Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 814
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 855
По повод един от последните коментари, мернах за Поли Николова.... Та се сетих, че ми се губи ПолинаСофия. Какво става с нея?
Относно Пепка... наистина не е нормално да нападаш някого и то на теми, които не разбираш. Още повече на тема алкохолизъм. Ами ако това си е вече състояние, и човек се е борил с тази диагноза, ако мога да го нарека така, то никой не е оправдан да се подиграва. Елементарна е Пепето. Направо лишене от подход към събеседване. Добре, че Тошко е над нещата, дори да не е той, който и да е - евала, ако реагира така, със снизхождение... към великия инфлуенсър... може да ме вдъхнови единствено да я забраня със закон! Не ми харесват този тип хора, които се мислят за повече от останалите. Пълна загуба на време е да се общува с такива хора. Дори Джулияна, ако не знае нещо, седи и слуша. Не се излага. Макар че и тя нетактична с домакинята. Поне да си беше боднала, все едно с този корем не е качила килограми.

Много се зарадвах за Поли Николова. Тя, Бибс и Ипси са ми в пъти по-интересни от редовно обсъжданите тук.

Иначе Полина емигрира след няколко седмици, затова не е активна. Няколко пъти в последните 2-3 седмици седя маса до маса с тях на вечеря/брънч места и тя разказва. Нормално е да отиде да живее там, където Патрик ще изкарва повече пари, вече са семейство. И разбира се, че е знаела за пръстена, неслучайно е питала за фенси място за чай. Дано са щастливи, според мен тя е силно адаптивна - не се съмнявам, че ще свикне на новото място.

# 3 856
Как седна на пейката да скърби Пепето. Татко Пепе ще набие всички лоши чичковци, не бой се, Пепи! Heart

# 3 857
Не разбирам какво не ѝ харевате на масата на Антоанета? Това не е ли масата, когато е сервирала десерта, на масата се виждат десерти и чаши с вино. Вероятно е вдигнала вече чиниите и посудата от основно, салата и т.н.

# 3 858
😂🤷‍♀️
Скрит текст:

# 3 859
И разбира се, че е знаела за пръстена, неслучайно е питала за фенси място за чай.
Може би си права, но посланието на този текст е друго.

# 3 860
Не разбирам какво не ѝ харевате на масата на Антоанета? Това не е ли масата, когато е сервирала десерта, на масата се виждат десерти и чаши с вино. Вероятно е вдигнала вече чиниите и посудата от основно, салата и т.н.

Ами това не е маса за гости, за мен това е маса да седнеш набързо да хапнеш за 10 мин. Няма нищо празнично, не се е постарала изобщо. Също така този погребален цвят не бих го избрала за покривка, няма украса или поне не се вижда на този етап от вечерята. Само панерчето за хляб липсва и ще е идилия.

# 3 861
И аз не си го представям претруфено, но много стилно можеш да украсиш и да не са ти само чиниите на масата...

# 3 862
Това е масата с десерта, какво толкова празнично си представяте? Досега в черешката не съм виждала празнична маса, когато сервират десерта.

# 3 863

Много се зарадвах за Поли Николова. Тя, Бибс и Ипси са ми в пъти по-интересни от редовно обсъжданите тук.

Иначе Полина емигрира след няколко седмици, затова не е активна. Няколко пъти в последните 2-3 седмици седя маса до маса с тях на вечеря/брънч места и тя разказва. Нормално е да отиде да живее там, където Патрик ще изкарва повече пари, вече са семейство. И разбира се, че е знаела за пръстена, неслучайно е питала за фенси място за чай. Дано са щастливи, според мен тя е силно адаптивна - не се съмнявам, че ще свикне на новото място.

Наистина ли? Голяма изненада, ако е така, въобще не е говорила по темата, доколкото помня. Иначе е логично решение, да.

Starburst8, радвам се, че има още някой, който да е фен на тези три момичета. Биби ми е може би един от най-интересните хора в Инстаграм, там нивото е тотално различно. 😉

# 3 864
Къде ще емигрира Полина?

# 3 865
Понякога е по-добре кризисният ПР да включва временно оттегляне. Изискват се постоянство и усилия, както и логика в действията. А не клишета, платени статии и поява във всяка възможна медия 24/7.

# 3 866
За разнообразие да ви кажа, че и Поли Николова е бременна. 🙂
Сега видях снимката в инста и се зарадвах за нея.

Това Поли Моли ли е? Как е обявила?

Не, не е тя. Ето линк, обавява го на рождения си ден, виж последната снимка:
https://instagram.com/pollynikolova

# 3 867
Къде ще емигрира Полина?

На мъжа й бизнесът му е в Китай или Япония, но има и офис в Лондон.

Залагам на UK.

# 3 868
За разнообразие да ви кажа, че и Поли Николова е бременна. 🙂
Сега видях снимката в инста и се зарадвах за нея.

Това Поли Моли ли е? Как е обявила?

Не, не е тя. Ето линк, обавява го на рождения си ден, виж последната снимка:
https://instagram.com/pollynikolova

Не я бях чувала.Мерси

# 3 869
Това е масата с десерта, какво толкова празнично си представяте? Досега в черешката не съм виждала празнична маса, когато сервират десерта.

Ето две скорошни маси (без да търся много) които са след десерта и очевидно накрая на вечерта, но го няма този погребален дъх, мрачно ми е при Пепа. И не, не ми харесва, не виждам дори, защо трябва да се съгласявате с мен. Даже, както виждаш от снимките не е нужно и да има много украса:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 16:34 от deede

Общи условия

Активация на акаунт