Той е стиснат..

• 19 722
  • 597
  •   1
Отговори
# 75
Какъв е проблемът? Може да го обича, да е супер грижовен, да говори чудесно китайски език и да я преспива с истории от втората световна война, поднесени с тънко чувство за хумор. Ама е и стиснат. И е проблем. Тя иска да знае, дали според нас е проблем, т.е да си свери часовника. И ако да, как да го промени към по-добро.
Ако искаше по-богат, ще намери бе, пич! Има много по-богати от мъже с доход около 1200лв., делящи общ апартамент с няколко човека на 26 години. За едно излизане в Студенстки град ще го намери.
Разбира се, че са комплекси. Колко да е материална една жена, която живее такъв живот? Ако ще и грозна да е, ако има женски полов орган и е материална, по-добре щеше да се е уредила.
Плюс това, 22 годишна жена, вероятно е писала на емоция и това със сиренето е станало точно днес. Утре вече даже няма да ни чете. Но мъжете в този форум с вашите комплекси и сметкаджийски номера сте вечни.

# 76
Цитат
За едно излизане в Студенстки град ще го намери.

Ех, Tyra, май наистина сме от различни светове Simple Smile

# 77
  • София
Ето и моето мнение,аз също във връзките ми винаги съм изкарвал повече пари от приятелките ми,в някои отношения съм стиснат,в други не.
За какво съм стиснат-за обезценяващи се стоки-телефони,телевизори,коли,таблети
За какво не съм стиснат-за храна,за хубава бира и вино,за преживявания-екскурзии,почивки,емоции
И аз в началото на месеца първо слагам определена част от парите си в спестовна сметка,която я ползвам за предсрочно погасяване на голям бизнес кредит,но и не забравям,че ПАРИТЕ СА СРЕДСТВО ДА РЕАЛИЗИРАМЕ ЦЕЛИТЕ СИ,ТЕ НЕ СА КРАЙНАТА ЦЕЛ!

# 78
Цитат
За едно излизане в Студенстки град ще го намери.

Ех, Tyra, май наистина сме от различни светове Simple Smile

Няма да ти се получи.

# 79
  • Paris, France
Невена, егати сметката, направихте! Подигравка към момичето, което живее в апартамент с 10 човека, в един хол, в отношения от 6 години, изкарва 400лв. и и дърпат продукт за 5лв. от ръцете!

Наистина и помогнахте...

Братане, за тебе всички жени са материални и търсят по-богат. Този комплекс го има най-вече по нашите ширини. Момичето, ако искаше по-богат, шансът да намери по-добро от съжителство с няколко човека в хол и стиснат управител на минимаркет, са огромни... Статистика. Тя е и на 22г. Пита как да промени нейния приятел. Не как да намери друг.

Къде видя да и се подигравам? Опитах да обясня какво мисля по въпроса и какво бих направила аз. Като млада съм живяла в един от най-скъпите градове на планетата и зная какво е 5/6 ( пет шести) от заплатата да отиват за наем + възможността да се получи едномесечно предизвестие да се напусне жилището. Много добре познавам цената на живота, цената на едно местене и колко е трудно и тежко човек да намери ново жилище с приличен наем и да мести куфари и кашони с книги и дрехи, 20 килограмови микровълнови, да разглобява библиотеки и гардероби и това докато работи и учи.

Всеки човек трябва да си прави сметката, особено когато печели 400 лева на месец.

Не всяка 22 годишна може да намери богат, който да е склонен да я издържа, съжалявам. Имах грозновати колежки от бившия източен блок и Азия, които живееха с 60-70 годишни бедни дедета по съборетини из крайни квартали.

Богатият иска кифла на разположение. Едва ли би издържал очилата, пълничка сива мишка. Не би го направил и за супер красива, но вечно заета студентка. Има го и момента със захвърлянето и тогава ко прайм?

Пропуснала съм живеенето с 10 човека. Мислех, че са по един в стая. Къде го видя? Дори и да са 10, не е по-пренаселено от общежитие.

Връзката им е започнала отдавна, в провинцията, докато авторката е била безгрижна ученичка. Сега е различно.

Мъжът няма да се промени. Мъжът ми си беше прахосник и прахосник си остана, аз съм леко скръндзав и такава ще си умра. Ето, thedentist писа, че мъжът и се скръндзави за телевизори и електроника, а моят ги купува ежедневно. Повръща ми се като дойде поща - кабели, карти, някакви батерии, компютри, ама туй е положението. Че и звънят да се подписвам.

Авторката е млада и има време да прецени ще може ли да живее с въпросния. Май не.

