Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 815
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 840
Мен винаги ме дразни в черешката, когато участниците не канят гостите у дома си, а в ресторант, при стринки, приятели и тн. Та не го казвам само, защото е Грета. Като не ти стиска да си покажеш хабитата, не участваш!

# 3 841
Не мога да си представя, какво е интелектуалното ниво на човек, който намира Тодор Славков за интелигентен....

На фона на мега малоумното и неадекватно държане от страна основно на Пепе и Стоян вчера, Тодор определено се открои с повече мозъчни гънки от тях двамата, взети заедно и умножени по 1000000. Че е алкохолик и пропадняк ясно, но не е глупав със сигурност.

# 3 842
В новия апартамент, т.е. квартитата съм сигурна, че кухнята не е инстаграмъбъл. Никога не я е показвала. Снима само дневната и спалнята.
А нейния апартамент на емнайстия етаж ще стане готов за абитуриентката на София с това темпо.

Не мога да си представя, какво е интелектуалното ниво на човек, който намира Тодор Славков за интелигентен....
Промотирането на този /изнасилвач, алкохолик/ и участието му в телевизионни предавания е показателно за нивото на масовия зрител.
Нямам претенции за високо интелектуално ниво, ако искаш си го представяй, но определено намирам Тодор за по-интелигентен от Грета.

# 3 843
  • софия
В розовия балон, макар вече и спукан, явно не се допускат лоши и негативно отразяващи се новини. Малко като "Аз ще продължа да си ходя по брънчове и да си качвам тиктоци, другите не ме интересуват"
Ах, Пепон, макарон, не дъното, а не знам какво копаеш вече...

# 3 844
Хора, гледах видеото от снощи...

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 15:53 от Анонимен

# 3 845
Това ми излезе сутринта, докато търсех материали, свързани с омбудсмана (не се шегувам, дори не знам как стигнах до Антоанета):
https://www.mila.bg/article/8102574

# 3 846
Според анонса, е изненадана от изискването на Манчев за консервите - явно основното е било с консервирана храна. Интересно ми е каква точно е била.

# 3 847
Експертът Пепе кариеристка аха... 🤣🤣
Страшна кариера гонеше в body shop в Дания. Ама искала да е като Кари Брадшоу. И Гергана и тя така. 🤣

# 3 848
Изгледах видеото на Ивана с доста превъртане. Ами тя на някои продукти е слагала размазани снимки... Много несериозно.

# 3 849
Това ми излезе сутринта, докато търсех материали, свързани с омбудсмана (не се шегувам, дори не знам как стигнах до Антоанета):

От агенцията ѝ сега ще се счупят да правят кризисен ПР и да ни втълпяват колко е добричко Гретито, как се бори да промени света, заради нас 😂

# 3 850

Това нали е стара статия, публикувана "случайно" днес? Чистят имидж, ама късно Smiley

# 3 851
Защо?! Защо този ластик, и тази прическа?! Отново! 🤷‍♀️

# 3 852
Скрит текст:

Това нали е стара статия, публикувана "случайно" днес? Чистят имидж, ама късно Smiley

Да, това е статията, която излезе във вестник 24часа около есента някъде. Коментирахме я тук тогава.
Дори не е пренаписана, а е пусната 1:1.

# 3 853
Понеже си нямам работа и още от първото изречениена статията бях много впечатлена, реших да направя един малък тест.

Заявката, че Пепе е почти експерт, ме накара да проверя дали тя излиза след първите отговори на Google...
Написах в търсачката "какво да сложа в чантата си за родилното".
Скрит текст:
Имаме победител от влогърите, но не е Пепе. Жалко.
Продължих с "кога да захраня бебето". Естествено, ако бебето ми не беше хипотетично, горкото дъъълго време щеше да чака да опита пюре от сладък картоф, понеже Пепе доста време не го пусна толкова желаното видео. Така или иначе, ако не бях чувала за нея, и просто си ровех из Гугъл, едва ли щях да се възползвам от съветите и...
Скрит текст:
И за финал, реших да попитам търсачката "какъв крем да използвам в сутрешната си рутина".
Скрит текст:
Пак ударих на камък, но отново имаме представител от влогърите на първа страница, но този път в лицето на Натали Атаносова (не познавам дамата и не бях посещавала канала и).
За сметка на това бг-мама все си е там. Simple Smile Да, сигурно Пепе ще се появи някъде нататък, в никакъв случай не отричам популярността и, успява да влезе в устата и клавиатурите на хората, но не е почти експерт по никоя от изброените теми. Тя е истински експерт в това да споделя интимни моменти и после да се сърди, че не и уважават личното пространство. Simple Smile
Не знам с кризисен ПР ли се активизират, ама тия клишета от сорта на "в днешно време много хора" са толкова изтъркани, че чак е болезнено да се четат. След като така се разочаровах от недостоверността на първото изречение, няма да чета нататък.

# 3 854
Според анонса, е изненадана от изискването на Манчев за консервите - явно основното е било с консервирана храна. Интересно ми е каква точно е била.

Свинско с картофи, телешко варено и веге мусака.
Има такива консерви в Кауфланд. 🤪

Малко е странно да реагира така на изискването, това не го ли обявяват още в началото за всички?
До сега на три вечери все би трябвало да е било коментирано...

Общи условия

Активация на акаунт