?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 213 629
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 5 400
Мдам, подкрепям Дренка (Коледа е, стават чудеса явно). Много е тъжно, ако тръгваш с нагласата, че 1 човек е или трябва да има само "положителни" черти. Никак не обичам перфектни неща и хора (или стремящи се да изглеждат такива, то ясно, че не са). Равни са ми и отиват към спектъра на налудностите.

По-напред въпроса не го разбрах. 2 крайности жени, така ли? Тип амазонка и тип принцеса? Завладяваща и чакаща? Тези чакащите кукли не ги разбирам, а твърде агресивните жени са отблъскващи също.

# 5 401
А аз тези, които се влюбват рационално.

# 5 402
Колко трае ирационалното влюбване, пеперуди ли, каквото там му казвате?
Три месеца, три години?

# 5 403
Може би истината е някъде по средата, но аз съм от тия "назлъндисващите" се жени. В смисъл и да забележа някой мъж, никога не правя първа крачка. Ако не ми е ухажор, не го броя за потенциален такъв или да мисля някакви романи с него. В този смисъл поне дори не знам какво е да те отблъснат в началото примерно. Защото за да стигне до някакво развитие, значи мъжът трябва вече да е на линия и да е направил някакво предложение. Сигурно вътрешно съм си пасивна в това отношение, защото никога не съм се побърквала по мъж, който не ми е обърнал внимание, а от форума научих, че има и такива случаи.

# 5 404
Колко трае ирационалното влюбване, пеперуди ли, каквото там му казвате?
Три месеца, три години?

Ако е несподелено може и повече.

# 5 405
Не говорим за две крайности, макар че самия разговор, който провокира питането ми, така или иначе стигна до такива. Едната не намира нищо лошо да направиш първата крачка към мъж, да го поканиш на кафе примерно или да му пишеш първа, защото така щяло да ѝ стане ясно дали да си губи времето, а другата казва, че една жена трябва да чака. В един момент спора ескалира до епитети (не една към друга) и ми се искаше да разбера какво мислят други жени по този въпрос.

# 5 406
  • Sofia
Едната не намира нищо лошо да направиш първата крачка към мъж, да го поканиш на кафе примерно или да му пишеш първа, защото така щяло да ѝ стане ясно дали да си губи времето, а другата казва, че една жена трябва да чака.

За мен – да поканиш мъж някъде или да го заговориш – не е еквивалент на първа крачка. Simple Smile Малко по-агресивни действия, като, например, да пробваш да го целунеш или директно да му се натиснеш, ги приемам като заявка за сексуален / романтичен интерес.

# 5 407
  • Пловдив
Много е тъжно, ако тръгваш с нагласата, че 1 човек е или трябва да има само "положителни" черти. Никак не обичам перфектни неща и хора (или стремящи се да изглеждат такива, то ясно, че не са). Равни са ми и отиват към спектъра на налудностите.
Човекът отсреща следва да бъде възприеман според неговите положителни и отрицателни черти, без да си затваряме очите за вторите, тъй като именно сборът от двете е начинът да го усетиш безпристрастно и точно такъв, какъвто е. Също така, прекалено бързите заключения за някого често водят до изненади, защото обикновено повечето хора обичат да създават добро първо впечатление, което често не отговаря на обичайното им равнище на поведение, обноски, отделяно внимание към теб, стил на обличане и прочее. А който иска да гледа с розови очила и да преследва обекта на своята тръпка, винаги може да си намери (измисли) причини да го прави и занапред. Но с риска да си остане само с мечтите и най-много да се почувства излъган накрая. В същото време другият човек дори може да не е подозирал за така възникналите чувства у единия...

# 5 408
  • Варна
Какво провокира жена да е инициатора? Интерес, липса на мъжко внимание, привличане.
Виждала съм жени, в доста унизителни ситуации. Да преследват буквално обвързани мъже или да са обект на подигравки. Наскоро коментираха студентка, която свалила всички с еднакви реплики и претенции. Крайностите във феминизма са вредни.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 10:57 от Viviana91

# 5 409
Жената избира между тези, които са я избрали, казва Скарлет и нямам причина да не и вярвам.
Полът има значение, даже и за гейовете, няма нужда да се увличаме в модернизиране 😊

# 5 410
Семейна съм от 20 год.,но семейният ми живот нещо зацикли .От 3 месеца съм влюбена в беден мъж ,който освен любов друго нищо не може да ми даде.Мъжът ми също не е богат по принцип.Но не мога да разбера как успях да се влюбя в "бедняк" ,само заради доброто му сърце и добрия секс! Искам да си го избия от главата -но не мога .Още повече ,че сме от далечни градове .Объркана съм ,на тези години ....

# 5 411
  • София
Къде го намери и как се срещате при положение, че сте от далечни градове?

# 5 412
Травиалното ,във фейсбука в една група обсъждахме нашите сънародници в чужбина. И така от дума на дума ,решихме да се  видим наскоро и тя стана ,каквато стана .А сега "безсънни нощи".

# 5 413
  • sf
Споко, ще ти мине! Особено ако поживеете заедно 🤣

# 5 414
Много чудно, няма що! Смяташ да се местиш при него ли, че се закахърила какво щял да ти даде? Нима интимността ти идва малко, че търсиш как да материализираш?

Общи условия

Активация на акаунт