Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 669
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 135
Мари, бързо да оздравява момчето ти.
И другите болни и те.
Рай, стиснати палци. Не сме ходили на толкова много места, ако знаеш колко ми е дълъг списъка само. От как се е родил Калин, всъщност откак е проходил, ходим много по-малко и на места, които биха били интересни и за него или съобразени с неговата възраст. Преди това всяка неделя бяхме някъде, ама ни дете, ни коте...а и бях в Бг член на няколко туристически групи, та съвсем.
Новинка, господ затваря врати, за да отвори порти. Та ще имаш много по -добра работа.
Дадка, сядай и чети. Ще стискаме палци на 10-ти.
Селесте, как те разбирам да знаеш. Аз за кино за Бг му намерих цаката-пускам ги в киното сами ( влизам, настаняваме ги и си излизам). Чакам ги отвън. А за ходене по магазини, ако търсим за него няма проблем. Ако е за нещо друго-мърморене откат.
Стейси, отивай на хирург. Колкото по -рано, толкова по-малко работа и болка.

# 136
Дадка, трябва лично да се явите пред секретар и да се запишете за изпит, така ли? Няма ли как някой колега от София да те запише? В ерата на интернет, за бога, се разкарвате напред назад за такива неща.
Ще те стисна на 10_ти. Няма да забравя, че аз тогава ще ходя пак да бода крак /последна процедура, надявам се/.

Мари, момчето ти бързо да оздравява и то! Щерката как е, смъкна ли Т?

Стейси, не отлагай срещата с хирург!

Седнах преди малко да оправя чекмеджето на ученичката и изскочи още една забравена домашна, не е истина направо. Обаче Бързи е над нещата, спокойничка, блее си.

Джиада /така ли се чете?/, добре дошла!

Селесте , то аз се записах вече
И да . малоумщината беше , че понеже е ликвидация и си плащам явяването , трябваше лично да отида със платежното нареждане за платена такса
Затова трябваше да е на място и лично...........

Ще запомня и аз датата и ще ти стисна и на теб палчета да е за последно

# 137
  • На брега на реката
Добро утро,

От днес съм на работа. Свърши лежането. След един месец у дома, хич не ми се тръгва. Дано поне е спокойно, че обикновено, след Нова гогина, започват с дивотиите.

Стискам палци за Мари, Рай и Цвети.

Хубава и успешна седмица, момичета!

# 138
Добро утро!

Дадка,  ама верно страшна тъпотия в ерата на интврнет да трябва да се търчи лично... Има мейли, чудеса. Нищо, минало-заминало. Вземаш изпита и приключваш.

Стейси, отивай на лекар! Снаха ми оперира пръст малко след раждането, не отлагай!

Ем, искам у вас 😁

Болните как са?

Тук се разминахме само с дъжд... Странна зима.

Работна ще съм и аз, но работих и миналата седмица,  та не ми е шок 😁

Спорна, банда!

# 139
Добро утро Simple Smile
Стискам палци на всички, които имат нужда.
Дадка, със записването на място ме върна 100 години назад, в моите студентски години. Надявах се да са станали по-гъвкави вече... няма начин да няма начин.
В събота за пръв път ходих на спининг. Първите 10 минути, докато се раздвижа, ми беше леко тъпо, после стана много добре и не усетих как мина времето.
За утре вечер планирам фитнес, да видим каква ще я свърша.

Новинка, ще се наредят нещата, дано все пак стане бързо и за по-добро.

Домашни за след ваканцията се пишат в неделя вечер. Моята щерка и този път спази традицията Simple Smile

Хубава седмица, банда!

# 140
  • на Мелмак
Добро утро!

И моето малкото вчера писа домашните Grinning

И ние ще оправяме нета в Банско и днес ще си тръгваме, удължих си почивката с няколко часа Grinning

# 141
Добро утро и честит празник! Днес е Йорданов ден,да са честити всички именници! 🤗🌺
Закарах дребната,нямаше драми. 😍
Сега пия кафенце.
Хубав ден и успешна седмица!
Стискам за всички нуждаещи се! 🍀

# 142
  • София
Честит празник,свекър ми е Йордан,жив и здрав.
И аззаведох ученика,буби се излюпи.
От другата сефмица на работа,не се виждам,свърши ми царството.

# 143
  • Бургас
Добро утро!

Честити да са имениците! Здрави и късметлии да са!

Последните дни тъкмо започнах да си поспивам повече и се свършИ рахатът.

Спокойна седмица ви пожелавам!

# 144
Тук се разминахме само с дъжд... Странна зима.
При нас росна, колкото да заледи пътищата. Ужасна зима Sad.
Честити да са всички именици и празнуващи! Здрави и щастливи!
Стискам палци на болните да оздравяват!
Днес едва станахме от леглата, със зор замъкнахме наследниците към институциите. Добре, че съм втора смяна, да свикна с идеята, че работната година започва.
Започнах режима на Активен и здрав. Доста се отпуснах от миналото лято насам и твърдо съм решила да се взимам в ръце. Успех и постоянство на съмишлениците Simple Smile.
Спорна седмица!

# 145
Тук беше наваляло малко,но после го дават пак. Дано не натрупа,че мразя да карам в такова време. 😣 Да не споменавам стърженето на ледове по 20 мин. Добре,че ММ излиза да я запали и я чисти.
Абе време е вече да идва пролет! 🥰😃

# 146
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Здрави да са имениците!

Зимата не е почнала още, бре...
Акумулаторът ми играе номера, а е на 1 година. Пак ме докара Златото на работа. Ще я видим тая работа.

Стискам палци на нуждаещите се! Да ви се случат работите по най-добрия начин!

# 147
Тук заваля сняг ❤ Дано да понатрупа. Само не знам, как ще карам,  ама ако не става, ще ходя с рейса.

Здрави да са именниците!

# 148
  • Ямбол
Хайде, почна се. Спорна и спокойна да е.

Двама празнуващи имам - син именик и леля рожденичка. Да са здрави и да се справят всеки с начинанието си(единият е в сесия и започна добре). Успехи и здраве на всички празнуващи.

Май трябва да се приготвям за работа.
Ай, доскоро.

# 149
  • гр.София
Добро утро!
Честито на празнуващите, живи и здрави Flowers Hibiscus
От днес ме бройте в отбора с диетуващи и трениращи, сутринта рано отметнах фитнеса, довечера - танци!
Меню-вода Wink до утре на обяд, даже като се видях в цялата си прелест, трябва да съм до април на вода Joy
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт