ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Точно така, vvi, това беше поредната подобна "статия". Сега ми стана ясно защо Юли се обясняваше в сторито - първите подобни злобни "статии" са от 17.01. В абсолютно същия тон са - за "скандалджията", който унижава жените и подобни глупости.

Наистина все едно не си гледал същия епизод... Мис Джуки била "сготвила" (всъщност й бяха сготвили 😋) прекрасно, а оново зло създание от ИВ сътворило ад по време на вечерята й... 🤨🙄😡

Ох, забравих, Мери, Юли даде 8 точки на Бахов.

# 541
Аз съм в шок... Milandria е права за Добрин и Анита, само се чудя Пацко достойнството какво при тях... Може би 200 бона рязко да са увеличили приятелите на Добринчу...

Скрит текст:
[\spoiler]

# 542
Когато пишеш за Пацко, не забравяй да добавиш и че е ГОЛЯМ ЧОВЕК.
Виж ти едни 200 бона какво правели за човека - нова любов, верни приятели. И после, щастието не се купувало с пари.

# 543
Интересно ми е откога е тая любовна история. Явно се е завихрила  след 06.12.

# 544
И още....От профила на Наско в ИГ

Скрит текст:

# 545
  • Другата България
Значи според видяното Е/С може и да нямат шоу, моу, участие или каквото и да е в 7/8 ТВ, но Насето ще има нещо.
Предполагам нещо комедийно. А е възможно да са заедно тримата, не бих се изненадала. Но ще има някакво предаване с тяхно участие.
Това с Добрин и Анита измести "Черешката" по пикантност, то си е и новина. Благодаря ви на всички за преразказите за снощи, няма да си го пускам. Дано оживея до довечера, че нощес отидох здрава, прибрах се с грип от работа. и съм като парцал.
С едно, с половин око дори ще се опитам да гледам епизода, ще са в Симона мисля.
И на мен ми е интересно тази лИбовна история откога е. Или там каквото и да е, аз все още не мога да повярвам, че тия двамата си лягат заедно. Анита не е ли по-дърта от Добрин? Не ми се рови по визитките в заключената тема, но такъв спомен имам. Нямаше ли и дете? Егасимус, пък и нали точно тя се силеше как ще разкаже за всьо и вся машинации и нагласени неща, сценарий и т.н. в предаването без да се интересува от договор и неустойки? И освен, че разбира се не го направи, изведнъж рЕзко спря да го твърди? Дали не ѝ е запушена устата с някоя пачка? Или се е усетила, че така ще цака с топла бира любимия си? Пак егасимус....
Пацо, ех, Пацо........този ли беше Пацо?

# 546
Мери, оздравявай бързо!
Довечера е Симона , а утре вечер е наш Юли, та трябва да си свежарка))
И аз се чудя на Анита и Добрин и ми се вижда невероятно. Те пък колко да са се виждали там, тя Анита беше в друго племе и първа излезе от играта, та да е станала свалка нещо това-онова.
Ми значително по-стара е от Добрин и има син голям знам. Във визитката си беше казала, че искала да му се докаже, че можела нещо да постигне. Май имат 10г разлика си мисля. Че са и от различни градове, направо ми е невероятно. Добрин какъвто е смотан не мисля той да е взел инициативата., ама ние и друго мислехме за него, пък изненадаааа)) Та вече нищо не разбирам. Но Анита вярно се беше заканила да показва и разказва неща от кухнята, ама накрая млъкна и тя кат рибите на Добринчо.

# 547
Добрин се скъса да публикува клипове с подскоци и други акробатики. Две седмици го удари на любов и сега през три минути показва разни врътки. Значи прави са хората, че любовта дава криле. Ама пък взима акъла... Не че блестеше с него де.
За Наско не мисля, че има шансове в 7/8 тв.  Просто им е фен. Личното ми мнение е за него е че има акъл, но си е алкохолик в начална фаза.
Merri пожелавам ти бързо оздравяване и искрено се надявам да си хванала обикновен български грип....😀

# 548
  • Другата България
Добрин се скъса да публикува клипове с подскоци и други акробатики. Две седмици го удари на любов и сега през три минути показва разни врътки. Значи прави са хората, че любовта дава криле. Ама пък взима акъла... Не че блестеше с него де.
За Наско не мисля, че има шансове в 7/8 тв.  Просто им е фен. Личното ми мнение е за него е че има акъл, но си е алкохолик в начална фаза.
Merri пожелавам ти бързо оздравяване и искрено се надявам да си хванала обикновен български грип....😀

Той е. Засега е той, пък за по-нататък ще видим.
Майка ми е болна в къщи, в офиса има болни, неизбежно беше.Изведнъж ме свали, егати и вируса. оня ако ме натисне значи с добро да ме споменавате.....
Наско имаше някакво участие при Слави, затова си мисля, че може пак а се подвизава там. Чела бях, че Слави го харесал. На него му трябват нови лица, а Наско вече е известен и той, и е харесван от част от аудиторията. Та затова смятам така.
Оффф, ще надникна в профила на Добринката да видя за какво става въпрос. Той от толкова лИбоФФ не му остава време да вложи наградата някъде, в нещо. Не казва и не пише нищо затова. Ако изобщо е останало нещо от нея.....

# 549
Мери, ама ти наистина ли си мислила , че Добринката ще вложи нещо някъде)) Че дори е природозащитник? Че разбира нещо от каузи и екология! Че е толкова свит и безпомощен, всеопрощаващ и толерантен? Беше това в началото и това беше стратегия, той сам си го каза и то няколко пъти.

# 550
  • Другата България
Честно казано, да. Говорили сме. Мислех, че няма да му дадат цялата сума първо, че ще има за онези от плажовете, които поругаха със снимките на формата второ, и че ще замаже очите на хората с някоя загубена кауза-трето. Поне да замаже очите, не друго. А той нашия на любов го ударил. Е, сега вече мисля, че наградата не само, че няма да стигне до и за нито една кауза, ами и за едни нови джапанки може да не му останат кинти.

Да ви покажа снимка на втората подгласничка на онова недоразумение Мис Радинела.
Скрит текст:

Красота! Дали е възможно сравнение с Радка?

# 551
Мери, бързо оздравяване! И нали знаеш, че грип не се кара на крак... добре е и да се полежи. Искрено се надявам да имаш такава възможност... направо ме убиваш с тези три часа сън в рамките 36 ч.

Предполагам, че това е синът на Анита:
Скрит текст:

Иначе разликата между Анита и Добрин е 8 години. Wink

Аз се съмнявам, че когато Добрин вземе пари(те) 😉😋 от формата, ще ги вложи в нещо еко-, био-, природо-... нещо-си-там. Той има план да промени хората, а това с пари как точно ще стане?!

Мдаа, подгласничката явно няма богат спонсор, а само красота... Този конкурс отдавна не го следя, защото си е чиста проба търг за една корона...

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 19:17 от Bilyana14.

# 552
  • Другата България
Тази снимка със сина на Анита е от финала, нали? Значи още тогава е имало заформено нещо като стори с елементи на любоФФФФ, пари и още нещо.....един добър победител, истински човек, на който явно нищо човешко не му е чуждо.
8 години....знаех си, че е по-голяма Анита, ама то май нещо като приказката "хвани си кака да те отрака".

Билянка, аз сега съм два дни почивка, днес лежа, утре ще лежа, дано живна. Свикнала съм, не ми тежи, ама е гаден вируса. А ако не съм ок утре, ще си взема и болничен.

# 553
  • София
Леле, Мери, много е гаден тоя грип! Бързо оздравяване!
Взимаш си болничен до края на седмицата и пазиш леглото!!! Ill
Тамън да си починеш, да погледаш черешки и да излезеш от шока с Анита и Добрин Rolling Eyes
Аз още съм там, в шока, трябва ми и на мен почивка, не мога се съвзема начи .... ма по възможност без болничния де Joy Joy Joy

# 554
Явно има и други наблюдателни като milandria:

Общи условия

Активация на акаунт