Да се оплачем... 2020

• 2 116 003
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 28 155
  • софия
Оплаквам се,че преди половин час се прибрах от работа и се чувствам скапана. А утре съм пак. Все не успявам да се наспя между двете смени.
Оплаквам се и от нещо,което ще сложа в скрит текст,защото не съм сигурна дали за някой няма да е неприятен разказа,тъй като е за умряло животинче :
Скрит текст:
Миналия ден таралежът ми роди 2 малки таралежчета. Не ги очаквах,но много им се зарадвах. Сега се прибирам от работа и открих,че майката е изяла едното. Бях се записала в една фб група за хора с таралежчета и там момичетата обясниха,че не трябва да се пипат малките,а аз ги бях извадила за малко от клетката. Та най-вероятно затова майка им не ги иска и така ще стане сигурно и с второто.  Стана ми мъчно,хем съм го гледала само два дни. Все пак е животинка Cry

# 28 156
Дариелка, свалих си снимката, която беше качила, защото за първи път виждам такова нещо. Толкова прекраснички сладурчета! Отдели другото от майка му, може пък да има шанс. Много съжалявам!

# 28 157
  • софия
Звънях на ветеринар днес-каза,че ако го отделя ще умре,защото се храни от майка си. И аз за първи път виждам толкова малки и то на живо. Стана ми мъчно,въпреки че са само от два дни. И много се надявам другото да оцелее.

# 28 158
Пийк, прочети темата на Л. Стефанов. Има много добри съвети за ревността между децата и нейното отработване.

# 28 159
Bubbles, как си днес?
Джолевче, радвам се за теб!

Аз вчера явно съм си имала усещане, че пътуването няма да е леко. Златните ми дъщеря и зет ме информираха, че са купили течност за чистачки и са заредили гориво. Добре че се усетих да пробвам още преди да изляза от София - течността за чистачки се търкаля в багажника. Simple Smile Пак е нещо, де. Спрях на първата бензиностанция, за да я налея в казанчето, взех си кафе и газ. На 40-тия километър такава хубава градушка ме подпука! Три километра пъплехме, а тя не спира. Естествено, на магистралата няма къде да се скриеш.
На връщане пак порой. Лепнах се зад един ТИР /на прилично отстояние де, да не го заслепявам/, че видимостта понякога беше...  По едно време ми се допишка, ама как да се откажа от екстрата да имам "пилотна кола" пред себе си. На влизане в София на първата бензиностанция правех такива чупки пред тоалетната, че една мила жена директно ми отстъпи реда си, без излишни въпроси Simple Smile)))

Неделния ми ден мина неусетно, почти нищо не свърших от плануваното, а след четири часа ще се наложи да съм дежурна баба. Сериозно закъсвам с личните задачи. Не ми стига сън, а на всичкото отгоре спя на пресекулки.

# 28 160
Радвам се, че си се прибрала жива и здрава. Видях снимки от градушката. Ужас някакъв.

Пак не спиш по никое време. вземи нешо леко за сън, за да се наспиваш поне. Ей това децат не разбират, че на 50 не си като на 20 и идва в повече ежедневно или денонощно гледане на дете. То аз ако исках дете на тази възраст, щях да си родя на 40-45.

# 28 161
  • София
Ох , просто се оплаквам
Ей сега се събуждам и зейнала дупка в зъба. Трябваше да тръгнем за морето , но ще намеря зъболекар първо , защото зее на преден зъб.

Търся си апартамент под наем.
Притеснявам се , че съм сама с детето и няма да се спряха с наем и сметки .

Отделно идея си нямам след раздяла , грижите за детето ( когато нямаш брак ) как се определят .
Имам предвид сега детето е през деня с баща си , защото аз работя , а вечер с мен.

Отделно , понасям адската критика , сякаш съм първата жена , която се разделя с мъж.
Понасям критика , че “съм давала детето на баща му” .
Б@си толкова ли е лошо , детето на почти 9 да прекарва време с баща си , и без тва го е нямало от раждането.

Имам чувството , че каквото и да правя , близките ми ми намират кусури и това ме дразни , но гледам да не им обръщам внимание.

Ииии защото днес нямам кола, а само колело със спаднала гума, дори кафе не мога да си взема , защото най-близкият магазин денонощен е на 4 км

# 28 162
Уинд, много съжалявам, че се е стигнало до раздяла. Ти си силна и ще се справиш.
За таткото - както се разберете, така ще е. Поздравления, че е поел дневната грижа. В този момент хич не е малко. А близките  ги режи - не те ти гледат детето, нали?
Оплаквам се от напрежението около началото на новата учебна година и натискът на някои родители (в интернет пространството ) пак да сме на ДО. Разбирам страховете им от заразяване, едва ли има нормален човек да не изпитва притеснение, ама да налагат като единствено решение всички на ДО ми идва в повече.

# 28 163
  • Куциндрел
Уинд, не ги слушай тези, които те критикуват, че даваш детето на баща му.  Все пак и той е родител и ако се разбират, тй полага адекватни грижи, то нека да го вижда. А за режим на виждане - реберете се помежду си, ако не може дело за родителски права и съда да реши, нищо че нямате брак.

# 28 164
  • София
Уинд, и според мен е правилно да има такъв контакт между бащата и детето. Ще се справиш Simple Smile

# 28 165
И аз да кажа, че не издържам на слуховете за ДО. Идва ми много повече. Още през май обясняваха как в бъдеще време ще се учи така. Толкова нагласена работа ...

# 28 166
Аман от болести значи. Дъщеря ми буквално за 2 дена разви брутална кашица. Без температура, сополи или зачервено гърло. Веднага я метнах с инхалации и лекарства, ама полза не виждам. Ходихме да пуснем пкк и црп и ще я водя на лекар. Намирисва ми бронхиолит или пневмония и съм ужасена. Сериозно се замислих дали да не пусна пср тест, но ще питам доктора първо. Стискайте палци поне болницата да се размине.

# 28 167
  • София
Ох, да забравих да се притеснявам и за началото на учебната година .
Колко родители ще се наложи да останат/м вкъщи , ако наистина е ДО .
Просто си ме хваща страх.

Близките ми , ми помагат с гледането на детето , ако имам работа.
Иначе таткото си се грижи за детето , не е някакъв насилник, алкохолик и т.н
Чувствам се уверена иначе, готова.

Записах час за зъболекар за 13:00.

# 28 168
Скарах се с майка.Не знам защо е станала такава,все се опитвам да не я съдя,но пак избухнах.Ако беше казала едно " Съжалявам",а тя хем виновна,хем зейна срещу мен.

# 28 169
Пийкок, за баткото периодът е много труден. Дай му време. А ти си пази битките.
Отиди на детски психолог, защото ще ти даде работещи реакции за определени ситуации. Вярвам, че знаеш, че детският психолог, предимно ще работи с теб и бащата.

И аз така ги виждам нещата.

Моята е само една, но също е на фазата иии аз искааам, последвано от не, не искам.

Уинд, даже е добре, че детето и баща му имат хубава връзка, разбира се, че ще му го даваш.

Аз чакам куриера, изпратен от търговеца на колелото, да дойде да го вземе. Ама нещо ме човърка, че може да излязат несериозни и да чакам цял ден, да не заведа детето на плаж, а да няма изпратен куриер... не знам, не знам...

Толкова ми се спи...

Общи условия

Активация на акаунт