На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 961
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
     bouquet  Честито на Калоян, Христо и Мартин!    bouquet

Татянче, добре дошла отново. Hug

На мен косато още не ми пада и дано да не започне.

Дея, много неприятна ситуация, моята братовчедка така плачеше като бебе, но само от мъже. Ако някой мъж и каже нещо или и се порадва , тя започваше да пищи, само баща си признаваше, но след време престана.

# 46
Дея, много неприятна ситуация, моята братовчедка така плачеше като бебе, но само от мъже. Ако някой мъж и каже нещо или и се порадва , тя започваше да пищи, само баща си признаваше, но след време престана.

Ами не само от мъже плаче от всички които се опитат да я вземат и понякога да я пиптат чак,особено ако не ме вижда ,но дори и да съм там да ме вижда става трагедия 30 мин.
Със сигурност ще мине и този период ,лошо е това деление,но докато мине
ooooh!

Искам да ви питам - слагате ли бебчетата в количката в полуседнало състояние и по колко време?

Не я слагам полуседнало още аз  Rolling Eyes ,мисля че е много малка още и е рано защото
после е по трудно прохождането ,иначе нищо друго ми няма на детето  Wink

А аз да ви питам -какво ви е мнението за паяците?Още е рано ,
но аз мисля честно казано да не взимам  Thinking

# 47
Добро утро!
Честито месечковци - Калоян на desi, Христо на hriskata и Мартин на PetyaP!!!
Теодор обикновенно се хили като ряпа на всички, рядко някой с по-писклив или особен глас го плаши yahoo_49дядо му прави разни маймунджулъци и понякога го стряска.
А за очите все ми се струва че стават като моите шарени /кафяво към зелено де newsm47
Дея защо си против паяците? Доста енергия се израсходва с тях и много се забавляват мъниците Peace
А за наклона май и друг път съм казвала ние отдавна го ползваме.

# 48
Добро утро и от мен.
Аз стягам багажа и живот и здраве следобед сме на морето.
Дея на Златни Пясъци ще сме, може да се видим ако ви се пътува слънце, ако ви мързи средата на Август сме до Бургас по работа и ще дойдем на гости.
Чакам да ми звъннеш Събота, Неделя ако се освободите да се видим Heart Eyes
Какво е паяк? Проходилката ли? Ако е проходилка аз ще взимам.
За седенето оставям я по-малко в полуседнало положение, но тя иска да седи.
Малката не реве от никой, хили се.
Очите са ни сини, а не сме се кърмили изобщо/обае въпроса е на кой са сини, като мой те са зелени, а на мъжо тъмно кафяви newsm78/.

# 49
Добро утро! Heart Eyes

Честит рожден ден на silvanka! Да е жива и здрава и много, щастлива! И да се включва bouquet

Честито на всички празнуващи бебоци  bouquet

Добре дошли на Татянчето и на Бабълчето отново, да нацелувате малките принцески от мен Heart Eyes

Ей, досега разглеждах снимките от срещата, защо не мога да се телепортирам и аз при вас, да се видим, искрено ви се радвам Hug събирайте се по-често, големи сте сладурани, бебчовците и те са супер Party
Смяла съм се с глас на снимките на Симонка и Кало, как се закачат, усещам нещо лИбоФ из въздуха там Joy hahaha сладури големи Hug
Деска, видях аз една количка като нашата там и разпитах Калпазанчето, та тя ме светна, че е вашата Heart Eyes

Ние от една седмица сме с режим - лягане в 11, сън до 5, после суче сънен и откарва до към 7.30-8, много съм доволна, защото се понаспивам Blush

Аз още не смея да го слагам полу седнал в количката, че с неговото желание да става...трябва хубаво да е овързан (сега разбирам защо Янчето връзва Симонка). В тая връзка да ви кажа вчера какво изръси свекито - да не съм го слагала в никакво друго положение освен легнал до 6тия месец, за да не му станело голямо дупето Joy hahaha Така трябвало, момчетата не трябвало да имат големи дупета, заради това не се слагали седнали Joy hahaha

Rossi, нашите очички се избистриха - станаха от сиви - много хубаво сини, но все още се кърмим, макар че всички казват, че ще останат такива (така съм си го поръчала, да прилича на тати hahaha Joy)

Ей, мамчета, хайде да си организираме една национална срещичка Hug

# 50
Деичка, ако ще вземаме ще е паяк без да може да се сяда, защото ортопедите не го препоръчват, ама то като се замисли човек наистина е неудобно да си седнал и да вървиш, как няма да му се изкривят костите на бебчо я Naughty

# 51
  • София
Честито на всички месечковци!  baloni

Видях снимките от срещата, малките шошковци са просто невероятни!