# 80
Може да влага в нещо момчето,  а и не е някакъв специалист да изкарва мноого,по нейни думи е наемен работник и наемодател.Прав е да си прави сметката, а тя няма родителска подкрепа и  може за това да е отрано във връзка.Дали е скръндза зависи какво прави, а  и има време да се развива.За момента е добре така и да не бърза със изводи и  действия.Може да разговаря сериозно ако и предложи   повече от това-семейство, деца и  нататък.Сега да учи и да не се продава като кифла  и размотава.Като почне да си изкарва сериозни пари ще има за всичко.
Не всички мъже са заблудени да хвърлят всичко по една жена,  и те знаят да използват.

# 81
  • София
Момичето говори като на каишка. Ама той ми дава, той ме подслони, ала- бала портокала.

# 82
То си е вярно ,той води при тях и тя  попълва липси с него.На родител, на семейство, но сигурност.Сега сякаш се събужда и оглежда , но и трябва още.Когато е готова или ще го изрита или ще му стъпи на врата и ще вземе властта, .Малка вероятност да са равни партньори, подчинените избиват на ръководители по някое време.Все пак не се знае нищо.Ако иам късмет този отговорен младеж ще стане отговорен мъж и  може да се допълват силно , може да и  отстъпи   да се развива и той в обоза да осигурява семейството.
Зависи какви са им заложбите и мерака .

# 83
  • Paris, France
Момичето говори като на каишка. Ама той ми дава, той ме подслони, ала- бала портокала.

Защо да е на каишка? Не е писала, че я ограничава. Учи си, работи си и е подслонена.

И двамата са много млади за сериозни отношения, общ бюджет, планове, сръдни и броене на стоки в супермаркета.

Как щеше да живее ако беше сама или с момче на нейното финансово ниво? С 800 лева трябва да платят квартира, режийни, по 50 лева всеки за транспорт месечно. Тогава няма и да поглежда към нещо, различно от преоцените стоки, камо ли да ги взима.

Да, тя е в правото си да желае повече и по-галантно отношение, а мъжът е в правото си да откаже. Конфликт на интереси.

# 84
Не знам какво са писали останалите, но с този нито ще си осребриш шундата, нито ще се чувстваш като жена.

По-скоро съм огорчен, ако си хубава ябълка, че потвърждаваш правилото за прасето. От друга страна забелязвам тревожна тенденция през последните години, че свестните мадами се хващат с прасета и търтеи и вероятно ще ги дондуркат докато смъртта ги раздели. Ако ти е кеф, продължавай така, ако не си бий камшика преди да е станало късно

# 85
Какво значи "приютил я", тя да не е куче? Авторке, не знам как живееш със още 100 човека на 1 място, това е нечовешко. Сигурно имате график за кенефа и банята.
Скоро ще завършиш, ще заработиш за повече пари. Тогава ще изкарвате по равно, аз бих дала целия апартамент под наем, а вие отделно. Но по принцип с такъв мундьо не бих останала, най мразя стисняци. Много си млада още, най-хубавото ти предстои, не си хаби времето с тоя.

# 86
Никой не я е приютил, тя сам се поставя в тази роля. Че и обидена даже, че видиш ли той имал много повече, но ѝ дърпал от ръцете. Ами, ще ти дърпа, те пари лесно се харчат, особено чужди.
За мен, ако аз по причина, че уча, не работя, нямам родителска помощ, съм с ниски доходи, би било невъзпитано и липса на самоуважение някой друг, особено пък мъж да чакам да ме глези. Забележете, не да ме издържа, а да очаквам да реализира някакви мои очаквания и представи за "луксозен живот", "сватби".
Всекиму според чергата.
Нито сте семейни с деца, нито сте на по 100 години.
Имате различни представи за съвместен живот, лошо няма – щом теб не те устройва, търсиш си квартира и си живееш, както знаеш, купуваш си каквото искаш. Аз така бих сторила, а не да правя чупки и да се вкислявам, че някой не искал да ми купува бри и ми го дърпал от ръцете.

За моите разбирания също това би било каприз и не само, че ще ти дръпна нещо от ръцете, ако сметна, че е разхищение, но и няма да те вземам с мен на пазар. Или се разбирайте – той пазарува за у вас за определена сума, ти също, с колкото ти е възможно пропорционално на доходите ти.

# 87
  • София
Защото не е "подслонена", "приютена" или "прибрана", а живее с приятеля си.
Изкарахте я егати златотърсачката. А то се забутало с още 5 селяка и се прескачат пред тоалетната.

# 88
Мнем, за мен по-скоро е неадекватна. Има нереалистични представи за съвместен живот с мъж.

# 89
Братане, къде прочете, че авторката харчи в магазина по 140 лв?
Разликата между твоята бивша и авторката е голяма.

Общи условия

Активация на акаунт