Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 698
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 440
Джулияна поне мога да призная,че от всички в предаването беше най-възпитана и се държа най-добре. Не е лошо момиче,но нейния е нагъл,невъзпитан и изключително прост и само я използва за пет минути слава.
Ама как да не е най-възпитана? Тя всяка вечер мълча като тъпан. тя в една тема не се включи. А като един истински възпитан човек , на който му предложиха специално ястие направено за него, тя абсолютно възпитано отказа. Ми, извинете, но от всички на масата Джулиана да е най-възпитана.. Интересно твърдение. Пълна селска пръчка, а мъжът ѝ е.. без коментар

# 4 441
Иванка е пак с пост с 4 снимки, 2х2 еднакви. Някой беше написал, че си правила експеримент, затова качвала толкова много.
Разбира се, крайно неуспешен е експериментът й. Първата "партида" снимки от зимната вакация има над 5800 лайка, последната под 3000. Първата "партида" снимки с мъжа й (които са копие на Полинините) има почти 6200 лайка, последния семеен пост оттам почти 4000. Изводът е, че между 2,2к и 2.8к хора са се наситили на еднаквите й снимки (ако приемем, че не е с купени лайкове). Разликата между днешните и вчерашни снимки е, че вчерашните са зуумнати, на мен ми е супер любопитно как с всяка нова "партида" от онзи уикенд лайковете намаляват със стотици Simple Smile
Не ти трябва цял месец да експериментираш, Иванке! Слушай си последователите и вземи се пообразовай и поинтересувай от тенденциите в социалните медии.

Сега видях обяснението на Инфлуентика.... @ Инфлуентика, надявам се да не крадете така и рекламни кампании, които сте видяли "преди време". Щяхме да повярваме, че не сте окрали интелектуален труд, ако поне бяхте променли текст, шрифт, махнали типичната рамка. Ще следя с интерес чий труд ще представите като свой в предстоящите кампании, засега за маркетинг агенция сте много креативни, завиждам на клиентите ви...

Лятото бях в Бедуин - вълшебно е, съдържателите са много мили и будни хора. Хубава локация е избрала Пепе

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 22:51 от Анонимен

# 4 442
Леля Тоца нали роди преди година, как така мъжът ѝ още не е свалил бременния корем, тя КАК ПРЕЖИВЯВА ТАКОВА БЕЗОБРАЗИЕ И ЛИПСА НА ВОЛЯ?!?! (понеже се заяждаше преди в коментарите, че всички били злобни, дебели и безволеви, откакто родили)

Направо ми е неудобно да ѝ гледам фийда, като визуална ди@рия е. Качила всички стотици снимки и видеа, лоши, по-лоши, размазани, разкривени, едни и същи... Все едно гледам семейния албум, където се пази всичко, но което определено няма нужда да бъде споделяно до такива размери 😳

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 23:03 от tuali

# 4 443
  • Някъде там

Ти да видиш, вече не е лесно да си млада работеща майка вльогър, гледаща две деца, мечтите също са други, не е като да мечтаеш да си диджей...

# 4 444
Джулияна поне мога да призная,че от всички в предаването беше най-възпитана и се държа най-добре. Не е лошо момиче,но нейния е нагъл,невъзпитан и изключително прост и само я използва за пет минути слава.
Ама как да не е най-възпитана? Тя всяка вечер мълча като тъпан. тя в една тема не се включи. А като един истински възпитан човек , на който му предложиха специално ястие направено за него, тя абсолютно възпитано отказа. Ми, извинете, но от всички на масата Джулиана да е най-възпитана.. Интересно твърдение. Пълна селска пръчка, а мъжът ѝ е.. без коментар

Абсолютно съгласна съм с болднотото! Чета от няколко дни и все нямам време да коментирам, но като видя някой коментар, че Джулката е най-милата, най-възпитаната, най-добрата и се чудя колко бързо се забрави излагациите в Биг брадър. И тя се опитва да мине с историята, че и плейметките са хора като Златките, но си я знаем. Толкова е тъпо парче, ама знае да плете интриги и да си мълчи. Само да я настъпеш и те захапва и си личи колко е злобна + лицемерна.

А и за Тодор Славков... пияница ли е, не ми го хвали. Пепето чак толкова зле не се престави. Както и очаквах.

Ивана даже вече не я гледам... Още от месеци ви казвам, че е скучка, ама не. Grinning Толкова многословна и флегматична ми е, да не говорим без грим колко е страшна. Почти колкото Герата.

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 23:16 от mims3

# 4 445
Аз днес толкова се издразних на новата порция снимки от Боровец, че реших да й пиша в Инстаграм. Не очаквам отговор, ама се чувствам малко по-добре, че си казах.

Скрит текст:

П.П. Въпреки че го четох 5 пъти преди да го постна, после видях, че имам грешка накрая, ама поне да сме в един дух с вльогърките.

# 4 446

Ти да видиш, вече не е лесно да си млада работеща майка вльогър, гледаща две деца, мечтите също са други, не е като да мечтаеш да си диджей...

Препоръчвам терапия с прекопаване на дворно място и засаждане/отглеждане на нещо. Вльогърството ще ѝ се стори песен.

# 4 447
@Лана, ако можеш да направиш анкети за най-обичан и дразнещ влогър за месеца - ще е супер, според мен.
+1

# 4 448
Лана    Варненката е Christina Yan. Харесвам Aspyn and Parker, имат малко бебе и не ме натоварват, свежи са.

# 4 449
Кристина ян я гледам от миналата седмица и не знам дали ми харесва. Положителна е, определено , но има едни паразити в изказа , които дразнят

# 4 450
И аз следя Аспин и Паркър. Приятни са ми! Мислех, че само аз тук ги гледам. 😂

# 4 451
Да снимаш какво ядеш и да го качиш на видео било РАБОТЕН ден...
Скрит текст:

Май много сериозно почнаха да се взимат.
Плами Димитрова е това, а в описанието пише
Цитат
Казвам работен, тъй както сами ще видите, процеса по създаване на едно видео отнема доста време, креативност и усилия и наистина може да се възприема като работа, НО работа, която носи неописуемо удоволствие!
Иначе май учеше Българска филология в НБУ, ама прекъсна, че не й беше интересно. А щеше да й е полезно...

# 4 452
Няма как да не похваля Валери за последното видео, беше ми много приятно да я гледам.

Ивана с този закон за привличане, скучни и еднообразни снимки сериозно копае дъното. Не мога да си представя да отида на почивка и дните ми да минават в снимане. Колко ли отегчени са хората, които се налага да я снимат постоянно. Надявам се да помисли какво ще качва в бъдеще.

Плами Димитрова ми е супер скучна, изглежда нечистоплътна. Гледах едно видео, в което не спря да се прозява (поне да изреже кадрите). Винаги е с мазна и гнусна коса. Някой ПР трябва спешно да ѝ изпрати шампоан.

Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 00:57 от Ariana...

# 4 453
Aspyn and Parker ги гледам и аз, имат някои интересни видеа и теми. Но определено са зациклили вече и те - едно и също се върти: организиране на стая, декириране с малки прахосъбирачки, ъпдейт за бебето. А то е разкошно.

# 4 454
Кои са тия Инфлуентика и защо имат само 561 последователи?

Общи условия

Активация на акаунт