Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 808
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 305

Елица за кой ли път се убеждавам, че готви да е инстаграмабъл.Зелен боб с броколи на омлет.Да добре...

# 4 306
И моркови?

# 4 307
Аз не виждам никакъв смисъл от четене на такива книги, след като е решила да стои вкъщи. Това автоматично съкращава социалните й контакти. И съответно къде ще приложи наученото: на работа, в ежедневното общуване с приятелки или с продавачката в магазина?! За мен четенето на подобна литература от хора, които имат ограничен социален живот е профилактика срещу депресия.

# 4 308
Ее недейте така, на мен любимото ми е зелен боб с яйца (не се шегувам) Smiley

Моркови не бих сложила, но като приготвям продукти и аз си подреждам така понякога (нищо не качвам в инстаграм). А и не е като да бърза или търчи след децата след работа примерно.

# 4 309
Хелия, подкрепям те в написаното.
Според мен Ивана е зациклила и трябва спешно да потърси решение. Палто ми е ужасно, искам да го изгоря. (Повтарям се за него, но ме бие в очите при всяка снимка).

Също да попитам, Валери и Мартин в собствено жилище ли живеят ? Ако е собственост на кого от двамата е? Дали го изплащат или  е наследство? Честно казано не знам от къде са двамата.

# 4 310
Елица напоследък и при мен затвърждава мнението, че не е чак толкова завидна кулинарка, ами готви, за да изглежда добре за Инстаграм и по Пинтерест рецепти. Иначе, евала за старанието й...

Иначе, гледах на Джулката последното видео от Черешката. Ми, мъчно ми стана за Пепона /и това е без доза злорадство, честно/. Останалите си говорят, смеят се, а Пепон се върти с бялата камерка, за да запечата някакъв си там момент.
И нейната не е лесна, но в крайна сметка - сама си го е избрала. Не мога да си представя да съм на вечеря и да гледам какво и как да снимам, много по-интересно ще ми е да общувам с останалите.

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 16:12 от Yogurina

# 4 311
Представям си комбинацията на двете гривни - Картие + пластмасова гривна от пазара

# 4 312
Тя Пепон влог от черешката не смее да качи май, нищо не казва Grinning

# 4 313
На Пепон това и е живота. И аз не си го представям постоянно да мисля кое, как да занема, но тя мисли по този начин и едва ли му отдава такова значение, както ние.

# 4 314
Скрит текст:
Представям си комбинацията на двете гривни - Картие + пластмасова гривна от пазара

Е, ама и вие...Жената може би просто е решила да се вслуша в съветите ни. Wink

Не смятам адашката за толкова глупава, та ако реши да се вслуша в критиките и съветите ни, съм готова да й стана фен.

# 4 315
Гледах, т.е. слушах, новото видео на Ида за любимите й книги през 2019 г., много ми беше приятно и даже си харесах 2 от препоръчаните й.

И като стана въпрос за КНИГИ, открих този инста книжен профил на едно 23-годишно момиче:
https://instagram.com/bookcuriousx

# 4 316
Скрит текст:
Скрит текст:

Е, ама и вие...Жената може би просто е решила да се вслуша в съветите ни. Wink

Не смятам адашката за толкова глупава, та ако реши да се вслуша в критиките и съветите ни, съм готова да й стана фен.

И аз 😉

# 4 317
Ивана споделяла ли е кога започва с испанския?
Това може да й даде вдъхновение за нови теми: испански филми, музика, какво ли не.

Напоследък не успявам да гледам видеата й, дълги са ми и вече знам какво да очаквам.
Затова си мисля, че този курс ще й се отрази добре.

# 4 318
Ивана явно иска да стартира нова рубрика в канала си - да говори с различни хора, докато пият чай. Предложението на феновете ѝ е да го кръсти "На чай с Ивана". Ако се вслуша в това, ще удари тъпомера. Да не говорим, че могат да я осъдят.

# 4 319
Тя си имаше лайф срещи в инстаграм под името “На кафе с Ивана”.
Скука, общо взето й задаваха въпроси, които винаги й задават, не се е коментирала някаква тема, просто си лочеше от буркана и си отговаряше на въпроси. 😀

Общи условия

Активация на акаунт