Явно нещо ни е тръгнало на боледуване,аз от неделя съм с гнойна ангина,ама такава че нито можех да говоря нито да ям,днес съм по добре.пия си антибиотика и така.danidji осцилококцинум може да се дава спокойно на бебе,аз давам на Преслава по една доза през ден откакто съм се разболяла,дава се така както ти е казала Мимозата.
,ние сме на Нутрилон Омнео 1 и аз съм доволна от него,но за запека не ни действа,та затова ще захранвам със сокчета,иначе ще си го пием тоя Дуфалак....
,изкъпахме я към 21.30 и оставих баща и да я облича а пък аз да правя млякото,в един момент мъжа ми вика ела тука веднага,на гърдичките на Пресито точно до зърното имало нещо черничко,той помислил че прашинка и потъркал с нокът и то се отчекнало и прокървя,леле че като се шашнахме да не е кърлеж
незнам откъде кърлеж да попадне на едно бебе при това добре пазено,но знае ли човек,бегом на спешния кабинет оттам казаха че не може да е кърлеж,ухапването било специфично,а пък на нея вече нищо и нямаше,сложиха ни онова нещичко в едно шишенце,гледаха го под лупа и пак потвърдиха че не е кърлеж,за по сигурно го занесохме на педиатърката днес,слава богу и тя каза същото,обаче ние така се ошашкахме че нямам думи.Било крустичка някаква 

Сложи я в албумчето "Пловдивските мами и бебоци"
:
направо.След това нашата док се върна и каза че нямаме алергия и и изписа проспан-а тя е напълно здрава
и свеки мнг се зарадва.-поне аз така виждам нещата.
много ме е страх,а не можем да намерим квартира -сякаш вс е срещу нас
...
няма проблем, аз затова и после написах , че мойта работа стана гузен негонен бяга.
. Иначе, тази вечер се сдобих с едно фенче на мойта кърма. Четири годишната ми дъщеричка Еми вкуса и реши, че и харесва, та като се поизцедих след като нахраних Сами и я дадох на нея, да си пийне детето. Тъй, че сега си имам две кърмачета
. Това е за сега лека вечер мили мами. 

Препоръчани теми