ZEMHERI - /МРАЗОВИТО/ тема 1

• 37 149
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Имал желание да я опознае - Ертан го каза на Фирузе.

Емили - как ги надушваш , браво : )))
Джули Hands Plus1

Ще е интересно много утре.

# 211
Аз прочетох, че засега "Show TV" не мисли за промяна на деня на излъчване или прекратяване на сериала. Поредицата ще се излъчва до края на сезона, което означава до 20 епизод. Ако покаже добри резултати в рейтинга на 20 епизод - 20 епизод ще бъде финал на първи сезон и през септември ще продължи с втори сезон.
Деси, цитирах те, защото нещо подобно прочетох и аз сега на руски.
Скрит текст:
По нашей информации, сериал Стужа будет показан до 20 серии и либо зафинален, либо продлен еще на 20 серий с переменой дня показа.

Один из самых лучших сериалов этого сезона, безусловно. И никакие рейтинги не важны.
https://vk.com/aveturk
Дано да е истина Simple Smile

# 212
Момичета, този психопат наистина ли бутна момичето от скалата? Цялата се разтреперих Cry
Егати ти трилъра Scream

# 213
Здравейте, аз малко изостанах... Със сериала 🙄, ноо идвам... Снощният епиозд... Финалът беше трепач.... Ертан вярно я бутна 🤔🤔🤔...
Чудя се сега как ще завъртят нещата... Нямаме нов фраг да му се не знае...
Надявам се поне, ако е 1 сезон да е качествен... Мисля, че Беррак май няма да е чак толкова лоша героиня, явно наистина много обича Аяз... Сцента с майка и и майката на Аяз беше много добра... Тогава видях тревожността в погледа на Беррак и малко ще е тъпо, ама ще страда доста...
Фирузе, усеща, че нещо крие Аяз... Харесвам ги като ГГ, но си мисля, че все още не трябва да са заедно и малко Ертан да влезе в играта 😉... Как плака като разбра нещата... Не повярвах в жена не ме беше грабнал както тука...
Дали няма да я бутне Ертан и Фирузе да загуби паметта си и всичко, което знае за преди живота си да е моменъа загуба, а дали добър сценарии вадя 😂🤣🤣🤣
Ами да гледа ми се по модерна история по раздвижена... Не е за тук разбира се ама се чудя дали римейка на подли камериерки ще намери своите зрители в четвъртък при доста силна конкуренция...
Те комшиите каквитонса костеливи орехи на новостите.... Мммм, аз бих и дала шанс, ама те едва ли, също така в интернет пространството като цяло сериала е в топ 10, което си е постижение Simple Smile
Хубав ден на всички 🤗🤗🤗🤗

# 214
Излезе епизодът, ама не разбрах какво ѝ казва на скалата, какво станаа. Аз само това пуснах, ще чакам превода...

# 215
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug

Момичета, този психопат наистина ли бутна момичето от скалата? Цялата се разтреперих Cry
Егати ти трилъра Scream

Аз още не съм изгледала цялата серия от снощи а и имам да доглеждам 4 с превод, така че съм назад с материала Stuck Out Tongue Winking Eye, но не ми се вярва да я е бутнал наистина. То тогава ще трябва да го финазилират. Непременно ще се изкажа като изгледам епизодите.

# 216
Аз прочетох, че засега "Show TV" не мисли за промяна на деня на излъчване или прекратяване на сериала. Поредицата ще се излъчва до края на сезона, което означава до 20 епизод. Ако покаже добри резултати в рейтинга на 20 епизод - 20 епизод ще бъде финал на първи сезон и през септември ще продължи с втори сезон.
Деси, цитирах те, защото нещо подобно прочетох и аз сега на руски.
Скрит текст:
По нашей информации, сериал Стужа будет показан до 20 серии и либо зафинален, либо продлен еще на 20 серий с переменой дня показа.

Один из самых лучших сериалов этого сезона, безусловно. И никакие рейтинги не важны.
https://vk.com/aveturk
Дано да е истина Simple Smile

Дано! Много са ми хубави Фирузе и Аяз. Гледат ми се още! Ако сериала се развие както трябва и завърши щастливо и 20 серии са достатъчни!

