Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 938
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 810
Не знам какви са ви били очакванията за Пепе, за да сте толкова изненадани от нея. Средностатистически инфлуенсър в България. Ужасно скучен влог на Ивана, а дрехите й са под всякаква критика. Коци пак пилешка супа с цели бутчета направила, кой я е излъгал,че може да готви, пък и да се хвали с това 😯

Супата я прави, защото времето било " заразно " и подсилвала организма с нея.
На мен първата ми асоциация с пилето беше антибиотик Satisfied

# 3 811
Не че искам да защитавам Пепе, но снощи всички се нахвърляха супер злобно срещу Славков. Особено Гергана ме изненада и ми направи неприятно впечатление.

И продължавам да недоумявам как още има хора, които си мислят, че Гани е добродушна и наивна. Тя си показа цялата злоба и простотия във Вип Брадър. Само го играе много добричка, но не е. И само го бута тоя смешен чехльо Илиян. Поне хубава реклама направиха на сладкарницата Grinning

# 3 812
  • София
Коци пак пилешка супа с цели бутчета направила, кой я е излъгал,че може да готви, пък и да се хвали с това 😯

И едно крилце плува вътре, ужас 😂

# 3 813
Не знам какви са ви били очакванията за Пепе, за да сте толкова изненадани от нея. Средностатистически инфлуенсър в България. Ужасно скучен влог на Ивана, а дрехите й са под всякаква критика. Коци пак пилешка супа с цели бутчета направила, кой я е излъгал,че може да готви, пък и да се хвали с това 😯

Ми, Кузи е загладил видимо косъм. Satisfied

Сега - не знам само дали, защото заради прекрасните кулинарните способности на Коци или понеже се тъпче скришно навън с джънкфууд, понеже у дома не може да кусне крилцата на Коци. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 814
  • Denmark
Видя се това, което Пепе не показва във влогове и социални мрежи, а именно надменното си държание и самочувствие. Много ме разочарова. Да не говорим, че и изглежда различно, когато не е на снимка от фотосесия или камарета не й е пред лицето. Много е дребна.
Стана ми жал за Тодор. Не знам какви ги е вършил и какъв е като човек, но той не е казал нищо злобно към никого, а всяка подигравка е към него, горкия.
Гани има ужасно лицемерен поглед, нищо добро не виждам в нея. Видяхме, че и мъжът й също й казва колко тъпи изказвания има, няма смисъл да се повтаряме. И защо говори като първокласник на рецитал?!
Кариерата на Гергана ме впечатли, харесах и представянето й, но можеше да си спести и тя някои критики и шегички.
За другия участник честно казано нямам какво да кажа. Харесвам музиката, песните, но тук ми е безличен.

# 3 815
  • софия
Оценка за "Стила" на Ивана = -2  И с всички тези еднакви снимки стана банална ... А като задава въпроси, поне да взима предвид мнението на зрителите си.

Пепе довечера ще я оценяваме, но тази снимка на масата е много зле. Ще видим все пак какво ще излъчат.

Очаквам завръщането на А. Попова. Другите ми станаха супер безинтересни и ги гледам заради темата

# 3 816
Скрит текст:
Видя се това, което Пепе не показва във влогове и социални мрежи, а именно надменното си държание и самочувствие. Много ме разочарова. Да не говорим, че и изглежда различно, когато не е на снимка от фотосесия или камарета не й е пред лицето. Много е дребна.
Стана ми жал за Тодор. Не знам какви ги е вършил и какъв е като човек, но той не е казал нищо злобно към никого, а всяка подигравка е към него, горкия.
Гани има ужасно лицемерен поглед, нищо добро не виждам в нея. Видяхме, че и мъжът й също й казва колко тъпи изказвания има, няма смисъл да се повтаряме.
И защо говори като първокласник на рецитал?!
Скрит текст:
Кариерата на Гергана ме впечатли, харесах и представянето й, но можеше да си спести и тя някои критики и шегички.
За другия участник честно казано нямам какво да кажа. Харесвам музиката, песните, но тук ми е безличен.

Мисълта й е много бавна, затова. Има хора с много бърза мисъл, при тях проблемът е обратния - накъсана реч, тъй като нямат физическа възможност да изговорят мислите си със същата бързина - на тях им се налага да минават обучение примерно за публична реч, ако искат да се изявяват пред публика. Джулката говори бавно, но със сигурност мисли още по-бавно, затова говори така подредено. Тази флегматичност всъщност понякога й прави услуга - със сигурност и тя като Пепа не е чувала за Ким Чен Ун, обаче... докато чуе, докато разбере, докато попита... и темата вече е била друга.

# 3 817

Ми, Кузи е загладил видимо косъм. Satisfied

Сега - не знам само дали, защото заради прекрасните кулинарните способности на Коци или понеже се тъпче скришно навън с джънкфууд, понеже у дома не може да кусне крилцата на Коци. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ооо със сигурност човекът си хапва в телевизията,това тяло с пилешка супа не се прави 😈

# 3 818
  • Варна
Ето, че съобщи за участието си с намек за сАлзи! Egg
Скрит текст:

# 3 819
Тъкмо щях да казвам, че Пепе обаче отнесе целият хейт за подмятанията към Тодор. Въпреки, че ги имаше и от страна на Гергана и Стоян. Както вчера казах това с тези подмятания ми направи отвратително впечетление, ама нека ние и другите зрилети на Черешката не си затваряме очите и да се правим, че само Пепе се заяждаше с Тодор.

Само дето Гергана, за разлика от Пепка и Стоян не ехиднечеше и не правеше тъпички уж-шеги и подмятания. Зададе някой и друг въпрос, явно нетактичен или неприятен на Тошко, но нямаше кълване и roll eyes, нито снизходително поведение като към двойкаджията в класа. Даже за Стоян мога да разбера това леко нападателно поведение, той си има някаква позиция и си кара по тая линия. А Пепка, ни позиция, ни мнение има за онова време, но се прави интересна на чужд гръб. Слабо, много слабо!

# 3 820
По едно време докато гледах предаването се почувствах все едно са някакви ученици в клас, които дружно се подиграват на другарчето си Тошко. Пепе може да бъде доста злобничка. Гледала съм я и как съскаше през зъбки на Ф2.
Ще я видим какви ще ги сътвори, ама тиква с царевица и кайма ми звучи като да искам да повърна. Отврат 🤮

# 3 821
За разнообразие да ви кажа, че и Поли Николова е бременна. 🙂
Сега видях снимката в инста и се зарадвах за нея.

# 3 822
Пепка, Елица ако ти види масата...

Скрит текст:

Масата изглежда като събиране за помен в памет на тв кариерата на Пепелджийска. Ей толко да беше прихванала от Елица, колко пъти я е посрещала, колко видеа за подготовка е избълвала, но Пепка май "консумира и хапва", от маниери и гостоприемство не прихваща.

# 3 823
Ужасно представяне на Пепе и Стоян, посредствено такова на Гергана. Надуваемата кукла няма смисъл да се сповенава дори.
На техния фон Т. Славков направо изпъкна- не им влезе в тона, затапваше ги интелигентно и с умела ирония; не мисля, че са успели да го засегнат по какъвто и да било начин, нищо, че много им се искаше. Показаха се като злобни и дребни човечЕта. Ако Стоян, Грета и Джула си мислят, че това участие ще им донесе някакви позитиви, много са се излъгали.

Баницата бас ловя, че баба ѝ я е правила.

С ядково мляко. Joy

# 3 824
Пепка, Елица ако ти види масата...

Скрит текст:

Масата изглежда като събиране за помен в памет на тв кариерата на Пепелджийска. Ей толко да беше прихванала от Елица, колко пъти я е посрещала, колко видеа за подготовка е избълвала, но Пепка май "консумира и хапва", от маниери и гостоприемство не прихваща.

Хахахха, имайте милост Joy
Интересно в петък, на Тошков терен дали пак така злобно ще се държи...с домакина нали.

Общи условия

Активация на акаунт