Емоционален манипулатор

• 22 437
  • 412
  •   1
Отговори
# 195
И аз ти желая успех с жените, съгласни да ги сведат до чифт цици и полов орган.
Сигурно и такива се намират.

# 196
  • София
Може би защото психиатрите у нас изобщо не се занимават с личностни разстройства, а гледат да си приберат едни пари от изписване на препарати на загубени стресирани души, които си мислят, че ще умрат и се доверяват на всяко хапче.
Аз имам кофти опит с хора с паник атаки. Излезнаха си точно скрити изроди. Та, нещо не се кефя на хора с паник атаки. Невинаги са жертвата, ако говорим за двойка.

# 197
Намират се, ама в жентълменските клубове и срещу заплащане.

Кечър, не ми стана ясно това с паник атаките. Покрай мен всеки втори твърди, че има паник атаки, а то пристъпи на тревожност.

# 198
The Catcher in the Rye, аз получавах паник атаки точно, когато започвах връзката си с ММ.
Да се притеснявам ли и най-вече да му кажа ли да бяга от мен? Blush

# 199
На мене пък ми е интересно, поради що мъжът,  като човешко същество поне, не е заслужил разбиране, а му се приписват белези на манипулатор, личностово разстроен и всичко онова, от което жената няма нужда, но пък и без мъж не ще да остава.

# 200
Разбиране за кое? Дай пример и ще ти кажем за разбиране ли е ли не. Така да се обобщава е много удобно и манипулативно. Дай пример и не генерализирай.

# 201
Аз ги разбирам. Сигурно са имали кофти детство и вътрешно са истински нещастни. Даже им съчувствам, просто не желая да ги търпя в живота си.

# 202
Няма да дам примери, няма нужда от примери. Емпатия му се вика още. Мноо я обичате тая думичка.

# 203
Скрит текст:
На мене пък ми е интересно, поради що мъжът,  като човешко същество поне, не е заслужил разбиране, а му се приписват белези на манипулатор, личностово разстроен и всичко онова, от което жената няма нужда, но пък и без мъж не ще да остава.
Ми никой, освен теб не го твърди това, Дренке. Не разбирам защо неуморно се опитваш да изопачиш нещата сякаш, когато някой е имал среща с манипулатор, нарцисист, или друг вид мъж с отклонения и ги разпознава, това е еквивалентно на убеждението, че задължително всички са такива, (или поне тези, които не са удобни). Това е твоя теза някаква, странна. Wink

# 204
Точно за това става дума - опитва се да прави гаслайтнинг ама не й се получава. И сега не знам как ще спи.

# 205
Кой е този някой? Жени срещу мъже, пак.
Мъж може ли да е срещал жена - манипулатор и има ли право да се изказва по темата?

# 206
Разбира се, че темата е отворена и за мъже. Да споделят, кой ги е спрял. Не се включват такива, но би било интересно. Аз съм била свидетел и на обратния случай. Жена с отклонения да тормози и манипулира мъжа си и семейството си. Hands V
Ние сме жени и публикуваме неща от личен опит. Нормално като се включват само жени с истории, да има примери предимно (или изцяло) за мъже манипулатори.

# 207
Дренка, излагаш се. Пробвай с друго обвинение да баламосваш, ама измисли нещо по-така по темата и да не е толкова плоско, че тука не сме на по 15 и не ти се получава да ни сапунисваш с очевадни небивалици.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 21:29 от Елфичка

# 208
Пробвай с друго обвинение, ама измисли нещо по-така, че тука не сме на по 15 и не става така лесно да ни баламосваш.

16-20? Съжалявам, ако някои се чувстват неразбрани, други - обвинени, трети пишат предимно за полови органи, а четвърти - спекулират с медицински термини, за да се усещат полезни.

# 209
  • София
Ох, не съм казала, че всички са чалнати, а просто, че аз имам неприятен опит с такива хора. И че като чуя "имам паник атаки", вече не се впускам сляпо да същувствам на човека. Това е. Със сигурност има и хора с проблеми. Не ги омаловажавам.

Общи условия

Активация на акаунт