Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 873
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 730
Yogirina,😊🌷
Пепка да не би заради това да беше в Пловдив в началото на годината, ако Джугани е била последна, да е съчетала и рекламата на хотела и черешката...

# 2 731
Момичета, може ли линк към канала на тази Ая?
Благодаря!

Заповядай линк към IG: https://instagram.com/mademoiselleaia

А блога й ще намериш в линка в биото там.

# 2 732
Давайте предложения каква ще е изненадата на вечерта при Пепе.. аз залагам на дружни танци в тик ток или сценична изява от София и Сиена за умиление на гостите

# 2 733
Давайте предложения каква ще е изненадата на вечерта при Пепе.. аз залагам на дружни танци в тик ток или сценична изява от София и Сиена за умиление на гостите

Или ще ги учи как се правят перфектни бумеранзи...

Може и да е някакъв танц, нали е танцьорка. Smiling Imp

# 2 734
Хахах предвиждам, че Тошко яко ще се гаври с нея и Джулката 😂

# 2 735
Другата жена в "Черешката" е водеща, актриса и известен глас зад кадър и се познават много добре с Пепе, защото и е гостувала в предаването.

# 2 736
Гергана Стоянова. Чак да се познават много добре от едно гостуване... едва ли.

# 2 737
Какво работи мадмоазел Ая/Алиска, някой знае ли? В смисъл, извън поснимването за инстаграм и блога, който не пращи от редовност и последователи.
Май жена на мъжа си и дъщеря на майка си и баща си. Но дори въпросните да имат големи възможности, пак ми е странно как са се засилили да живеят на пъпа на Манхатън, като дори повечето Нюйоркчани не могат да си го позволят и commute-ват.
Не и броя парите, де. Да не ме нападнат сега от балкона..

Просто ми е интересно с какво си запълва деня, извън снимането на аутфитчетата и мнооого беглото снимане на ПР пратки на луксозни брандове, на които дори не виждам да прави ревюта.

Това, което снима според мен, не са ПР пратки, тя си ги купува и тагва после брандовете, с цел да я забележат и почнат да я спонсорират, най-вече  Chanel...но ето включва и Manolo Blahnik и други лукс брандове, там иска да се позиционира.

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 00:20 от Jeune Fille

# 2 738
Скрит текст:
Очаквайте скоро и във ВИП Брадър - пикът в кариерата на всяка уважаваща себе си бг “звезда” 🙉
Там вече ще превърти играта.
Може би ще разкрие, че е променила пола си през детството си, а Филип Чао-Чао е негър-албинос, който се явява шести по линия за датския трон? А Филяка се е оказал неин брат-близнак, с който са били разделени по време на раждането. Stuck Out Tongue
В ББ най - после ще има шанс да покаже как се става майка.
😅 може да роди близнаци по време на някой лайф?
Имайте милост, де. Joy

# 2 739
Много ме дразнят, когато се чудят как да започнат рекламата на някой продукт и винаги дежурното е: Много от вас ми писаха, за да ме питат какво използвам, когато.....( и започва рекламата).
Кои са тези любопитни хора бе, които напират с въпроси, съвпадащи с рекламирания продукт.

# 2 740
  • Някъде там
Тая само дето от тоалетната не е излезнала още. Joy
Сега пак да дойде някоя да каже...Не я гледайте като ви дразни....
Ми то в тая черешка вече ходят само такива които не могат да готвят..
Къде ще ги гощава у сватовете в Бургас ли? 😲

# 2 741
  • София
Не може, все пак си пускаме водата в тоалетната Laughing

Макар че аз вече не ги гледам отдавна. Нещо като ме дразни на органично ниво, не мога да си го причиня, но пък ми е забавно на седянка и обсъждане с приятна компания Stuck Out Tongue

# 2 742
И Пепе и Ели говорят за тая Дания все едно е най-Великото магическо място на света и последователите им не са минавали Калотина никога.
Пепе е живяла 2-3 години, но го споменава по 2-3 пъти на интервю. Филип и препоръчал Hansgrohe за банята, било датски бранд lol, Ели си снима как връща бутилки за Pfand, все едно е нечувано и невиждано...

# 2 743
  • София
Това с връщането на бутилките и толкова яко. Хем се щади природата, хем ти връщат пари за това. Поне така карат хората да ги изхвърлят разделно. Това тук няма да стане никога.
Потвърди ли се, че Елица е бременна?

# 2 744
Филип и препоръчал Hansgrohe за банята, било датски бранд lol
Мдаааа... леко не е датски, но щом Филип е казал, няма да спорим.

Общи условия

Активация на акаунт