Да се оплачем... 2020

• 2 114 213
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 15 045
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сигмеее.... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 15 046
Пийк  пуснаха ли те на КППто?
Не сме се пробвали. Не ми хареса времето.
Цял ден спя.. егати. Нали вече е пролет? Какъв е тоя мечешки сън??

# 15 047
В понделник идва слънцето и хубавото време, хващай дечко и бягайте на въздух. От тази карантина ще се разболеем от един куп други гадости.

# 15 048
  • Бургас
Наздраве за юбилея на Донси!

Тези от СЗО не стига,че включили биричката в списъка с опасностите,ами сложили и две чаши-тънка и халба!
Ей,да не решиш да си налееш.Обаче аз хитрата-право от бутилката!

Да си здрава Донси и да си отпразнуваш празника в по-добри времена!

Оплаквам се,че животинките вън са страшно гладни и се чудят къде отидоха хората.Нахраних днес доста,но не посмях да вляза в Морската,че имаше полиция.Само хвърлих малко на входа,до Гъбката.
Реших всичко,което остава като хляб и месо,да хвърлям от терасата.Точно срещу моята тераса мъти една гларуска,те там си мътят всяка година.Сега обаче ресторанта под тях затвори.

# 15 049
Оооууу вица ме смейна много Joy

# 15 050
И аз храня всеки ден около 20-тина животинки в моя район. Купила съм няколко големи кутии котешки гранули и сипвам на местата им за хранилка. Само около блока ми има 12 кучета и още толкова котки. Но не ги храня само аз определено. Има няколко по-страхливи и не могат да се доберат до оставената храна, и трябва буквално под муцунката да им оставиш храната , и да ги пазиш от другите, докато се нахранят Sad

# 15 051
И аз цял ден хапвам. Сега съм на винце и пак хапвам... 😩😩

# 15 052
  • София
Сигурността преди всичко. Simple Smile
Цитат
Семейство – мъж, жена и тъща отиват на почивка в Йерусалим. Ненадейно тъщата умира. Шок…. Местна агенция им предлага да я погребат там срещу 3000 $ или да я транспортират да България за 9000 $. Зетят твърдо е решен да я върнат в родната й страна. Жена му не може да се начуди, как така се съгласи… – Скъпи, толкова си добър…. ти за мама да направиш такова нещо…. толкова много пари…..? Мъжа отговаря : – Аааа…..не мога да рискувам – тука един вече е възкръснал…..

# 15 053
  • София
От опит- ако хвърляш през балкона, храниш и плъховете,
И мърляш прозорците на хората, живеещи под теб.
Аз съм на партера, та съм си патила.

# 15 054
  • Бургас
Права си,АбсурТ!Затова да се уточня.Като хвърлям пада право върху покрива,където гнездят гларусите и всичко се изяжда и хваща в движение.Досега не го бях правила,но като видях как се ровят и търсят,метнах една филия от терасата.В движение на метър от ръката ми,всичко се изяде.
Иначе аз също мразя да се мазнят плочките и да се замерят животните отгоре.
Просто моята тераса го позволява.Няма и троха да остане.Моите птици досега се изхранваха от дюнерите под тях.
Жал ми е за мътещата.Ще ги храня,докато това отмине.
Извинявам се за грешката!При мен долу е покрив,пълен с птици.

# 15 055
  • София
При мен долу е покрив,пълен с птици.
Ох, настръхнах! Сетих се за филма на Хичкок.

# 15 056
Донси бъди здрава и скоро да летиш до любими дестинации. Емблемата се е получила супер.

# 15 057
Оплаквам се от двете си леви ръце...

# 15 058
ОО, майка ми е царица в това. Тя все изтърва, къса, нещо страшно е

# 15 059
  • Варна
Гларус умрял от глад не вярвам да има. По нахални птици от тях едва ли съществуват. Не знам на чий покрив хвърляте храна и дали това е ок за съседите ви, ако имате такива.
Под едната ми тераса има трафопост. Имахме един дядо , живееше под нас, който хвърляше храна на покрива. Гларусите се събираха, бяха се научили и влачеха и те там какво ли не. Отгоре беше ужас ... виждала съм птица да взема торбичка с буклук от контейнера и с нея - на покрива. Горе се качваха котки, плъхове. С месеци стояха мумифицираните им части ... за всички от етаж 3 нагоре беше мега неприятно.
Факт, че след като дядото почина и изчистиха покрива, такова нещо вече няма.

Общи условия

Активация на акаунт