Луди съседи! Помощ!

• 7 053
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Жалба не до полицията, а до прокуратурата.
И като за начало си купете едни тапи за уши😂

Може да подадете сигнал до Районна прокуратура, наистина.  Има вариант да им образуват дело, с призоваване на психиатър и вас като свидетели и да се прецени дали подлежат на освидетелстване по Закона за здравето. Добре е още някой от съседите да участва в жалбата. Ако психиатъра прецени,  че са зависими от алкохол/наркотици, която води до психични отклонения /има такива състояния/, ще им назначат принудително лечение в психиатрично заведение. Ако не се стигне до там, със сигурност ще ги стреснат поне. Не виждам друг вариант. Но при подобен тормоз, обикновено прокуратурата се задейства, има много такива случаи.
Плюс тапи за уши, докато чакате.

# 31
Наемете друго жилище, а това го дайте под наем, междувременно го обявете за продажба. Няма оправия с такива! Нима искате бременна да се влачите по съдилища и да се разправяте с щуротии? А когато дойде бебето представяте ли си картинката? Няма жалби, няма МВР - нищо не помага. Колкото по-бързо разберете, толкова по-добре за вас. Изчезвайте от там за ваше добро и за доброто на децата ви.

# 32
А как да се предотврати попадането в същата ситуация в новото жилище?

# 33
Наемете друго жилище, а това го дайте под наем, междувременно го обявете за продажба. Няма оправия с такива! Нима искате бременна да се влачите по съдилища и да се разправяте с щуротии? А когато дойде бебето представяте ли си картинката? Няма жалби, няма МВР - нищо не помага. Колкото по-бързо разберете, толкова по-добре за вас. Изчезвайте от там за ваше добро и за доброто на децата ви.
Подкрепям с две ръце.Опитвали сме всичко, многократно....ефект никакъв.Продажбата ни възроди !!!

# 34
  • София
А как да се предотврати попадането в същата ситуация в новото жилище?

Няма как - на късмет е.
В блока на майка ми една съседка  под тях на стари години започна да слуша опери и да пее арии. Уж нищо и нямаше на жената, но ...
Стъклата треперят, бабата вие, моите будуваха цяла нощ.
Наспаха се като почина певицата. МВР и кварталния я предупредиха един път и нищо друго не направиха. То и няма какво.

# 35
  • София
Ние нямаме проблем с наркомани или безработни пияници, а с бабичка 34 набор, под нас, която си е наумила, че ние имаме дървообработващ цех в двустаен апартамент с две / вече не толкова малки деца/. Клетата женица ни тормози от 2014 г. Мога роман да напиша през какво минахме. Какво ли не институции идваха в нас. Колко жалби сме подали, колко пъти съм викала полиция освен това тя е шумна и агресивна и знаете ли - една кръгла НУЛА! Нито полиция,община, икономическа полиция, квартални нито прокуратурата направиха нещо!!!! Апартамента не сме го продали, но от 2016г се изнесохме, живеем в моята къща. Е тормоза не спира, машините бучат в главата й, звъни посред нощ по телефоните ни и така, скъпата ни държава не полага никакви грижи за подобни нещастници и не я е грижа за нормалните данъкоплатци. Адмирира и толерира лудостта на ненормалната бабичка. Спасението е- аут от дома или свикваш да живееш така, ние не можахме. Някъде назад четох, че им е било неприятно да се прибират у дома си. И аз така, ненавиждам това жилище, нямам миг покой там, на тръни съм като ми се налага да стъпя там, очаквам всяка секунда да се развилнее дъртото чудовище под нас. А с такава любов го направихме, там гледахме децата си като бяха бебенца. Дано има провидение и тази да получи заслуженото си!

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 18:59 от magnet_for_happiness

# 36
За съжаление сте в лоша ситуация. Бих ви посъветвала да се обърнете към адвокат. В полицията ще продадете 1-2-3-5 жалби, но ефекта ще е глоба която те няма да платят.

Общи условия

Активация на акаунт