В момента чета ... 63

• 49 290
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  Започвам "Крехко равновесие".

Случайно да е в електронен вариант?

Благодаря на всички за отзивите за Раците. След страданието с ПарижскиятАпартамент щеше да ми дойде вповече.

# 541
  • Sofia
Приключих преди 5 минути с" Ледената принцеса" и ми хареса дотолкова, че ми течеше леко и увлекателно текста, сюжета беше добър, но предвидим. Обаче не ме напрегна и мисля да продължа с втора книга от поредицата.  С две думи- умерено ми хареса.
Сега не знам с какво да продължа, но ще преспя и ще го измисля. И без това ми се скапа Киндъла, и докато си изчакам новия е възможно да захвана нещо от хартиените или "Хана сама вкъщи" или "Перфектната майка".

# 542
Приключих с „451 градуса по Фаренхайт” и съм разочарована. Очаквах много повече, заради невероятните коментари, а и е в топ на антиутопиите, които трябва да се прочетат. Пак идеята е хубава, а изпълнението доста куца според мен. Само 160 страници, тъкмо почна и свърши.. Отдавна не се бях разочаровала така от книга.
Сега съм на „Гробище за лунатици” пак на Бредбъри, ама и тя нещо не ми върви..

# 543
  Започвам "Крехко равновесие".

Случайно да е в електронен вариант?
  Не, на хартия я чета. А не  съм и в България , бих я споделила.

# 544
  • София
Аз я имам "Крехко равновесие" електронно на английски, някой ако иска ще пратя.
Сега чета "Драконови зъби" на Майкъл Крайтън, обещаващо започва.

# 545
Отказвам се от „Гробище за лунатици”. Рей Бредбъри явно не е моя автор..

Започнах „Устоите на Земята” на Кен Фолет. Първите 30 страници успяха да ме увлекат.

# 546
  • София
Аз така след няколкодневна вътрешна борба ще оставя "Пазителите" на Гришам... 
Защо така не ме грабна тази книга, не знам.. Направо насила я чета. А се бях настроила да ми хареса Sad
Явно не улучих правилния  момент за нея.

# 547
Сега завърших "Шептящият" на Донато Карузо. Много ми хареса Heartpulse Преди нея прочетох няколко други, които ми бяха похвалили, но никоя не си заслужава споменаването Simple Smile

# 548
Гришам вече не ми е интересен,изчерпа се ....за съжаление.

# 549
  • София
Гришам вече не ми е интересен,изчерпа се ....за съжаление.

Не бих казала... "Разплата" много ми беше харесала! Вярно,не е "типичният" Гришам там.

# 550
  • София
Аз дочетох първия роман от поредицата за Еверт Гренс на Руслунд и Хелстрьом, впечатленията ми са противоречиви, но без колебание започнах втората книга - руснаците са превели заглавието й като "Ячейка 21".
Забелязала съм, че често първите романи от някоя поредици не ме впечатляват особено, но после започва да ми харесва повече, така че не бързам да си съставям мнение за авторите. Така съм оставила "на пауза" една друга нашумяла поредица - на Луиз Пени, първият роман не ми хареса много, но след като я хвалят толкова - може би по-нататък ще й дам още един шанс.
Приключих и другата книга, която четях - The Turn of the Key на Рут Уеър, надявам се да я преведат на български. На мен ми хареса - трилър с леко готически привкус, героите се броят на пръсти, действието се развива за няколко дни в една къща, но авторката успя да ме държи в напрежение и финалът не ме разочарова.
Сега започвам на английски „Шепнещия мъж” на Алекс Норт - не я намерих в електронен вид на български или руски. И тя била dark, suspenseful thriller - ще видя дали ще успее да ме уплаши. Simple Smile

# 551
Дочетох Много лошо момиче на Мери Хигинс Кларк. Беше интересна книжката, четеше се бързо, без да натоварва. Хареса ми идеята като цяло.

# 552
Аз имам на практика всички книги на Руслунд и Хелстрьом, но съм прочела само първата + трите за Пийт Хофман. Трябва да се взема в ръце.

А друг автор, когото не съм чела, е Лейф Г. В. Першон, макар че и от него имам доста книги.

И Камила Лекберг съм я занемарила, само 2 съм прочела от нейните.

# 553
  • София
Като отново стана дума за тези пусти скандинавци Stuck Out Tongue Winking Eye да кажа, че снощи почнах "Третият знак" на Ирса Сигурдардотир и ми тръгна повече от чудно - с мистериозното убийство на студент, интересуващ се от средновековни сатанински практики и магии т.е. какво повече може да иска човек? Grinning
След първия роман, който четох от нея - "ДНК" - този продължава да поддържа нивото. Ирса ми е първото откритие за тази година Simple Smile
Надявам се да издадат и останалите ѝ книги, тази е от далечната вече 2007г.

# 554
Першон нещо не ми хареса на мен. Може и да не уцелих книга, но стилът изобщо не ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт