Анна, честито ти християнче
! Ние няма да кръщаваме Килиан, защото сме с различни религии. Решихме, че като порасне, той ще си избере сам, ако иска.
Крейзи, много си хубава и фотогенична. Ако беше тук, щях да накарам мъжа ми да ти направи портретни снимки. Ти нали си била модел някъде? Мъжът ти също е голям сладур, а и булката и младоженеца са красавци и изглеждат много щастливи. Желая им дълъг семеен живот!
Кларисина, и според мен си имаш достатъчно кърма, това, че изцеждаш толкова малко не означава,че нямаш. Щом бебето си наддава добре и не плаче от глад, значи млякото му стига. А, за кошарата - пробвай с обиколник.
Бобси, за хващането не се притеснявай - това става към 3+ месеца, но при всяко бебе различно. И ние още не хващаме.
Аз днес отивам да пазарувам на центъра...нали ще си имам първокласник и рожденик на еди ден - 14 август.

5 зъба за правене кошмар.А единия без да се вижда нищо и без да боли направо отвътре заминал гадост
... ами че нормално е да не хваща бебо още... и ние не хващаме съзнателно, но ако докопаме нещо без да искаме, то ще го стискаме до побеляване на кокалчетата...
, но засега се сдържам...
и пак гушкам... направо да ви кажа съм супер изтощена от това дето иска вниманието ми по 16 часа нон-стоп (нощем обаче спи непробудно). 
,сега ми е много гот без превръзка
.
Избиха и едни пъпчици по лицето и по едната ръчичка - които не минават. Първо мислех, че е ухапано от комар и взеха да минават, но вчера пак се възпалиха и излязоха още 2. Стискайте палци да не е нещо гадно.

) Вече като цяло съм нов човек, попремина ми нервността, може би защото съм най-накрая наспана! Пожелавам на всички ви тук скоро и вие да се хвалите със същото! Искрено при това, другото направо не си беше работа...