Аз като е буден малкия, му вдигам количката на 2-то положение, иначе се размрънква.  Вече му е интересно и иска да си зяпа, а и не мисля, че е много високо, ето снимка. Е, няколко пъти за малко да го изръся така, ама нищо ново под слънцето, вече имаме опит, че даже и му хареса  #Crazy

Ей, мацки, искам да помоля да си прегледате снимките и да поизтриете някои неща или да ги преместите в новото албумче, което Черепахова направи.  Praynig  Старото е запълнено до дупка и всички, които не са качили още снимки за 1-ва страничка, няма да могат да го направят.

А аз да ви питам -какво ви е мнението за паяците?Още е рано ,
но аз мисля честно казано да не взимам  Thinking[/color][/b]
Ние имаме паяк в наследство от племенника, ама мисля да не го слагам малкия много рано. Той, между другото, има някво приспособление, което се слага и хлапето може да се люлее и да се ползва още преди да е проходило. Абе не го обясних като хората, ама и аз не съм много наясно.

# 52
Дея на Златни Пясъци ще сме, може да се видим ако ви се пътува слънце, ако ви мързи средата на Август сме до Бургас по работа и ще дойдем на гости.
Чакам да ми звъннеш Събота, Неделя ако се освободите да се видим Heart Eyes

Сега се обадих на мъжо ,той е навит ,но много ни е далечко Златните 450 отиване и връщане,аз мислех
че ще сте в Сл.бряг и тогава щяхме да дойдем,вие на връщане защо не ни се обадите като минавате през Кт?Да нагушкам малката.Ние довечера пак отпрашваме до Бс  Rolling Eyes или до Несебър

Дея защо си против паяците? Доста енергия се израсходва с тях и много се забавляват мъниците Peace

Ами не съм против просто засега съм решила да не взимам,но не категорично,чела съм доста
лоши мнения за паяците  Rolling Eyes

# 53
Здравейте мами,
ей сега и аз ще се включа и аз със снимки Simple Smile
Днес бяхме на консултация и аз бързам да се похваля, че Кало е вече 7 кг и е 68 см Simple Smile биха му пак ваксината, малко плака, ама само мъничко, сега си спинка сладко Simple Smile

Мерси на всички за поздравите Hug

Педито каза, че вече мога да го слагам в полулегнало положение на количката и на шезлонга и аз нямам търпение да го направя, досега беше само легнал.
sminscho, аз съм супер доволна от количката като теб, имах преди това Mag England, ама сега я продавам и взехме тази и много и се кефя Simple Smile

А Кало и Симонка направо ми напиха душата вчера, а и всички други бебоци, срещичката беше много хубава, трябва по-често да си правим такива срещи Simple Smile

А за национална среща съм с двете ръце ЗА, на мен само мухата да ми се пусне и съм на линия Simple Smile

За стария албум, сега ще видя да издействам 1 ГБ пространство, ама нали съм заплес, все забравях Sad
та да не се налага да местим в нов логин снимките. Предполагам сте видяли, че има статус HP потребител с 1 ГБ пространство, та аз имам няколко неща н HP и ще въведа серийния номер, но ще сменя майла временно за тази цел, надявам се да нямате нищо против, после пак ще върна стария. Ако не стане с този номер, който имам, Петя каза, че ще даде номера на нейния фотоапарат и с него вече няма да има проблеми Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 11:59 от desi

# 54
Направих нов албум

username : aprilkidwe
password : 2006_2

Да ама немога да влезна да кача новите снимки за темата Rolling Eyes

Даже си харесах зет Blush само и той да ни иска Давид   Heart Eyes да го нацелуваш Бюти от мен много  Hug
Оппаааа!  Hands ThumbsupЕй това се казва съвпадение!И на нас много ни харесва Дея-Мария, особено с тази шапка! omm 4470
Всички априлчета са мнооого хубави!  Hands Clap  Hands Clap
Дея, хиляди поздравления за темичката! newsm51
Аз днес ходих да се боядисвам и се чувствам красива!  ladyuu

Оха супер Hug много сладък тоз твоят син ,ама да идвате на плаж и да ни се обадите да ги запознаем,нали ги ще се взимаме Mr. Green Ама много далеч ще ми взимате дъщерята   Heart Eyes

Ох и на мен ми е време да се боядисам отново ,но с малката сме самички и няма на кой да я оставя и след вчеращният рев  Crazy

На теб честита ти прическа
    bouquet

# 55
Страхотна среща сте си направили!  newsm10
Разкошни бебенца!  newsm32 Очарователни мами! 4470

Това за националната среща е добра идея! smile3521

Татянкаwelcome!

