Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Нямам очаквания освен положителни за бебче на Марио и Зорница и хубави неща за Нора. Другото ми е безразлично.

# 376
Е, сега с този ли ще има драма? Grinning Вече ми се гледа, нямам търпение да идва утре.

Между другото май Любомира Башева също е участвала в Под прикритие, почти съм сигурна, че беше тя. Много малка ми се видя, тя реално тогава трябва да е била на около 18-19 май. Сезон 4, епизод 1 или 2. Кратка роля беше, момиче на повикване го играеше.
Да, тогава Мариан Вълев я открива случайно , била е едва 15-годишна и той я кани за участие в "Под прикритие".

# 377
  • София
Новият уролог изглежда интересен образ. Смятам, че ще го играе прикрит гадняр, който ще саботира Огнянова професионално. Едва ли ще има любовни драми там, а мръсни номерца от негова страна.

# 378
Новият изглежда доста симпатичен, ама какво е това име, един лекар с класическа, често срещана фамилия няма
Само Мирослава е Иванова, обаче тя дори не е лекар. Grinning И все пак се изненадах като й чух фамилията. Има и един лекар от гинекологията - Георгиев му е фамилията.

# 379
Онли, аз също така мисля.
Яни, ами те само по-безизвестните явно са така Grinning На Мирослава явно, защото не се използва фамилията, затова Иванова са я сложили Grinning

# 380
За мен не са им чак толкова странни имената. Да, не са Петров и Иванов, но все пак не са и супер изчанчени всичките. Василев, Захариев, Ковачев, Огнянова, Райкова, Кръстева, Генадиева са си стандартни и срещани имена.
Вече Стилянова, Мазохинови, Банков, Петмезов, Чилингирова са по-така. 😃 На този новия също, не я запомних.

# 381
Май беше Хаджихристов или Хаджихристев, не съм много сигурна. Grinning
Новият уролог изглежда интересен образ. Смятам, че ще го играе прикрит гадняр, който ще саботира Огнянова професионално. Едва ли ще има любовни драми там, а мръсни номерца от негова страна.
Логично е, и без това се каза, че враговете ще бъдат в болницата, а не извън нея както до сега.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 15:39 от yanitsa.s

# 382
Тасев, Фотев, Романова, Карагьозов също не са от най-често срещаните.
Като цяло аз попринцип предпочитам по-завъртяните фамилии, но Хаджихристов май ще е най-странната Grinning

# 383
Сега погледнах в профила на актьора - ХаджихристЕв е. Още по-завъртяна. Grinning
На сестрите също не са толкова срещани - Ненева, Чокова, Максимова и т.н. Май само на Йосиф не му знаем фамилията, той може и да си няма. Grinning

# 384
  • София
На този Хаджихристев знаем ли му първото име, че всеки път ако трябва да го изписвам. Аз на Врабчев първото име го разбрах сигурно в 4 сезон.

# 385
Не му знаем името на новия уролог, както и на новата актриса, която ще замести Жени явно. За нея също ми е любопитно като цяло каква ще е, как ще играе, понеже дори не е завършила и играла в България.

Онли, на Пенев също скоро му разбрахме името, те даже не са го променяли, Никола си е. За Владов пък да не говорим, ако Лора не му беше казвала "Влади" в 6ти сезон и неговото нямаше да знаем. Grinning

# 386
  • София
Влади Владов Grin забравила съм.

# 387
  • София
Не му знаем името на новия уролог, както и на новата актриса, която ще замести Жени явно. За нея също ми е любопитно като цяло каква ще е, как ще играе, понеже дори не е завършила и играла в България.

Онли, на Пенев също скоро му разбрахме името, те даже не са го променяли, Никола си е. За Владов пък да не говорим, ако Лора не му беше казвала "Влади" в 6ти сезон и неговото нямаше да знаем. Grinning

Героинята на Девора ще се казва Юлия.
Интересно какъв ли характер ще стои зад този Хаджихристев. Сигурно ще е някой бунтар  и кибритлия. На мен ми създава асоцияция за Хаджи Христо (революционер, който се сражава за освобождението на Гърция от турците).
А как ще е името на новия колега на Огнянова?
Хахах, току що ме поправиха, че Хаджихристев бил на Огнянова човекът Simple Smile. Аз мислех, че е героят на Свежен. Как е името на офталмолога, знаем ли?

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 16:40 от rosi_ta

# 388
Засега май е известен като гаджето на Петмезов. Поне аз не съм видяла информация за името му.

# 389
Роси, д-р Наков ще е.

Общи условия

Активация на акаунт