Звънкат коледни звънчета и ДЕКЕМВРИйски бебешки гласчета! 🔔🎅👼

• 18 532
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ох, момичета, аз идвам да се оплача малко. Онзи ден се похвалих, че са ми намаляли лохиите и ще минавам на ежедневни превръзки. Да, ама не. Днес, на 25 ден от секциото ми дойде МЦ. Sad Не знам до колко е нормално това. Днес цял ден се чудя дали да притеснявам АГ за такова нещо. Все пак, и да не е нормално,  той какво може да направи... Отделно мм, който за мен е най-здравият човек, сега е болен и му излезли и някакви гъбички по ръцете от падането на имунитета и днес док му казал, че не може да пипа бебето. А той от няколко дни го има това, но си мислеше, че е обрив от бебешкото олио. Сега ме е страх да не е заразил малкия. Другият проблем е, че няма как да ми помага с нищо. Дори АМ няма да може да приготви, защото трябва да пипа бибите, за смяна на памперс изобщо не си и помислям. За къпането ще разчитам на майка ми. Надявам се за седмица да се оправи, че не знам да му се сърдя ли, да го съжалявам ли, че няма да може да си гушка детето... Cry Frowning1 Pensive

# 166
Кейти, Мария - да, при Пепеланов бяхме. Мислих, че само той преглежда. Смятам да заведа бебо по нататък пак при него.
Мария дано бързо се оправите Hands Pray
Ваня много кофти това за мъжа ти, дано не е заразил бебчето.
Лани дано да няма проблем с бебка и да го израстне евентуалния проблем. Hands Pray
Ох и аз съм 27 ден след секцио, мислих, че са спряли, но пак има нещо отвреме на време, с ежедневна съм, но пак е кофти. А за цикъла кърмиш ли? Ако не кърмиш не мисля, че е странно, доктора на мен ми беше казал да очаквам началото на януари, че може да ми дойде.

# 167
Не знам от кога трябва по корем. Каката в слагах почти от началото, заради неакането. Калоян го сложих на 24тия ден като му падна пъпа и веднага се обърна. От тогава го слагам всеки ден и той веднага се обръща 🤷♀
Ваня , предният път тъкмо ми спряха лохиите и ми дойде цикъла, въпреки че кърмех.
Малкият пак отказва да яде... наистина нз какво да го правя това дете Sad яде в 17 часа и сега пак са драми с коликите , категорично отказа да хапне нито шише, нито цица...

# 168
Благодаря, момичета за подкрепата, надявам се да не е сериозно, наистина ❤️

Алексче, радвам се, че съм помогнала за позата. При нас не винаги сработва, но си е полезно да се знае 😁

Аз пуснах нова тема за нашите драми от вчера, защото не издържам. Тя е супер нервна, аз не знам как да я успокоя, а ММ само намила, че моята кърма не била вкусна. Ще го халосам с чугунения тиган скоро, казвам ви. Най-накрая се наяде, пак с драми, но заспа, пупу. Дано да поспи повече тая нощ,че още една като снощи и ще се гръмна утре сигурно. И като знам след 24 часа, че ще сме като в Багдад и ми става лошо отсега. Дано не се уплашат бебоците от тия зари и пиратки.

# 169
Ние също от 2 дена го слагаме за по 2 мин по корем.  Педиатърката ни каза така . Той също си крепи главата сам и се надига даже . Тя като го обърна и му подпря  краката той даже направи едно лазене 😁 и аз пробвах позата с легналото  кърмене обаче много ми се доспива  и ме хвана страх да не го затисна . Ние снощи си поспахме . Първо спа 4 часа яде след  това на 3 се будеше сам . Но пък и зелено нямаме сега  в акото . Явно тия колики са на моменти . Утре мисля да го сложа да поспи в количката малко за да не се окаже после  че не иска да седи в нея . Аз го меря моя всеки ден преди баня голичък  за да следя как вървим с кърмата. Вече сме над половин кг като той първата една седмица от изписването не наддаваше нищо и се бях филмирала.  Понеже има моменти в които яде 10 мин и заспива.  Има и такива в които по 1 час ядем . В началото то толкова  ми текат гърдите че толкова силно преглъщане чувам чак ми е жал за  него даже и се случва да се дави .. И после си цока цока ... И в един момент почва  да реве и аз преди какво правех давах му другата  а то всъщност като стигне до задното мляко трябва  малко повече усилие да направи даже на презен  ход цока докато тръгне и вече упорито го държа като му помогна аз със стискане.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 23:05 от monikrisi

# 170
Ох, момичета, благодаря ви!
Успокоихте ме. Не кърмя и знаех, че може да ми дойде по-рано цикъл, ама не очаквах да е преди да е изминал месец. Но щом и при вас е било така, значи не е толкова необичайно. Аз предния път на прегледа щях да питам кога да очаквам цикъл и си забравих.

# 171
Нас ни оставиха в болница 😥😥😥
В момента даже сме разделени, тя е под наблюдение аз съм в една стая, казаха да се цедя и да нося кърма. Сега знам какво им е било на майките с дечица в ковиоз. Ужасно е. И като я гледам вързана на някакви апарати, сърцето ми се къса.
Казват уж вс е наред, има инфекция в кръвта и понеже е мн малка е по-добре да е под наблюдение. И тя нали едвам дишаше сега с този апарат поне диша милипката ми. Ден, два и щели да ни изпишат😭

# 172
Мария, прегръдки ви пращам ❤️ всичко ще е наред, щом сте под наблюдение. Важното е бебенцето да оздравее бързо, пожелавам й го от сърце. ❤️ Пиши ни да казваш как сте. Дръж се ти, бъди силна за нея, тя сега има нужда от това

# 173
Мария стискам палци Бързо да се оправи . Прегръдки  и от мен и дано по скоро сте си вкъщи здрави .

# 174
Мария, за негово добро е. Поне може да му даваш кърма. Ще си хапва хубаво и всичко ше е наред. И нашето бебенце беше в кувьоз.. Сърцето ми се късаше, не можех да давам кърма, те си го хранеха. Много исках да го гушна, но не можеше.. Сега се гушкаме когато искаме 😊

# 175
Мария стискам палци бързо да се нормализират нещата и живи и здрави да се прибере вкъщи Hands Pray Бъди силна Heart

# 176
  • Sofia
Мария, стискам палци! Щом има инфекция, нека е под лекарско наблюдение. Давай кърма, това ще те държи в кондиция. Стискам палци максимално бързо да го пребори!

# 177
Благодаря ви, момичета!
Само се опасявам да не ми спре кърмата, драстично намаля след две изцеждания. Но каквото такова. Сега съм до нея и това също ме успокоява. Виждам я поне как диша нормално. Ще видим днеска как ще са изследванията.

# 178
Мария, нормално е да цедиш по-малко, но на два часа действай с Помпата, даже ако можеш замразявай изцеденото.

Стискаме палци изследванията да са добри ❤️🤞

# 179
Мария, стискам палци изследванията да са добри и бебка да се оправи бързо.
Цеди колкото можеш, все ще е от полза за нея.

Общи условия

Активация на акаунт