Надвечер заминаваме за уикенда в Родопите на хлад. travel Това ще е първото преспиване на Вили извън вкъщи. Стискайте палци, да не се изложим!  Hands Thumbsup

Вълнуващ уикенд ви желая! #Milti lovekiss bye

# 56
Направих нов албум

username : aprilkidwe
password : 2006_2

Да ама немога да влезна да кача новите снимки за темата Rolling Eyes

мда, защото съм заплес и  паролата е 2006-2

Но на Десито идеята е най-добра и дано да стане и да си имаме едно 1 GB албумче Wink

# 57
  • Sofia
Сега се сетих да ви кажа, малчо спи при нас и слава богу, защото покрай зъбите пада страшно лигавене и тази нощ за пореден път ми изкара акъла, насъбрала се е явно слюнка и нашия преглъщайки започва да се дави, ама отваря устата и дъх не може да си поеме, това го прави вече няколко пъти и всеки път изтръпвам, само като си помисля, че някой път може да не съм покрай него.

# 58
  • София
Ох и на мен ми е време да се боядисам отново ,но с малката сме самички и няма на кой да я оставя и след вчеращният рев  Crazy

На теб честита ти прическа [/color][/b]    bouquet
Ъ, аз ходих с Давид и се видях в приключение. Боядисвам се при една фризьорка в квартала. Отивам аз с количката ТСМ-тежката. Тя ми помогна и я качихме във входа. Влязохме вътре, той уж спеше и тъкмо ме боядиса до половината и взе да се буди. Бяхме го сложили по-настрани, да не е точно в изпаренията, ама май пак го понадрогирах... Embarassed Горката такава скорост разви да ме боядисва....
След това бутах количката във входа да го разхождам, както си бях боядисана и с найлоните по мен, Давид умря да ми се смее, а хората  newsm78 hahaha
Вкарахме го отново и той, докато ме миеха, мрънкаше. После го паркирахме до мен и почна да се смее, но като пусна сешоара и му замръзна усмивката Tired
В крайна сметка си тръгнах  боядисана и с недоизсушена коса! baby_neutral

# 59
  • София
Здравейте и от нас с Тони!
Само пет дни ни нямаше, а са се случили толкова много неща - изписана тема и 1/3 от новата (която е чудесна - Поздравления Дея, както всеки път си се справила блестящо), имало е среща, на която аз много бих искала да дойда, но така е, който скитори изпуска такива събития, но следващия път ще съм налице (стига да не е в седмицата, 5-15 август, че пак зачезваме).
Ние бяхме на Велинград и прекарахме превъзходно. Това беше първата истинска почивка не само на Тони, но и на мама. Така си починах, че го пожелавам на всички вас. И няма нищо по-хубаво от това да си с детенце на плаж и да си лежите по цял  ден. Тонката се разтапяше от щастие .....После ще сложа малко снимки. Но както се казва всико хубаво свършва бързо...
По темите, които сте обсъждали, първо да се похваля, че и ние вече се обръщаме и в момента това е най-голямата радост,  а като надига дупето и не може да се преобърне то е едно пищене, едно викане....
За пюренцата - нещо не ги щем, незнам, аз  ли не ги давам както и когато трябва, но прави една кисела физиономия и яде почти насила, а не с кеф и удоволствие, но може и така да се яде а пък аз нещо да не съм разбрала и да искам да яде като възрастен, но като го оставим на леля му за една седмица може и да прояде....
За килограмите - свалих много бързо 22 и с останалите 8 не мога да се преборя и това е. Пия едни китайски хапчета от които майка и сваля много, но вече 4 ден и не виждам никакъв ефект. Вероятно ще трябва да спортувам... А като гледам някой от вас колко добре изглеждат, направо ви завиждам (особено на Деската).
Това е засега от нас. Лек и ведър ден!

Общи условия

Активация на акаунт