По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 459
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, дами.

Първо искам да кажа, april, ако въобще изобщо е някаква утеха, съчувствам ти искрено и се надявам в този момент да съумееш да се погрижиш първо за себе си, т.е. да се поставиш на първо място и да си дадеш от каквото имаш нужда (било то време, плач, смях, усамотение, излизане, или пък парче торта). Нещата ще се нормализират, но е важно да не забравяме да се щадим ние самите.

Относно болките около овулацията, и аз съм се чудела дали те съпътстват растежа на фоликула или настъпват след спукването му... Предполагам, че е възможно и при двете, и че зависи от човека. Аз лично усещам нещо покрай предполагаемата дата на овулация, но гледам да не мисля дали е от растежа или следовулаторно - гледам да внимавам да не убеждавам себе си в нещо, което може да е погрешно.

Иначе аз тези дни чакам... От 2-3 дни имам напрежение в гърдите и много ми напомня на първия път като забременях. Имам още седмица до предполагаема дата на МЦ, та не бързам с тестовете. Въртя един коледен албум и така... Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 15:09 от Ikigai

# 106
  • София
Благодаря за новата тема, m-angel, виждам, че веднага ти е донесла добър късмет Simple Smile Видях се и в списъчето и ми стана много мило, мерсаж! Simple Smile
*Мери*, дано пак се похвалиш по това време на годината, щом ти е на късмет Simple Smile
Stanislava92, много съжалявам за загубата ви Sad Дано следващата бременност доведе до здрав, ревящ финал. Изписаха ли ти терапия за тромбофилията?
Re-Born, чакаме да се похвалиш Simple Smile
Scarlett OHara, много съжалявам за случката Sad Дано следващия път е до щастлив финал!

Егати колко е трудно да ви изчете човек... на всички стискам палци, а ще дочитам по-късно!

# 107
Няма как да е психясване. Точно това де, за друго може Grinning Болката и различната ЦС са осезаеми, усещам дискомфорт и при щракането в този период.
Почнах да го забелязвам откакто ходя в клиниката, защото и от ехографа по време на О. ме боли. А и преди не съм си следяла така тялото. Няма да се смеете много, но кат бях невежа си мислех, че повишената ЦС е бяло течение. Може и стимулациите да са ми раздвижили процесите.
Иначе усещанията, които описвате, ги наблюдавам и при мен.

# 108
Благодаря за новата тема, m-angel, виждам, че веднага ти е донесла добър късмет Simple Smile Видях се и в списъчето и ми стана много мило, мерсаж! Simple Smile
*Мери*, дано пак се похвалиш по това време на годината, щом ти е на късмет Simple Smile
Stanislava92, много съжалявам за загубата ви Sad Дано следващата бременност доведе до здрав, ревящ финал. Изписаха ли ти терапия за тромбофилията?
Re-Born, чакаме да се похвалиш Simple Smile
Scarlett OHara, много съжалявам за случката Sad Дано следващия път е до щастлив финал!

Егати колко е трудно да ви изчете човек... на всички стискам палци, а ще дочитам по-късно!
Здравей да имам изписана терапия от доцент Русев фраксипарин и аспирин през ден дори не бях чувала за тази тромбофилия но като гледам по другите форуми има доста жени с това заболяване,ще помоля да ми препоръчате добър гинеколог защото не попадам на точния от доста време вече,благодаря

# 109
April ,много съжалявам за това,  което преживяваш . Може би не е точния човек и както си казала по-добре късно , отколкото никога , те вече мъжете станаха по-раними от жените , живей си живота и не го мисли толкова много .
Brandywine18 , подкрепям мнението ти ,че си вредиме с това мислене,  следене и вглеждане . Аз съм в паника през целия месец . Може би не съм само аз с това мислене, но всеки път като ми дойде Ц си казвам ,че този месец няма да се напрягам и ще си щракам за удоволствие   и няма да мисля грам. Да ама не , дойде ли време за О , започвам с тестването,  вглеждането , слуз , болки и т.н , просто е много натоварващо и трудно да си направиш бебе.
Някоя от вас следи ли си шийката на матката? Четох в една статия ,че когато настъпва бременност матката е мека и на високо , а когато М ще идва е твърда и ниско . Реших и аз да пробвам този "метод" , остават ми 4 дни до Ц и шийката е изключително мека , почти не се различава от стената на влагалището . (Извинявам се ,че съм толкова подробна)
Та ако може някой да сподели как е при него .

# 110
Момичета , ММ се връна от прегледа със супер новини - на доплера вече не се вижда повишена температура , т.е след операцията вените са добре и потока се е нормализирал. Другото е , че левия Т , който беше с умален размер , е пораснал почти до нормални размери за тези 3м !!!
Кацаров пак е казал , че ни е рано да се подготвяме за процедури и че до 6м нещата ще са напълно излекувани с реални възможности за естествено забременяване, но ММ е обяснил ,че има поставена мисия от жената и без становище няма да се прибере Grinning Тогава Кацаров е казал , че е трябвало с това да започне от вратата и че с жена няма смисъл да се спори, защото винаги става каквото си е намислила Simple Smile

# 111
Цитат

с жена няма смисъл да се спори, защото винаги става каквото си е намислила Simple Smile
Laughing

lokofenka, супер новини, хайде дано много скоро се получат нещата!

Neverstopdreaming, аз не практикувам чак такива тестове - прекалено инвазивно ми се струва Simple Smile

# 112
Цитат

с жена няма смисъл да се спори, защото винаги става каквото си е намислила Simple Smile
Laughing

Neverstopdreaming, аз не практикувам чак такива тестове - прекалено инвазивно ми се струва Simple Smile
+1
Невърче, вдигнала си левъла на вглеждане, признах ти го! Grinning

# 113
Цитат

Laughing

+1
Невърче, вдигнала си левъла на вглеждане, признах ти го! Grinning
Мани , мани човек какво ли не прави за да се случат по-бързо нещата . Аз ви казвам ,че тотално съм изкуфяла 😂

# 114
  • София
Stanislava92, и аз съм пациентка на Русев, той работи заедно с доктор Сигридов, който обаче не се знае дали скоро ще преглежда и къде. Другия спряган с добро е доктор Ташков, работи в болница Сердика. Аз също съм с тромбофилия и за съжаление получих тромб след първото раждане въпреки терапията, но не беше тя проблема.
lokofenka, поздравления за хубавите новини от мъжа ти! Хващай го докато още е в еуфория и изненадайте доктора още другия месец Simple Smile
Април, много съжалявам за раздялата! Вярвам, че всичко е за добро! Кураж!

# 115
Здравейте, момичета! Напоследък малко отгоре отгоре прехвърлям темата, та няма да мога да покрия всичко от последните седмици.
Марианка - много хубава тема, снимката е супер Hands Pray Поздравления и за хубавите резултати от прегледа.
Борн - липсваше ми. Аз вече няма смисъл да се записвам даже, с теб от август месец все вървим заедно, та мога да се водя по твоите дати Blush Чакаме да чуем добрите новини!
Тикълс беше написала нещо, което все едно аз съм писала 100% - за великите планове, дедлайните и как сега не ни се отказва. Аз съм 100% в същата ситуация. Пак съм с кисти и разни други усложнения, при положение, че имам две "бързи бременности" в кариерата си. Вече не съм сигурна дали ще продължим с опитите през 2020, но засега оставам тук и ми се иска да видя "старите" момичета една по една да изчезват (новите също). Тук съм от почти година, поне онези от списъчето на Йоанка едно време да изпратя, път после ще му мисля.
Някой попита за цистит - на мен чай от червени боровинки винаги ми е помагал. Мечо грозде също, но то май не е добре при бременност.
Ив - и мен ме удариха симптомите късно, чак след втората бременност Thinking
Април - съжалявам за това, което ти се случва. Като човек, преживял изключително гадна раздяла в миналото с безброй усложнения, мога да потвърдя, че понякога наистина е за по-добро, но го разбираме много по-късно след ужасни страдания.
Локо - честити резултати!

# 116
Април, дано това, което ти се е случило е за добро. Може и да не е бил правилният за теб човек. Пожелавам ти скоро да  намериш своето щастие!
О и за усещам от скоро. По-точно след мисед-а април месец се разбъркаха нещата и започнаха бодежите. Дори сега стоя на бюрото и се свивам, защото от време на врмеме доста силно ме заболява. Според моята докторка, болките са от нарастването на фоликулите. Този месец ЦС забелязах преди 2 дни и то доста голямо количество, тогава почна и да ме боде от време на време. Та се чудя, снощи щракахме, бях решила да сме на схемата през ден, ама с тия болки май пак ще действаме и днес.

# 117
Някоя от вас следи ли си шийката на матката? Четох в една статия ,че когато настъпва бременност матката е мека и на високо , а когато М ще идва е твърда и ниско . Реших и аз да пробвам този "метод" , остават ми 4 дни до Ц и шийката е изключително мека , почти не се различава от стената на влагалището . (Извинявам се ,че съм толкова подробна)

Невърче направо ме разби! Виждам аз на приложението, че може да записвам инфо за шийката, ама мислех, че не мога сама да събера това инфо Simple Smile

Април не знам какво да кажа, ама ако е вярно инфото в подписа ти това са 6 години брак, също се зачетох в старите ти постове и прочетох за миседите. Аз също имам една много тежка раздяла и децата бяха една от точките на несъвпадение, не знам дали те разбрах правилно де. Пиши на лично, ако искаш.

Локо много добри новини, браво на смелия ти мъж Simple Smile

# 118
A защо първо няма болка при нарастване на фоликул и после (в моя случай след раждане) има? Мислите ли, че може да е свързано с позицията на матката? Само това ми хрумва...

# 119
Ив, при мен матката била с перфектна V образна форма, всичко чук и гек , нямам раждания,миседи, нищо, но всичко започна от както започнахме с опитите преди година. Първите 4-5 месеца не бях обърнала внимание , че всеки месец се повтарят тея 2-3 дена на подут корем и лампата ми светна най-накрая като върнах ленатата назад според + тестове за овулация и календара. Нямам обяснение защо започнаха и как се появиха.

Общи условия

Активация на акаунт