Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 927
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 595
Тя продава изостаналите боклуци от Меркари. Пу-Пу.

# 2 596
Симеона наистина изглежда внушително. Поразгледах и снимките. И след като видях на едната помещение със същия тапет като в стаята на Звезделина (mint stories), си дадох сметка, че и снимките и историите зад тях горе долу се припокриват с тези на Звезделина. Села, коне, домашен уют и др.

# 2 597
Симеона и още една девойка спечелиха конкурса за инфлуенсъри на Петканови и Шопови. И двете като награда ходиха с Даниел до Лас Вегас. После нищо повече не видяхме. Помня, че Симеона още тогава показа, че има акъл, затова седеше странно в онази компания. Другата девойка знам, че е също известна в Инстаграм с ежемесечни пътувания по цял свят, иначе казваше, че работи в системата на МВР. Grinning

# 2 598
https://www.youtube.com/watch?v=vZHOqG9dtf0&t=28s Новият клип на Чефо в ю туб канала на Господари на Ефира

Ужас. Трагедия. Даже и смешно не е. Валидиране на някакви селски пръчколяци.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 13:58 от tuali

# 2 599
# 2 600
Голяма беда е да се разболееш в почивката на ютубарите (колко им е тежка работата даже не мога да си представя, щом почиват по цял месец).

# 2 601
Скрит текст:

Joy Todorova 😀
2017 година не можах да я позная без устни и куче 😀
Всъщност въпросната госпожа изобщо не се носи с добра слава във Враца. Ходеше с едно момче, няма да казвам имена, който беше от агитката на Левски(Синя Враца). Тогава Георги Костадинов играеше в Левски. В един момент се оказа, че вече няма приятел от агитката, а от отбора. Премахна всички снимки, от периода, в който работеше в Бедрум на Слънчака и стана примерна дама. Красива е, харесвам я, но егото, когато се покаже, губиш представа коя всъщност си.
Тази надменна госпожица съм я засичала във фитнеса, гледа отвисоко. Не отричам, че е хубава и на живо, но егото й се забелязва и от самолет. Никак не ми е симпатична с превземките и пуленето си, а и нищо полезно не забелязах в нейния Инстаграм или канала й( но има доста красиви снимки).

# 2 602
Теа има перфектна, за мен, външност. Не е неземна красавица, пред която да ахнеш, но има стандартна, универсална красота, която за много хора е скучна, но пък аз харесвам такъв тип ненатрапчиви, правилни черти.
Тейчето, обаче, има също така самочувствието на богиня и харизмата на картоф, което я прави леко блудкава и междувременно антипатична.

# 2 603
Явно аз съм повредена, но не видях настървено късане на опаковки при Теа.
По - скоро се налагаше да прилага повече сила заради опаковането на самите кашони. И аз правя същото, когато си поръчам нещо по куриер. Някои пратки са опаковани с толкова тиксо или найлон, все едно никога няма да ги разопаковаш.
Относно коментара на Теа за пухкавия космонавт - на мен ми прозвуча сякаш толкова ѝ харесва, че ѝ се ще и тя да го облече. А не, че е голямо.
За плача на бебето - чух го само 2 пъти.
От коментарите останах с впечатление, че се дере, а родителите му със зъби и нокти разкъсват пр пратки.
Единственото, което не ми хареса е препускането при отваряне. Но предполагам, че е защото все пак е стори. Може би ще направят снимки /клип по - късно. 😜

# 2 604
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В YouTube или  Instagram има клип с Наум и Теа, относно  пратките?

# 2 605
Още малко и на челна стойка ще застане, за да се видях хубаво табелите на парцалите. Смешница...

За пръв път виждам бобър да носи ГучЕ 😂

# 2 606
  • Варна
Пепе май пак в Бургас? Честити на имениците със снимка от Бургас на морския бряг. Явно пак са ѝ подарили свободен ден техните Grinning

# 2 607
  • Някъде там
Пепе май пак в Бургас? Честити на имениците със снимка от Бургас на морския бряг. Явно пак са ѝ подарили свободен ден техните Grinning
Тъкмо това исках да кажа.
На Пепа пак са и подарили уикенд в Бургас.😀
Много се преумори горката с тия тик тоци.

# 2 608
На LinaStyle не и ли омръзна вече да качва видеа за бремеността й? Хиляда видеа по темата ли иска да качи? На мен ми омръзна да ми излизат и вече не съм абонирана за нея. Гледах й само видеото с реакциите на роднините. Тази със свекървата й ми беше много неловко и неудобно да е гледам.

# 2 609
На LinaStyle не и ли омръзна вече да качва видеа за бремеността й? Хиляда видеа по темата ли иска да качи? На мен ми омръзна да ми излизат и вече не съм абонирана за нея. Гледах й само видеото с реакциите на роднините. Тази със свекървата й ми беше много неловко и неудобно да е гледам.

E, почакай още малко и ти. Още не сме узнали пола, не сме го видели на видеозон,  не знаем какво ще има в сака й за болницата, отиването към родилното, раждането, връщането от родилното.... Още поне 10 видеа изтрай.

P.S. И аз я отследвах. Жалко, беше ми симпатична в началото.

Общи условия

Активация на акаунт