# 217
Здравейте, аз малко изостанах... Със сериала 🙄, ноо идвам... Снощният епиозд... Финалът беше трепач.... Ертан вярно я бутна 🤔🤔🤔...
Чудя се сега как ще завъртят нещата... Нямаме нов фраг да му се не знае...
Надявам се поне, ако е 1 сезон да е качествен... Мисля, че Беррак май няма да е чак толкова лоша героиня, явно наистина много обича Аяз... Сцента с майка и и майката на Аяз беше много добра... Тогава видях тревожността в погледа на Беррак и малко ще е тъпо, ама ще страда доста...
Фирузе, усеща, че нещо крие Аяз... Харесвам ги като ГГ, но си мисля, че все още не трябва да са заедно и малко Ертан да влезе в играта 😉... Как плака като разбра нещата... Не повярвах в жена не ме беше грабнал както тука...
Дали няма да я бутне Ертан и Фирузе да загуби паметта си и всичко, което знае за преди живота си да е моменъа загуба, а дали добър сценарии вадя 😂🤣🤣🤣
Ами да гледа ми се по модерна история по раздвижена... Не е за тук разбира се ама се чудя дали римейка на подли камериерки ще намери своите зрители в четвъртък при доста силна конкуренция...
Те комшиите каквитонса костеливи орехи на новостите.... Мммм, аз бих и дала шанс, ама те едва ли, също така в интернет пространството като цяло сериала е в топ 10, което си е постижение Simple Smile
Хубав ден на всички 🤗🤗🤗🤗
Не съм гледала снощи епизода, ще си чакам превода и затова няма да правя коментар, но защото много се коментира бутането от скалата, аз също като теб мисля, че Фирузе може би ще загуби паметта си и тогава ще гледаме наново пораждащи се чувства между нея и Аяз, също така смятам, че Берак истински и много обича Аяз, жалко, защото няма да получи неговата любов, тя завинаги ще бъде за Фирузе, мъчно ми е за Берак и нямам идея как сценаристите ще я измъкнат от тази любовна драма. Да засега не я представят като гаднярка, но ще видим по-нататък как ще развият образа и. Ертан и той много се старае да я държи в заблуда относно това колко аяз я обича! Аяз..., ах Аяз, това момче никога няма да си прости какво е причинил и продължава да причинява на Фирузе, тези негови тъжни очи, готови винаги да се разплачат, как я гледа само, с толкова обич и болка, как непрекъснато я следи, за да я предпази от Ертан. Аз също съм на мнение, че Джанер в ролята на Ертан е по-сполучлив образ, отколкото в образа на Сарп от "Жена", абе отдават му се гадничките роли Simple Smile. Дано да си изкарат сезона, защото историята си заслужава, каста е много добър, и актьорите и режисьорката го заслужават-едни от най-добрите са!

# 218
Излезе епизодът, ама не разбрах какво ѝ казва на скалата, какво станаа. Аз само това пуснах, ще чакам превода...

Уж бил имал голяма любов, която била паднала "като листо" от скалата пред очите му. Не могъл да я удържи. И вече 5 години я сънувал всяка нощ.

А Фирузе го била накарала да свали маската си на психопат. Ако го опознаела, щяла да го обикне. А той щял да я накара и тя да свали маската си някой ден.

# 219
Стига бе хора Flushed, той ще я хване. Няма как Фирузе да падне от там...
Сигурно я сплашва...
Получава му се. Изплаши и нас.

# 220
Стига бе хора Flushed, той ще я хване. Няма как Фирузе да падне от там...
Сигурно я сплашва...
Получава му се. Изплаши и нас.
Дано да си права, ама във фрага направо си  политна надолу

# 221
Дано да си права, ама във фрага направо си  политна надолу

Да, така е...

Но се надявам да е визуална измама от страна на режисьора, за повече адреналин...

# 222
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Не съм гледала серията, само някои моменти в Инстаграм. Рейтингът пада, но дано това да не е проблем за продължаването на сериала. Вече едно дизи от тези в сряда е зад нас Joy

Тотал: 3,29% 13 място
АВ: 3,30% 7 място

# 223
# 224
Току що изгледах епизода.
Все едно за пръв път чета на руски! Нищо не схванах, като хората...
За това няма да задълбавам, докато не го гледам и с бг букви.
Но съм категорична, че Ертан няма да убие Фирузе Blush Надявам се другата седмица да не изглеждам твърде глупаво Stuck Out Tongue Winking Eye
Дали ще я хване...
Дали всъщност, това което дадоха е само в неговата глава...
Не знам, но друг вариант за мен не би бил логичен...
Не е, като да не се съмняваше в нея отдавна. Играеше си на котка и мишка с момичето, и дори ми се струва, че се възхищаваше на самообладанието и в отделните изпитания. За това смятам, че издайническата снимка с присъствието и на строежа в деня на инцидента, едва ли го е сринала до степен да и посегне на живота.
Напротив, мисля, че най- ожесточената фаза на играта сега ще започне.

Общи условия

Активация на акаунт