ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 966
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Толкова много неща иска да каже милият на феновете си, че тотално се разпилява.. 😀
Снимки от снощи на Близначкитеедната беше облечена с
Скрит текст:
Кюстендилска носия , а другата в Хавсковска аладжа. Наистина са много скъпи.
И като ги споменах, изобщо не ги харесах като поведение в снощният епизод.
Скрит текст:

# 346
  • Другата България
Благодаря Еми. Heart
Точно за тази снимка говорех.
Едната е доста по......налята - лявата сестра.

# 347
Стоянчо да не участва във филм за 70-те години. Какви са тия плетени каренца дето е постнал. Аз него не го загледах, а се зазяпах в плетката.

# 348
Стоянчо да не участва във филм за 70-те години. Какви са тия плетени каренца дето е постнал. Аз него не го загледах, а се зазяпах в плетката.

😂😂😂

Еми, откъде знаеш толкова за носиите? 🤔

# 349
Ми активен живот води човека.
Спортува-снимки във фитнеса качва
Почива-снимки в планината
Черешката-снимки от предаването, той май добре си е прекарал, ще видим
Протестира -снимки от протеста
Слави-сравнява го с този с гръцкото име, дето е в неговото време с подобно предаване. Май е фен и на Слави, не съм сигурна, има отношение
Левски-той му е идол на Юлиян. Много преди игрите е качвал за Левски и писал гледам. Последното беше в сторито гледах въпрос."Какво бихте казали на Левски днес, ако можеше да ви чуе" Нещо такова.
Снимал се е с всички участници в черешката, поотделно пак, качвал е снимки, нормално е
За протеста писах по-нагоре, че има някаква тръпка май към политиката. Не стои така без мнение, иска нещо да стане към по-добро ,  преди също е писал и гледам и такива групи членува във фейса предимно. Писал е за златото и защо се изнася, писал е дори за Стоянка Мутафова, на нея май също е фен
Много преживява, като повечето, трагедията с Коби, постнал е за него, нормално, целият спортен свят е опечален.
Даже са му малко публикациите за мен, повечето в сторитата има материал къде ходи и какво става. Това във фейсбука.

ПП Същото каренце имам от баба)) Даже съм го сложила на една масичка под стъкло (стара е) да ми напомня. Много такива плетени на една кука имам от нея. Късно се научи на една почивка и после се отприщи да прави такива , дори на много хора подари. Другата ми пък баба беше много добра в каретата и бродериите. Обаче аз нищо не умея и не научих от тях. Може да са демоде, ама аз харесвам такива неща, има една задушевност семейна за мен, сякаш нещо след тях го има още. Много странно е вече някъде такива неща, зависи и как си ги цвъкнал, ама ...зависи ...Стоенча май също е имал такава баба))

Хубави са носиите на близначките. Толкова хубави неща имаме и такова богато наследство, а нищо не правим((
Близначките са хубави моми така облечени. Ако се върнем във времето , всеки момък ще ги загледа и иска китката в косите им)) Обаче , като си отворят оназ уста и пуснат змийския език и ....приказката свършва. Пфууу... чак ме е яд.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 18:43 от Анонимен

# 350
"Самата Марешка признава, че се изповядва в парчето си, като тя и нейна приятелка са автори на текста. „Преживях тази история и смятам, че доста хора, които са се сблъскали с нещо подобно, ще се припознаят“, казва чаровницата."

Моля ако някой може да преразкаже текста на песента с няколко думи. Едва ли ще се "припозная ", ама ми е интересно какво сега е съчинила  Марешка.

# 351
April morning, аз от текста на песента и нищо не разбрах... Пее и на руски и на български. Марешка е всичко друго, ама не и певица...за мен де 😀
Фани, сега се върнах да видя снимката на СтоЕнча заради карето.. Толкова кифлю ми беше, че хич не му обърнах внимание. 😁
Скрит текст:
Билянка Hug, от 2 години играя народни танци \амотьор съм\. Ходим по участия и винаги сме с носии, та от там ги знам. 😊[\spoiler]

# 352
April morning, аз от текста на песента и нищо не разбрах... Пее и на руски и на български. Марешка е всичко друго, ама не и певица...за мен де

Ще ми повярвате ли че поне пет пъти започвах да слушам песента и все ми се струваше че пее на английски. Нещо като птица разбрах и дотам. 😂
Благодаря ти че ми отвори ушите.
А певец на днешно време може да е всеки.  Щом Андреа и Евгени Минчев могат, що и Марешка да не може. Важното е да може да говори и да плаща, компютъра прави останалото.
Лично за мен по добре да си беше дала парите за корекция на носа.

# 353
Изслушах песента на Марешка.
Ето и текстът, за който не го е разбрал:

Скрит текст:
нтстегуфвегфвееяя
нтиеияпвоиявпоейее
сега ме забрави, сега ме забрави
ехрвхбевргцхебцкяб
ънйхцвхфцявехфцявин
(и после се повтаря)

Бийтът е хубав, може да върви за фон с часове.

Аз вече не мога да смогна да следя мисълта Юлиянова. Първо протест, после черешката, снимка с Веско, връщаме се в игрите, пак протестни постове.  Тук там се появява Левски редом с Румен Башев, Слави Трифонов с Румен Радев ,Симона Загорова и един показалец, който ме сочи.

Понякога е много важно да си мълчиш, защото отвориш ли уста/Фейсбук/инстаграм, разбиваш всички чудесни впечатления за себе си. Колкото и да му симпатизирам заради отнетата награда и хъса, и въобще, по-добре да си трае, че е страшно положението Joy

# 354
Изслушах песента на Марешка.
Ето и текстът, за който не го е разбрал:

Скрит текст:
нтстегуфвегфвееяя
нтиеияпвоиявпоейее
сега ме забрави, сега ме забрави
ехрвхбевргцхебцкяб
ънйхцвхфцявехфцявин
(и после се повтаря)

Това е най хубавия текст forever. От половин час се смея. Не е истина 🤣😂🤣😂

# 355
  • София
И аз вече сериозно отварям скрития текст с мисълта "Браво, разбрала го е!"

Хахахахахахахахахахаааааааааааааа, сълзи текат, страшно е!  Joy JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 356
Някой да преразкаже накратко днешната сага с близначките?(боря се с канска температура на паяците и нищо не гледах).
Благодаря  предварително!

# 357
Само слушах на пресекулки днес. Говореше се за кино по едно време. На близнчките разговорите им бяха скучни. И как не - никой не спомена анимациите на Дисни, хората си говореха за класическо кино.

# 358
  • София
Много са готини близначките Simple Smile Чувството им за хумор е добро, но в случая няма кой да го разбере Simple Smile
В една компания са с две скумрии и двама артисти (един печален рицар и един отегчен бивш бохем), които не могат да им стъпят на малкият пръст по артистичност.

# 359
  • Другата България
А аз съм пребита като куче, кошмарен ден на работа. Докато вечерях ги гледах, но от телефона не мога да кълва защото ми се иска да е пространствено 😂.
Тъй че ще е утре. Ако никой не ги е коментирал ще ти разкажа аз по някое време. И да е коментирал, пак ще разкажа.Joy ММ ги вижда за първи път и им е фен вече. Заради това, че са забавни.  
Честно казано пред надутата докторка със смешните си претенции и тази водеща, и всичкото това гарнирано с Плачков, двете сестри поне на мен са ми като свеж полъх. Ама аз не съм толкова критична. Аз и към Юлиян не съм критична все още, но и както казах не го следя напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт