Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 071
  • 541
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ееее, ама ти сега да не си му майка, че да говориш вместо него! Той да каже, нали него питам! Simple Smile

# 496
Скрит текст:

Спас от Кочериново
Кой е този, няколко пъти го споменаваш?

Един измамник, който уж продавал места за евтини полети. Прочу се това, че е таргетирал умнокрасиви и жълтопаветни с фалшива нет самоличност. Но не знаех, че е писал в тоя форум.[/spoier]
Ясно, мерси. И аз останах с впечатление, че е някакъв муньо, който е обяснявал тук как се гледат деца.
П. П. Новини изключително рядко чета и гледам вече. Ако някой може да ми препоръча медия без епитетченца и творчески настроени 'журналисти', ще се радвам.

# 497
Младеж, дай да минем направо на въпроса - изкарваш ли 5000 лева на месец? Останалото е ала-бала.
Не знам за кой младеж става дума, но ако някой изкарва толкова на месец - няма изобщо да коментира сумата.

# 498
Спас от Кочериново
Кой е този, няколко пъти го споменаваш?

Един интернет деятел, който се представяше за някой друг, пък накрая свърши в съда. Осъдиха го за присвояване на пари, но според мен истинският му връх в "кариерата" му беше, че много дълго време успяваше да се представи за пилот в ер франс, стана полит-инфлуенсър, коментираше протестите срещу орешарски за две от водещите електронни медии, пишеше политически анализи, абе майката си тр.кало... "Приятели" във ФБ му бяха водещи журналисти, политици, общественици, хора на изкуството. Правеше услуги с евтини самолетни билети, понеже нали - вътрешен човек бил... накрая за това изгърмя де.
С две думи - показа колко лесно се лъжат дори тези, които определят обществените посоки.

Не е писал в бг-мама, беше активен във фб.

http://varnasummer.com/mislene/9373-sluchayat-aleksandur-nikolov-tourbg.html

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 16:57 от EmmaT

# 499
  • Пловдив
Скрит текст:
Младеж, дай да минем направо на въпроса - изкарваш ли 5000 лева на месец? Останалото е ала-бала.
Не знам за кой младеж става дума, но ако някой изкарва толкова на месец - няма изобщо да коментира сумата.
Сума като сума. Какво толкова? За някои от пишещите тук жени това си е обикновен минимум, в замяна на когото биха влезли в леглото на мъж. Както те обичат да казват (пишат) - стандартни пари. Ама някои твърдят, че 10 000 били новите 5000, така че явно 5-те бона месечно вече са наполовина от стандарта... Innocent

# 500
И какъв е изводът от цялата тая тема... Когато мъжът отказва да е Мъж, няма как да му се получи... с Жена.
Без значение как и колко напоително ще обясняваш своето с другите хора...

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 16:54 от luna

# 501
  • София

Младежът отдавна остаря. Simple Smile Доходите ми са силно непостоянни и всеки месец различни. Финансово нестабилен съм. Grinning

Не ми отговаряш на въпроса. Затова ще го формулирам простичко.

Моля, отговори с ДА или НЕ на следния въпрос:
Изкарваш ли доход 5000 лева на месец?
Отговор:...........................

# 502
  • Пловдив
Понякога не.

# 503
  • София
Ето, затова има толкова много недействителни бюлетини - хората не успяват да четат с разбиране най-прости инструкции и да ги изпълнят! Ти му казва да отговори с ДА или НЕ, а то отговаря с "понякога не". Е, да, ама това е недействителна бюлетина, така да се каже - отговорът не се зачита, защото подлежи на интерпретации какво означава това "понякога не" - може да е веднъж в годината не изкарвам, а може и в 11 месеца от годината не изкарвам. Боже, боже, а аз на децата, с които работя правя забележки, че не четат и не мислят! И после на ПИСА е катастрофа!

# 504
Жребчо,ти си объркан човек!

# 505
  • Пловдив
Скрит текст:
Ето, затова има толкова много недействителни бюлетини - хората не успяват да четат с разбиране най-прости инструкции и да ги изпълнят! Ти му казва да отговори с ДА или НЕ, а то отговаря с "понякога не". Е, да, ама това е недействителна бюлетина, така да се каже - отговорът не се зачита, защото подлежи на интерпретации какво означава това "понякога не" - може да е веднъж в годината не изкарвам, а може и в 11 месеца от годината не изкарвам. Боже, боже, а аз на децата, с които работя правя забележки, че не четат и не мислят! И после на ПИСА е катастрофа!
Ти изобщо прочете ли въпроса, на когото очакваш да отговоря с "да" или "не"? Simple Smile Още преди това писах, че доходът ми е силно непостоянен - всеки месец получавам различно. С точни суми няма да боравя, защото не е ничия работа да се бърка в чуждите сметки. Усреднено за годината никой не ме е питал, но и да пита, все още не съм изчислявал, защото повечето месеци се наблюдава растеж. Миналата година вземах по-малко, тази малко по-добре, а догодина се очаква да не съм по-беден от тази година. Ако въобще престана да работя и си позволя да мързелувам, под Х евро месечно няма как да падна, защото ги получавам на база дял, заслужен с доста здрава работа в предишни години.

# 506
Гал, примерите, които излагаш не са ппринципни положения, а личният ти негативен опит, който си решила да пренасяш, незнайно защо върху мъжеТЕ. Няма такова нещо, като всички мъже. Нямат и много общо различията в етапите от живота,  социалният статус и брой мъже, защито иде реч за комуникация и отношения.

# 507
Ами това е нормално за фриленсърите. Само че има разлика дали само веднъж си намерил клиент за тия пари и после никога вече, и дали е редовно.

# 508
  • Пловдив
Ами това е нормално за фриленсърите. Само че има разлика дали само веднъж си намерил клиент за тия пари и после никога вече, и дали е редовно.
Нали си добра в математиката (не тройкаджия като мен)? През април от НАП изискаха от мен да си направя ЕООД с регистрация по ДДС и трябваше да се занимавам с досадно търчане по адвокати и счетоводители, правене на фирмени печати и т.н.. Явно усреднено още през 2018 съм минал някаква законова граница.

Иначе си права - от поръчка до поръчка има голяма разлика. В някои месеци няма нови поръчки, а в други пък имам толкова работа, че се налага да отказвам по няколко предложения.

# 509
  • София
Добре, добре, разбрах!

Общи условия

Активация на акаунт