Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 658
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 120
Като чета описанието - това ще да е. Утре ще го диря из наше село. Благодаря, Мари Heart !

# 121
  • на Мелмак
Мога да се похваля с абсолютен, тотален мързел! Толкова ми е хубаво ммм Grinning
Сготвих яйца по пангюрски, взех бирени фъстъци за бирата и продължавам с мързелуването, децата се прибраха от гостуване, бърборясват си Heart
Лято, вижда ли сега ТМ? Висок ли му беше диоптъра?

# 122
Ети, висок му беше, в момента вижда по-добре от мен.

# 123
Мари, бързо да се оправят децата! Стискам ви палци на вас с Цвети.
Новинка, както са казали хората всяко зло за добре, дано по-бързо нещо по-добро да си намериш. Hug
Бубе, "Knives out" гледахме, много ми хареса, супер интересен и заплетен до самия край и великолепна актьорска игра.
Получих служебен имейл, от който само като го прочетох и се стресирах. Аз почивен ден преди баба Марта май няма да видя...Cold Sweat

# 124
  • на Мелмак
Лято, благодаря!
Питам информативно за дъщеря ми, въпреки, че е доста далеч възрастово за операция. Но е с много висок диоптър.

# 125
  • Варна
Болните да оздравяват! Hug
Новинка, всяко зло е за добро! Успех!
Але, не съм се отказала! Ама ще е друг път, че тази година се очертават много разходи.
Сега пак само мъжете ще изпратим, по работа.
Киснах си болния пръст в спирт тези дни, и чу молитвите ми да спре с острата болка. По-спокойно ще отида на хирург така тези дни.

# 126
Новинка,и от мен успех с работата. 🤗
Цвети,стискам те и теб! 🍀
На Тит снимките много ме впечатлиха! Бих се разходила и аз с кеф,ама ще е някой друг  живот. 😏
И ние помързелувахме следобяд. Преди това ММ си маза нещо по тавана на стаята,аз си садих цветя. 🤪 Наготвихме за обяд и остана и за вечеря риба,картофена салата,а и целувки направих. 🤗 Диетата от утре,нали?! 🤣
Утре Синеочка на градина,ММ на работа,аз ще видя какво ще правя. Освен до Еконт,трябва и да търся някакъв докторски комплект,че дребната ляга и става с това. 🙄 Ейй помни като слон.
Хайде лека вечер! 🤗🌺

# 127
Аз нападнах шоколада, изядох един, сега мисля едни карамелени вафли. Imp

# 128
Здравейте! Ние вече сме си вкъщи. Не ми се прибираше.
Мари, децата да оздравяват бързо. Гаден вирус, цялото семейство се разболяхте май.
Новинка, пожелавам ти в дългосрочен план да се окаже, че са ти направили услуга, като са те освободили, и си намериш много по-добра работа в най-скоро време.
Ени също скоро да се похвали с нова работа, която да я удовлетворява и като заплащане, и като работно време.
Титина, и друг път съм писала, изумявате ме вашето семейство. Има ли нещо, което да не сте посетили или свършили. Откъде намирате толкова енергия? Много ви се радвам, че сте така дейни.
Аз продължавам с тренировките, ама то в хотела лесно - басейн и фитнес зала са ти буквално под носа. Да видим сега вкъщи как ще е.
Все още избягвам и сладкото, всичко друго ям и не се ограничавам особено. Аз нямам да свалям килограми, друг ми е проблемът.
Може ли и аз да помоля за стиснати палци утре след 15 часа, по работа е.

# 129
  • На брега на реката
Стискам, Рай!

Ем, спри се бе момиче! Шъ станеш като мен и после ще бъхтиш всеки ден на тренировка!  Grinning Позволено е, само по един шоколад на вечер.

Мари, оплачи се, дано ти олекне, а на дечицата, бързо да им минава!

# 130
  • Бургас
Ray, стискам те и теб!

Молът пълен с намаления, ама то с мрънкалото нищо, „кога ще отиваме в киното, пишка ми се, кога ще отиваме в киното, пак ми се пишка”. Другата неделя я харизвам и нея на татко ѝ и заминавам сама.

# 131
Надявам се, че приемате нови участници в темата? Виждам, че тук си се познавате, и е приятно при вас. Не съм от най-бъбривите, освен ако много не ме засърби да се изкажа, или както тази вечер - не пийна повечко вино в отсъствие на домашните Simple Smile. И ето, забравих вече какво толкова важно исках да ви кажа...

# 132
Приемаме,разбира се. 🤗
Рай,стискам!
Май за утре много палци станаха.
Селесте,завидях за мола,но не и за мрънкалото. 😃  Добре си го замислила за събота. После ще чакаме да показваш. 🤗
Офф изядох си сама целувките. 😣🥺 Ама не съм вечеряла. Ще пропусна. 😂
Утре ще търся клипчета в тубата с упражнения за тумбаци. Не може така! 🤪

# 133
Да се запиша и аз в новата тема , чак на 9та страничка

Последно писах на 1ви вечерта и така ме завъртя шеметно новата година , малко с краката нагоре и на обороти почна

На 2ри сутринта в 4 часа изкараха дати за държавния изпит , търчах на работа , сменях смени , после на 2ри следобед пътувах набързо до софия
Смного перипетии и нерви на 3ти сутринта се записах за изпит в крайна сметка и хайде пак пътуване до горна да си доизкарам смяната на работа , че и това мене чакаше

Да не говорим , че тия гушнаха едни пари , за това че ще се явявам на ликвидационна сесия на държавен изпит , ама майната му , пари се изкарват

И така лудо ми стартира годината , че чак сега успях да ви дочета набързо  и да пиша

Мари , бързо да се оправят децата
На теб и на Цвети стиснати палци

Стейси , оправяй го скоро тоя нокът , да не се влоши

Бубе , и за твоите перипетии с интернета четох , тези доставчици са ужасни

Ени ,Новинка  , скоро да се похвалите с нова работа
Друго не се сещам какво четох

Аз от  вчера съм в отпуск заради тая ликвидация , дано е последен зор , че ми е писнало и съм на ръба и на нерви и на сили вече
Може и да зачезна затова следващите дни пак , че всичко трбва да приключи вече

Ще помоля  за стиснати палчета на 10ти сутринта

# 134
  • Бургас
Дадка, трябва лично да се явите пред секретар и да се запишете за изпит, така ли? Няма ли как някой колега от София да те запише? В ерата на интернет, за бога, се разкарвате напред назад за такива неща.
Ще те стисна на 10_ти. Няма да забравя, че аз тогава ще ходя пак да бода крак /последна процедура, надявам се/.

Мари, момчето ти бързо да оздравява и то! Щерката как е, смъкна ли Т?

Стейси, не отлагай срещата с хирург!

Седнах преди малко да оправя чекмеджето на ученичката и изскочи още една забравена домашна, не е истина направо. Обаче Бързи е над нещата, спокойничка, блее си.

Джиада /така ли се чете?/, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт