart ...И... поръчах го без тест, но не импулсивно. Оказа се много любим аромат Simple Smile Благодаря ви, мили дами! Two Hearts Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 14:01 от White Silence

# 432
  • ново
За мен е ретро Поем и не го виждам на Кристалчето.
И за мен така. Мъчих го всякак, но така и не се разбрахме, нещо като с Органза.

# 433
  • София
Супер значи Heart Eyes
Аз имам от доста години едно ЕДТ, не знам коя от всички реформулации е, че те май много пъти го променяха, но е на над 5г със сигурност, защото 2014 са пуснали ЕДП, а като го купувах, нямаше ЕДП, а аз винаги взимам и предпочитам ЕДП (включително и Инсоленс).
Та, при мен трае, не е като да не трае. Едни 5-6ч го усещам, ама не излъчва. Сега се сетих защо. Моята температура е по- ниска, поддържам перманентно по- ниски нива Sad. Добре, че сподели, Аризона, че новият не е траен. Не че бях тръгнала към него, но ще имам предвид този факт за по- нататък.

Органза на мен ми е много красива в драйдауна, но иначе не ми стои така, както на някои дами. Но е пипнат парфюм определено. Уважавам го макар да не го нося и притежавам.

Аз имам няколко проби от Faubourg. Снощи се събудих и реших да се напръскам. Ето това вече ми стои ретро.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 12:47 от The Catcher in the Rye

# 434
  • Бургас
Благодаря , че се отзовахте дами ,ще я купя Поемата, но няма да е сега .Наистина имам много парфюми да купувам/около 20 броя/, а това са доста пари.Не получих парфюмни подаръци тази година ,но рожден ден ми предстои ,но пък получих хубава сума и мисля да я вложа цялата в аромати.Stuck Out Tongue Winking Eye Моля ако някой мерне Червеното ново Гучи на хубава цена да ми пише ,имам да купувам и Делина, както и Мимозата на Амуаж, харесала съм си и Жадор Абсолю/2018г./ прекрасен, както и Габриел Есенс и всички трябва да ги купя.Не смея да пробвам Parfums de Marly Cassili, ЗАЩОТО съм почти сигурна, че ще ми хареса.Цветинка, с Мансера , а и с доста други аромати ме запознава моята любимка Сънчето/Сънатракшън/, страхотна парфюмна феичка и много красива дама:bowtie:Kissing HeartHeartHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт