Относно Пепка... наистина не е нормално да нападаш някого и то на теми, които не разбираш. Още повече на тема алкохолизъм. Ами ако това си е вече състояние, и човек се е борил с тази диагноза, ако мога да го нарека така, то никой не е оправдан да се подиграва. Елементарна е Пепето. Направо лишене от подход към събеседване. Добре, че Тошко е над нещата, дори да не е той, който и да е - евала, ако реагира така, със снизхождение... към великия инфлуенсър... може да ме вдъхнови единствено да я забраня със закон! Не ми харесват този тип хора, които се мислят за повече от останалите. Пълна загуба на време е да се общува с такива хора. Дори Джулияна, ако не знае нещо, седи и слуша. Не се излага. Макар че и тя нетактична с домакинята. Поне да си беше боднала, все едно с този корем не е качила килограми.
Много се зарадвах за Поли Николова. Тя, Бибс и Ипси са ми в пъти по-интересни от редовно обсъжданите тук.
Иначе Полина емигрира след няколко седмици, затова не е активна. Няколко пъти в последните 2-3 седмици седя маса до маса с тях на вечеря/брънч места и тя разказва. Нормално е да отиде да живее там, където Патрик ще изкарва повече пари, вече са семейство. И разбира се, че е знаела за пръстена, неслучайно е питала за фенси място за чай. Дано са щастливи, според мен тя е силно адаптивна - не се съмнявам, че ще свикне на новото място.