Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 819
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 825
Не мога да си представя, какво е интелектуалното ниво на човек, който намира Тодор Славков за интелигентен....
Промотирането на този /изнасилвач, алкохолик/ и участието му в телевизионни предавания е показателно за нивото на масовия зрител.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 15:11 от alex_jp

# 3 826
Tual,
Ами, не е ли така? Каква е тая л@йняна покривка, ни декорацийка, ни нищо. Голямата естетка, дето си подрежда инстаграм снимките по цвят и тема...

# 3 827
Tual,
Ами, не е ли така? Каква е тая л@йняна покривка, ни декорацийка, ни нищо. Голямата естетка, дето си подрежда инстаграм снимките по цвят и тема...

Може и да е някакво скандинавско hygge-минимализъм, което ние балканските души не разбираме. Какво пък знаем ние как го правят датчаните Joy

# 3 828
Много бяха зле всички снощи...Пепето все се опитвам да я оправдавам и да и симпатизирам ама май не трябва...верно като доста злобничка се изяви, не че Тошко заслужава някакво друго отношение, на всички е известен със своите подвизи...А аз все още съм на мнение, че на такива хора не трябва да се дава поле за изява, хем са глупави, хем са мързеливи, със съмнително минало...определено смятам, че децата не трябва да виждат такъв модел на поведение, но това е неизбежно, защото те изскачат от всякъде, много е жалко...

# 3 829
За разнообразие да ви кажа, че и Поли Николова е бременна. 🙂
Сега видях снимката в инста и се зарадвах за нея.

Това Поли Моли ли е? Как е обявила?

# 3 830
Може и да е някакво скандинавско hygge-минимализъм, което ние балканските души не разбираме. Какво пък знаем ние как го правят датчаните Joy
Довечера ще разберем Wink
Вадете планерите и записвайте

# 3 831
По повод един от последните коментари, мернах за Поли Николова.... Та се сетих, че ми се губи ПолинаСофия. Какво става с нея?
Относно Пепка... наистина не е нормално да нападаш някого и то на теми, които не разбираш. Още повече на тема алкохолизъм. Ами ако това си е вече състояние, и човек се е борил с тази диагноза, ако мога да го нарека така, то никой не е оправдан да се подиграва. Елементарна е Пепето. Направо лишене от подход към събеседване. Добре, че Тошко е над нещата, дори да не е той, който и да е - евала, ако реагира така, със снизхождение... към великия инфлуенсър... може да ме вдъхнови единствено да я забраня със закон! Не ми харесват този тип хора, които се мислят за повече от останалите. Пълна загуба на време е да се общува с такива хора. Дори Джулияна, ако не знае нещо, седи и слуша. Не се излага. Макар че и тя нетактична с домакинята. Поне да си беше боднала, все едно с този корем не е качила килограми.

# 3 832
Пепка е голямо фалшименто, самият факт, че ще посреща в къщата на родителите си, при положение, че си има дом в момента говори, че целта пак е да се покажем колко сме инстаграмабъл, не да покаже истинското си аз. Да се набутам в готварското предаване в къща, където има режим на водата, как пък не!?

# 3 833
https://www.youtube.com/watch?v=KspNGla_OGs&t=1731s Коцето за поредна година направи благотворителен стрийм маратон за събиране на Пари за болни деца и това е клипа в който купува каквото е нужно и ги доставя

# 3 834
Предаването е снимано отдавна, а и може да не е готов апартамнета и напълно. Къща на родителите е по-добре от ресторант.
Дано сготви нещо , има много лесни неща , които може да се направят дори и да не готви човек. Аз не намирам за недостатък, че се храни предимно навън , но за предаването е редно да св постарае малко.
Всички се държаха тъпо с Тодор , само Джулияна имаше нормално поведение.В интерес на истината, той наистина прекалява доста и е досаден, пт личен опит в заведение го казвам , но в случая си го нападнаха.

# 3 835
Аз си казах, че така ще стане с Ивана. От най-адекватната и земната, се превръща в кон с капаци. Ще си повтаря хубави думи, гледайки се в огледалото, пък какво се случва в реалността, няма значение. Всичко е в нейните ръце, няма значение какво говорят хората... Сериозно залитане е това за мен.
А снимките вече ги подминавам. Скучни, еднотипни, повтарящи се, прекалено обработени.
Не знам дали има някакви проблеми или разполага с прекалено много свободно време, но нещата не ми изглеждат както трябва.

# 3 836
Пепка е голямо фалшименто, самият факт, че ще посреща в къщата на родителите си, при положение, че си има дом в момента говори, че целта пак е да се покажем колко сме инстаграмабъл, не да покаже истинското си аз. Да се набутам в готварското предаване в къща, където има режим на водата, как пък не!?
И аз това недоумявах. Все щеше да намери къде да ги посрещне, а тя в дом с режим.

# 3 837
Предаването е снимано декември, тогава Пепка пускаше снимки от Пловдив, където явно са били на снимки у Джулиана, а режим в Пернишко има от доста по-рано. Пепе си снима влоговете и у дома(където е под наем май) , защо не ги покани там?

# 3 838

Къде-къде по-театрално е да пусне чешмата и да няма вода Grinning Ох, ах, гранде трагедия, какъв малшанс и т.н... Единствена от цяла България не разбрала, че Перник и околията имат проблеми с водата.

# 3 839
Това специално, че не ги е поканила у тях не ме дразни. Имайки предвид, че не съм гледала много Черешката и от малкото, което съм гледала голяма част от участниците не посрещат гостите в собственият си дом.

Като казахте Елица, на мен наистина ми се иска да я видя в подобно предаване. Аранжира, декорира и посреща изключително красиво по това, което показва във влоговете. Blush

Общи условия

Активация на акаунт