Пазаруване от answear.bg

• 94 559
  • 793
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Губиш го

# 646
  • Варна
Има ли актуален код в момента за намалени? Пристигна ми раница, която има дефект, на едно място кожата е одрана, ама не ми се разправя с рекламация, много време ще отнеме си мисля. Идеята ми беше да я поръчам отново, а тази да върна. Някой с подобен опит?

Бих препоръчала да се върне раницата за рекламацията, няма нищо по-различно от обикновено връщане, освен, че трябва да се изтегли и попълни формуляр за рекламацията. Много е неприятно да се получават дефектни стоки, знам го от собствен опит.
Аз със сигурност ще я върна, въпросът е дали да искам рекламация със замяна или да я върна и си поръчам нова. Мисля, че първият вариант ще отнеме повече време.
И пак да попитам за код дали има в момента за намалени?

# 647
  • София
Всеки път доста бързо ми възстановяват парите- макс. 10 дни.

# 648
  • Пловдив
Момичета, губя ли си точките ако ги използвам при поръчка, която после върна?
Точките се възстановяват, след като ти върнат парите.

# 649
  • София
При мен нищо не е възстановено.

# 650
  • Пловдив
Аз имах случай с объркана поръчка, при която ползвах точки и по телефона дори звънях да питам, дали ги възстановяват. Увериха ме, че като си получа парите, ще ми върнат и точките и така стана.
Може да им звъннеш да питаш за твоя случай.

# 651
  • Варна
При мен нищо не е възстановено.
При мен също не възстановяват точки от върната пратка.

# 652
  • Пловдив
Правила и условия

IX. ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ ANSWEAR.CLUB

15. В случай на върната Стока от транзакцията, в рамките на която е настъпило ползване на Премията (в това число и при признаване на рекламация, подадена от Клиента и връщане на парите, изтеглени за стоката) сметката на Клиента ще бъде захранена със стойност на Премия, еквивалентна на стойността на премията при закупуването на стоката.

Потърсете си правата!

# 653
  • Варна
Момичета искам да върна поръчка,но в полето където трябва да си изпиша IBAN стигам само до BG00 .......след коте не ми дава да продължа при мен следват букви и после цифри.Какво правим в такива случаии?Пробвах да им звъна,но абоната не отговаря Sad

# 654
  • София
В самата пратка нямаше ли лист за връщане? Ако да, защо направо там не напишеш и така да го върнеш?

# 655
Момичета искам да върна поръчка,но в полето където трябва да си изпиша IBAN стигам само до BG00 .......след коте не ми дава да продължа при мен следват букви и после цифри.Какво правим в такива случаии?Пробвах да им звъна,но абоната не отговаря Sad
Винаги съм ползвала приложения лист.
Иначе за контакт с тях им пишете на формата им за контакт в сайта. Отговарят по имейл много бързо.

# 656
Сигурна ли си, че е BG нула-нула, да не е буква О и заради това да не ти дава да продължиш. Едва ли за пръв път си пишеш сметката, ама.....

# 657
  • пустинята Гоби
Стандартно след BG са цифри.

# 658
  • Варна
Имате ли код за намалени артикули?
Код AIA10 е изтекъл.

# 659
  • гр. София
Онзи ден APP сработи за мен.

Общи условия

Активация на акаунт