ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 964
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Наздраве)) Ние да си пийнем, пък онез нека готвят))

# 451
Скрит текст:
А за песента на Марешка - моля, моля! Тоя текст е пълен фейк! Rage Единствената истина е тук:
Скрит текст:
Изслушах песента на Марешка.
Ето и текстът, за който не го е разбрал:

Скрит текст:
нтстегуфвегфвееяя
нтиеияпвоиявпоейее
сега ме забрави, сега ме забрави
ехрвхбевргцхебцкяб
ънйхцвхфцявехфцявин
(и после се повтаря)

Благодаря, благодаря! Joy Този ще ѝ го продам за следващия сингъл.

Значи за миската да се изкажа - гледах я в едно предаване, в което стоя да дава дълго интервю. Освен че не може да се изкаже, имаше невероятно изкуствен смях, не знам даже на какво да го оприлича. Всяка реплика завърваше с едно 'хихихихи', ама такова, дето не може да си опъне лицето да се усмихне. Странно, да не кажа друго.
Сега, като знаем как изглежда на Юлиян приятелката, смятам че има право да каже едно-друго.

# 452
Да не съдим строго момичето. Не   е чак толкова зле. Малко е лигава. Ама то всяка миска е такава. Иначе добро меню измисли. Сега да видим как ще го сготви.

# 453
  • София
Ох, повърнах точно 3 пъти до първите реклами.... Не знам как ще издържа до края. Ужасна е!!! Юлката е най-малкия й проблем! Дано идва по-бързо, че да намеря смисъл в този изгубен иначе час....
Сипвам си и аз тогава винце, да сме в синхрон! НАЗДРАВЕ  Wine Glass

# 454
Дойде ми (телевизията), но в 3-те минути преди рекламата се напрегнат страшно с таз мома, но въпреки всичко ще й дам шанс..
Да му мисли Юлиян , на неговата маса ще стеня..

# 455

Ето една коренно различна жена. Коя ви допада повече.

# 456
Юлката що така се поти човека?

# 457
Оф, олекна ми! Не Юлката е причина за излизане от зоната на коНфорта на чакардъкова.
Съпоставям с близначките-за 8-те минути предаване -участва в разговора,не страни от останалите..

# 458
Юлката що така се поти човека?
😄С това сако в тая жега.
Сериозно-явно се притеснява.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 21:03 от vvi

# 459
  • София
Бахов е по-критичен... и саркастичен, но към момента само насаме пред камерата.
Юлката си е направо примерен! Засега де Wink

# 460
Юлиян направо е полегнал на масата.

# 461
Приятно мина, нямаше изцепки, Юлчо е ок Simple Smile

# 462
Е, само дето каза, че му изглежда към 30 годишна миската)))
Оххх, този Юли, как им ги казва нещата, ми вярно изглежда доста по-голяма.
Тази що все говореше в множествено число-сложихме, направихме, опекохме, ....
Иначе добре се държа момичето, не видях изненадата на гостите, не разбрах каква е темата за тази вечер, мен ми беше скучно, а като гледах и задушно-всички се потяха здраво))
Утре ще е вечер в палатка разбрах.

# 463
И аз нищо не разбрах от вечерта, но така или иначе само заради Юлиян гледам. А той си е точно такъв, какъвто си го знаем. Изстреля нещо, опита се да замаже, не му се получи, абе Joy Смях. Симпатяга е до тук. Дано не избухне с някоя глупост.

# 464
  • София
И аз се чудих защо говори с множествено число за себе си. Всъщност е множествено число, защото не е е готвила сама, а други хора са и помагали.

Нищо интересно нямаше, а рекламираха скандал Simple Smile Юлиян съвсем добре се представи. Странно ми беше само, че се прехласват по хубостта на мис-ката. Не вярвам, че е искрено.

Общи условия

Активация на акаунт