Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 880
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Сред парфюмите на Ейвън и Орифлейм съм открила за себе си няколко абсолютни шедьоври, които са ми любими, нося ги и получавам комплименти за тях. Тук не е точно тази темата, но ще си позволя да изредя: Amber Elixir , Tomorrow , Perceive Oasis , Cherish , Far Away Glamour , Lovely Garden , Mesmerize Red for Her , Premiere Luxe Oud for Her, Little Black Dress , Luck for Her, Today, Rare Pearls , Rare Gold и т.н. Мисля, че никак не са малко и, че по нищо не отстъпват на останалите оригинални парфюми, които ползваме всички тук... Както казах и по - горе, не се интересувам от марки, цени, реклами, "статус" и т.н., а само от съдържимото в шишенцето с парфюм Simple Smile

# 541
  • София
Момичета, приносило ми се е нещо по-хладно, шипрово или леко пачулесто та се присетих за Зен на Шисейдо, върти ми се, че версията на D&P е спрягана за много сполучлива, но така ли е или се бъркам 🤔
Не се бъркаш, така е. Simple Smile

# 542
  • Deutschland
Аз разграничавам Avon от МЛМ да поясня. Обожавам rare pearls парфюма, както и серията Skin so soft, но не знам дали още я има.

# 543
  • Пловдив
Аз не харесвам парфюмите на Avon и Oriflame. Струват ми се много подобни всеки един с другия. От Prouve Имам едно Лайт Блу. Докарва го донякъде, но е много нетраен. Трябва да пръскам 158 пъти на ден. Иначе е много хубав аромат. Тъпото при тях, е че претендират да продават оригинали.

# 544
  • Бургас
Не познавам парфюмите на Ейвън и Орифлейм, никога не са ми представлявали интерес.Всъщност познавам 3 -4 парфюма на Ейвън само ,вчера ми попадна новият им каталог и се запознах с новия парфюм Her Story ,който се оказа доста приятен за мен ,има доста нюанси от ЛВЕБ в него особено във върха.Far Away също пробвах за мен е микс от Класик на Готие и Поем мисля си ,че почитателите на тези две класики ще харесат и този.

# 545
Аз също си имам няколко Ейвънски любимци, тъкмо писах в другата тема за тях. Много трайни и приятни находки.

Пиша тук с друг въпрос. Най-новия ми любимец е едно съкровище на Зара, което дори не знам кой известен парфюм наподобява, но.. На първите 2-3 пръскания ми беше доста неприятен и дори съжалих, но след това.. Леле майко, ами аз се влюбих!
Прекрасен е! Освен това и много траен.
Не знам как да ви опиша аромата, изключително специфичен е, дори и аз самата не мога да го опиша. Просто ако бях парфюм, щях да съм този! (Или Black Opium)
И тук идва проблема - свърши, а не го откривам вече нито във физ. магазин на Зара, нито онлайн. Просто изчезна изведнъж.
Някой случайно да го е мяркал някъде?
Скрит текст:

# 546
# 547
  • София
Аз пък идвам с такъв въпрос - Crystal Noir на Versace поразително ми наподобява на някой друг аромат, но не мога да определя на кой. Трудно ми е с описанието на парфюмите. Някой ако има същото усещане, дали може да ми каже кой е другият?

# 548
Благодаря, но е в немския.  В българската версия го няма.
И 2 Евро, ЗАЩО?FlushedFlushedFlushed Попринцип беше 40лв... Може би ще го спират?

# 549
Много харесвам Crystal Noir на Versace.
Бихте ли ми препоръчали някой подобен на него (имитация) за малко разнообразие?

# 550
  • София
Благодаря, но е в немския.  В българската версия го няма.
И 2 Евро, ЗАЩО?FlushedFlushedFlushed Попринцип беше 40лв... Може би ще го спират?
Парфюмите на Зара са до изчерпване на партидата. Никога не ги подновяват, а пускат нови. Тези намаления са разпродажба на остатъчни количества, вероятно е последна единствена бройка.

# 551
В сайта дали има други парфюми на тези цени? Simple Smile Търсих в сайта, но въобще не открих къде са парфюмите.

# 552
В сайта дали има други парфюми на тези цени? Simple Smile Търсих в сайта, но въобще не открих къде са парфюмите.

https://www.zara.com/bg/bg/damsko-accessories-parfumi-l1017.html

# 553
  • Бургас
Напоследък се заговори за парфюмите на Ейвън и ми стана тъпо ,че не ги познавам ,хаха.Запознах се и с Rare Pearls и веднага ми се стори познат ,мега познат дори усещала съм го от много жени.И веднага ми просветна ,та той носи много у себе си от Pure poison Dior  ,имат родствена връзка ,хаха.Отварям ФР. и хоп същите мнения.Ако някой си търси нещо близко до Диора Rare Pearls е насреща.Grinning Красив белоцвет е със сапунен оттенък за мен и ми се струва и доста мощен ,не мирише евтино напротив ,добре е сглобен при това доста добре.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 09:40 от Bright Crystal

# 554
Напоследък се заговори за парфюмите на Ейвън и ми стана тъпо ,че не ги познавам ,хаха.Запознах се и с Rare Pearls и веднага ми се стори познат ,мега познат дори усещала съм го от много жени.И веднага ми просветна ,та той носи много в себе си от Pure poison Dior  ,имат родствена връзка ,хаха.Отварям ФР. и хоп същите мнения.Ако някой си търси нещо близко до Диора Rare Pearls е насреща.Grinning Красив белоцевт е със сапунен оттенък за мен и ми се струва и доста мощен ,не мирише евтино напротив ,добре е сглобен при това доста добре.

Много е хубав Rare perls.Траен,присъствен. Аз не мога да го нося само защото е запазена марка на свекито...и нали се сещате с нея го свързвам. И някак не мога да го усетя мой,да го нося. А е много интересен и като миризма,класен,стилен,омаен.
 Тя ползва само него от години.

Общи условия

Активация на акаунт