ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 969
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
А и вече не вярвам на това, което виждам, не и на 100%. Дано са им платили подобаващо и на двамата за предполагаемия сеир, който ще ни поднесат.

Ооо сеир ще има... Grinning В промото още казват нещо от сорта, че ще тръгнат не особено добре, но след това всичко ще е Ок. Та Мери_Ан абсолютно съм съгласна. Blush

# 436
  • Другата България
То е ясно, че ще има.
Все пак ни подготвят за него още от преди време, нали някъде четохме статия колко скандален бил Юлиян с миската, та после той и опровержение прави Joy. Колажът му от снимки на миски също е показателен, че е имало заигравка, имало е. Аз не твърдя, че Юлиян е говорил каквото е говорил по сценарий, въпреки че не бих се изненадала и от това. След инфото за плащането им в "Игрите" именно за творене на скандали вече нищо не би ме изненадало.
Мисля, че събирането на точно тази компания не е случайно. И той скандалът си идва естествено, без да се налага да се тренира предварително.Joy
Предполагам и другите ги събират по някакви критерии, не знам, това не е от "моите" предавания.

# 437
И като за говорихме... Grinning

Скрит текст:

# 438
Еййййй и аз да не знам за тая тема! Веднага идвам да кажа: последно от профила на Марешка разбрах, че е направила песен. Хич не знаех, че пее тва девойче. Анна-Мария има бая концерти последно беше качила клипче на тренировка с флейта (каквото и да значи това). Веско се снима от фитнесите из щатите, Роберта беше на СПА ама този на снимката не знам дали ѝ е гадже, иначе си рекламира разни неща. Амелия-Мира празнуваше рожден ден на малката си дъщеричка. Другите не знам дали ги следя, че моя инстаграм е много шашав.

# 439
  • Другата България
Баш ми е драго да те видя Беллисима! Kissing HeartHugHeart

# 440
Баш ми е драго да те видя Беллисима! Kissing HeartHugHeart

И ти ми липсваше, дарлинг! Пусни един гарван другия път като пускаш такава тема Grinning

# 441
# 442
Ха-ха. Тъкмо идвах със същото инфо. 😂
Злодеят, че кой друг. Wink От Нова си държат на сценария и на етикетите, които налепиха. 😡

# 443
Така като чета и Румен Башев не му отстъпва на наш Юлиян. Харесвам си го още като беше в канал 1. С две думи цирка ще е пълен.

# 444
Момичета, ще спасявате положението-КО има авария инямам -Нова, нито една от програмите,затова ще разказвате.!!!🥰

# 445
  • Другата България
Е аз какво ви говоря от вчера...Joy
То беше ясно, от ясно по-ясно.
Ей, ама много предвидими тези хора от НОВА, малко съспенс поне да ни бяха оставили, не да им знаем ходовете доста напред....
Аз ще гледам на запис малко по-късно, само утре съм нощна, та тогава вие ще разказвате.

# 446
  • София
Привет, момичета Simple Smile

Изгледах и аз най-накрая близначките в черешката.  Успяха да разстроят Манчев. Абе много е чувствителен той на тема храна и готвене Wink
Според мен заслужаваха наградата - страхотни бяха. Хареса ми храната, готвенето, кокошия крак с пръстена (страшна хрумка), коктейлите, настроението - ами екзотично-автентично беше всичко! Манчев толкова рева за приготвянето на рибата, а гостите единидушно я харесаха. Скаридите също Simple Smile Мда, аз бих им дала плакета!

Ииииии сега следва Юлиян Simple Smile Предчуствам вихър от страсти в темата Simple Smile Хайде да го видим.

# 447
  • София
Аз цял ден само ви чета, нямам време да пиша Sad Дано успея да се прибера за Черешката, ако не - и аз на запис....

Супер, че и  Белла Дона се включи. Така като се увеличаваме, много се радвам Heart

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 19:51 от КалиБери

# 448
Заела съм вече нисък старт в очакване на Юлката))
Седнала съм, ококорила съм се и съм се наежила с вино в ръка))
Днес щяла да готви миската (то па една миска)

# 449
  • София
Охооо, чудесна идея, fanfanito - за чашата с вино Simple Smile Сипвам си аз Wine Glass Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт