https://www.vbox7.com/play:d1ec0eca8a

нищо ми е труден за гледане 
), с кого разговаряше тайно по телефона? Някой пред когото се издадоха неволно 

. Още като чу "Фирузе" в дома на Демиркан и майката на Аяз изтръпна. Аз така и не разбрах, когато са били заедно с Аяз дали майка му я е виждала на снимка, защото ясно че на живо - не е, че Фирузе щеше да се сети.
.
, но май ще е брат та на бащата Демиркан. И той ще си иска своя дял от фирматааааа. Тук ще ги завъртят някак ми се струваа
. Дали пък Аяз няма да стане изведнъж съсобственик на Ертан в холдинга но без да се налага да се жени за лиглата Беррак.
още като дадоха цветята на младоженката и ми стана ясно, че не са от Аяз. То той изобщо не се и сети за нея откак си тръгнаха от имението, та камо ли цветя да тръгне да й праща. Самата физиономия на Ертан подсказа, че точно той е поръчал цветята за Беррак. Мисли си завалията, че от братска любов помага на сестра си, като й "купува" годеник, но изобщо май не осъзнава че по този начин й прави мечешка услуга и после като разбере всичко, презимяванети й ще бъде по-болезнено не само за него ами и за цялата фамилия Демиркан. Майката на Ертан и тя една префърцунена вещица, за която само парите и "мнението" на хората в тяното общество я вълнува. Пфууу аман от откачалки, значи 
л Все пак турско дизи. Ще смее ли сестра да удари абито си - йооооок! 
.
не знам къде си го прочела това инфо, но силно се надявам да му дадат шанс 

Препоръчани теми