По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 452
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
При мен наближава цикъла - 19.12.......... чакам да ми дойде. Хвана ме някакъв вирус с болки в стомаха и висока температура,не очаквам да съм бременна, но все пак надеждата умира последна.

# 76
Никол, не си ни отегчила, така позволяваш повече да те познаваме и повече да се радваме Simple Smile.
Маргото, стискам палци да стане този месец и пропуснатото време не го мисли, не можем да издържим инвитро без да сме готови психически.
Ангелче супер новина,  много се радвам, че са се подобрили нещата!! Да има ову и да хванете яйцето/яйцата Simple Smile !
Жасминче, какъв беше резултата на прогестерона, та си сигурна че не е имало? За себе си питам, при нас проблема (освен възрастта) е най-вече моето нередовно ову, затова направо инвитро предложиха , няма много смисъл от инсеминации. Ама мисля, че този месец имах, заради голямо количество разтеглива ЦС с малко розовко, която имах на 12ти ден, винаги съм определяла това като овулация, докато пиех противозачатъчни нямаше такова нещо, дано обаче не е само правилни хормони и овулация нъц. Та ще пусна и аз прогестерон, тамън да знам и ако ми се получи зацапване, че е/не е от нисък прогестерон.
Ро Simple Smile
Невърче дано, дано ...

# 77
Здравейте момичетаа,
страхотна тема! Пожелавам на всички ни тази година, Коледните подаръци да не са под елхата, а в коремчето! ❤
Честито на Никол, пожелавам ти лека бременност и до пухкав финал!
На всички останали късмет в новият месец ..
Аз от днес започнах с ову тестовете, по принцип може би е рано, защото обикновенно М ми е около 30 дни, но след кюретажа дойде след 26 дни, после 43 дни, после 37 дни .. Та сега не знам вече.. Но днес 8 ден след М имах ЦС, като при Ову, супер странно, та ще видим..
 Имам въпрос, теста винаги ли има бледа черта ?  За първи път ползвам и се появи втора, но бледа черта, което знам, че е отрицателен, но дали да продължавам или да изчакам, защото е рано??? 🤪🙃

# 78
Хоп ето ме и мен. Чак сега успявам да се докопам до телефона и да ви разкажа. Та сънувам аз пе правв тест за бременност и се появява 2ра много наситена черта. Изтичвам прк мъжа ми,изпадаме в ужас-трябва да ме пази,пък съм забременяла. Хем съм супер щастлива,хем се плаша че се е захванало някъде в едничката ми тръба. Мъжа мй веднага отсича.... това е станало само на Антонов ден(напоследък си мисля че ако имам момиче ще я кръстя Антоанет на баща ми)В следващият момент сядам да пиша на вас какво ми се случва. Пиша ви,че имам положителен тест и ме е яд че не съм направила изненада на мъжа ми,а съм го изтърсила ей така. Така и не разбирам дали е успешна бременност,но се пренасям в следващ сън,в който купуваме апартамент и гледаме с детската стая да има място за легло за сина ми и кошара. Та сигурно е била успешна.
Много съм подробна,но опитах по най-краткият начин да разкажа. Винаги сънувам мега подробности. Сигурно е продиктуван от мислите ми,но пък знае ли се. 😁 Може да ми излезе късмета(което ме съмнява да е за Антоновден)
Та това е...ако не аз някоя от вас да забременее на 17 януари. ❤

# 79
Наскоро и аз сънувах,че съм бременна и отивам на преглед.. естествено с огромен страх дали и този път ще е извънматочна и като го видях,че е вътре и че даже и сърдечна дейност голям рев падна ... дано се сбъднат тези сънища .. 😫

# 80
Наскоро и аз сънувах,че съм бременна и отивам на преглед.. естествено с огромен страх дали и този път ще е извънматочна и като го видях,че е вътре и че даже и сърдечна дейност голям рев падна ... дано се сбъднат тези сънища .. 😫
Дано! ❤

# 81
Здравейте момичета. В миналата тема се включих, сега пак. Не очаквах цикъл на 15, той взе, че дойде на 13 още.  Този месец ще се захвана по-сериозно с тестовете за о. и дано вече чудото да се случи! Пажелавам го на всички ни!

# 82
Здравейте, и аз бях писала в предишната тема, но сега ще повторя всичко пак, защото се обърках малко и търся съвет. Такааа, значи опитваме за второ дете. Синът ми е на 1г и 2м, с него забременях от раз, но сега не става така. Октомври месец нямах МЦ, след като не ми дойде ноември отидох на лекар. Нямаше бременност, но нямаше и проблем. Лекарят ми изписа дуфастон, за да ми дойде. Изпих го и на 3тия ден след като го спрях ми дойде. До тук добре, но цикъла ми продължи 3 дни, на 5тия ден (26.11) нямах кървене и си направих тест за овулация, който беше отрицателен, на другия ден, значи 6ти ден от цикъла направих нов и за моя изненада беше положителен същия ден имах кратки, но доста силни болки в десния яйчник . Правихме опити тогава на 27.11, после на 29ти и 30.11. Продължих с тестовете за овулация до 29.11 но всички след положителния бяха отрицателни. Надявах се много да сме успели, но на 22рият ден - 13.12. ми дойде. Объркващото за мен е, че по принцип цикъла ми е на 34 дни и след раждането цяла година бе абсолютно точен. Никога толкова кратък. Сега ми е 5ти ден и още имам кървене, но не знам кога да започна с тестовете за овулация, много се обърках и мисля че може да изпуснем момента,защото предния тест за овулация ми излезе + на 6ти ден, което е утре. Благодаря за отделеното време и ще се радвам да видя някакво мнение 😊
И не на последно място пожелавам успех на всички момичета в темата❤️

# 83
Момичета аз влизам за да се оплача.
ММ след толкова време реши,че ня му е сега времето...съцра си багажа а си тръгна.
Страшно ми е гадно,но от една страна по-добре сега,отколконо по-късно.
Оффф сега съм в много кофти състояние,да не кажа депресия.
Както и да е за мен.
Поръчала съм веднъж 10 и веднъж 1 или 5 теста за овучация(не съм сигурна,описанието е мого объркващо)
И 20  теста за ранно отчитане на бременност,които трябва да пристигнат до 25.01...ако някоя има интерес да ми пише на лс,да се разбере да ги пратя,когато пристигнат...дано са от полза...

# 84
Ейприл, забранила си си личните съобщения, затова ти пиша тук.

Скрит текст:
Здравей.
Много мъчно ми стана като те прочетох в групата. Няма ли начин да се сдобрите?
Понякога на всички ни кипва и се ядосваме, след което правим глупости. Надявам се на ТМ да му е моментно състоянието.
Не прибързвайте с нищо. В света има двойки с много по-сериозни проблеми (тук не визирам забременяване, а болести, смърт, че даже и на децата им (да пази Бог)) и съумяват да го преодолеят. Много сме се изнежили напоследък всички и от малко нещо „си събираме багажа”. Поговорете и се изяснете. Ако проблемът му е, че не е готов за дете, съобрази се с него и си починете малко. Вярвам,  че и двама ви ще се отрази добре.

Ако мога да помогна с нещо, съм насреща....Ако ще и да е само с разговор.
Прегръщам те и ти пращам много положителна енергия. 💜🙏🙏💜💜

Поли, дали пък няма вероятност Дуфастонът да е объркал цикъла? Момичетата, които са го приемали могат да кажат. Но е съвсем нормално, ако е бил 22 дневен цикъл, овулацията да е била на 6-7 ден (както и си я засякла). Този цикъл може да си ти е с нормална за теб дължина и съответно овулацията да е доста по-късно (около 19-20 ден, щом си с 34 дневен цикъл по принцип). Започни си тестовете от рано този път, но очаквай да не ти стигне една кутийка с тестове Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 02:19 от Re-Born

# 85
Здравейте и от мен в новата тема ! Браво на Марианка , достойно продължение на хубавите теми на Рочелка  Simple Smile

При нас този месец, въпреки гредите с опитите, успяхме да се отчетем на 13,15 и 16ти ден и ще видим около 28-9ти какви сме ги свършили.
Днес ММ е на контролен преглед при Кацаров , ще вземе и становище за фонда, а в четвъртък го записах за СГ в Адела. Доста ме е страх от резултата честно казано, но любопитството ми е по-силно Simple Smile

april29 , какви са тези мъже ??? Как така толкова време се бориш за дете и изведнъж ставаш и се изнасяш, не ги разбирам... Може би за теб наистина е за добро ! Пожелавам ти прекрасни и уютни празници, въпреки всичко. Може би твоето детенце умишлено не е идвало до сега, може да е усещало и да те предпазва, кой знае Simple Smile

# 86
  • София
Добро утро и от мен!
Аз имах лош сън Sad освен, че и лошо спя  напоследък....
Аз не чакам на 21ви... сутринта се замислих, че от кутийките с тестове за О имам и два за Б, ама се спрях - положителен тест за О имах на 8.12, т.е. при всички положения е супер рано ...

Април, съжалявам за случилото се! Както е казала Локо - изобщо няма логика в такова действие.... Но всяко зло за добро!

# 87
april29 много съжалявам за случилото се Hug поговорете.. както каза Re-Born дайте си малко време ако все още не е готов и му е дошло в повече напрежението, щом заедно сте предприели такава крачка за създаване на семейство - това може би не е края, кураж и сила.. ако можем с нещо да помогнем сме тук Hug
Момичета при мен, с последна М на 19.11, О на 03.12 и 04.12, цикъл около 30 дни, може би утре - др ден "не чакам лелката". Опитвам се да не го мисля, с надежди че нашето чудо е в мен, но не мога.. постоянно търся в себе си някакви симптоми, но дали наистина откривам или си въобразявам само времето ще покаже.
 polito91 може би дуфастона ти е объркал малко графика на цикъла, при мен така се получи.
Във връзка със сънищата и аз постоянно сънувам, някакви неща свързани с дечица, бебета и т.н. но си ги обяснявам с това, че постоянно го мисля (не че не прерових съновниците на няколко пъти, какво означа, но.. желание, какво да се прави хих). И така.. хубав ден и много положителни емоции на всички ни Kissing Heart

# 88
Добро утро, момичета!
Съжалявам много april29, дано всичко се нареди! 😊

Аз тази нощ сънувах, че направо съм си бременна, понеже догодина ще правим кръщене на племенницата ми и си спомням, че стоях пред огледалото с не много голям корем и се чудех какво ще облека, за да изглеждам добре 😁
Побъркала съм се момичета, дано наистина се сбъднат тия сънища, остават само 2-3 дни до цикъл, днес като станах гърдите ми бяха доста твърди.
Петък, събота и неделя имах едно придърпване от яйчниците, не знам на какво се дължи...
Тази сутрин и аз си мислех да направя тест ама се спрях, защото може би е рано..

# 89
Привет и от мен момичета в новата тема! Честито на тези, с положителни тестове и успех на останалите с пожелание за коледно чудо! Браво на Марианка/ангелче. Много ми хареса споделената статия. Откъм бебеправене при нас нищо интересно. Пия една торба хапчета и чакам след нова година старт на процедурата. За сметка на това решихме да сключим брак с ММ в началото на лятото и да спретнем скромен купон след това с най-близките. Пак си влизам и чета в темите, ама по-малко се вълнувам тук и повече там. Тъкмо съм по-спокойна, което е по-добре за мен.

Общи условия

Активация на акаунт