Къде в Пловдив??? - 84

• 34 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Не мисля, че този вид ваксина е решение..
Съветвам да пуснеш в др.лаболатория резултата. Писанец не са надеждни.

защо според вас не е надежно?
аз съм имала в годините няколко проблема идентични и всеки път антибиотици и се учудих че никой лекар не ми беше предложил ваксината
в интерес на истината проработи - не е минало много време - години примерно, но е факт че изследванията ми са чисти
явно не при всеки е така

# 226
Аз не съм против ваксините, но тази не ми подейства.
Същото беше и с Бронховаксом преди години, никакъв ефект нямаше при дъщеря ми.

# 227
Здравейте, момичета някой може ли да ме насочи от къде мога да си купя качествен часовник на прилична цена по-конкретно ме интересуват две марки: Michael Kors и Guess? Moже и оутлет, не държа даже да е чисто нов или най-нов модел може и втора ръка, но да е в запазен вид и по-сносна цена. Благодаря предварително. Heart
Да си подбутна въпроса, че ще изостане а ме интересува живо. Hands Pray

Купувала съм си Пиер Карден от магазина в Халите, който е на втория етаж отзад. Носих го повече от десет години, работи безотказно, ходих да му сменят батерията само там. За тези години съм я сменяла 3 пъти. Още си работи, но вече ужасно ми е омръзнал и не го нося. Честно казано в началото бях със съмнения за качеството на това магазинче, но ако се наложи да купувам пак скъп часовник ще е от там.

Здравейте! Идвам с един малко не по темата въпрос, но не намерих къде другаде да попитам Blush. Заглеждам фитнес LadyFit до пешеходния мост, понеже ми е удобно като локация. Добре ли е там според вас? Разгледах снимките в сайта им, но не виждам уреди за кардио. Има ли такива? Предварително благодаря Flowers Hibiscus

Имай предвид, че ще ти искат първоначална такса от порядъка на 150 лв, която е само за регистрация - за да станеш техен член. Мен ме омайваха един час с презентации и накрая като ми го тупнаха това директно си тръгнах. Жестоко ми загубиха времето. Още повече залата е на пешеходния светофар на Военна Болница на подземно ниво, лятото вратата стои отворена и всички изгорели газове влизат вътре. Долу няма аспирация, а само климатик. Аз не бих отишла втори път.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 09:26 от Анонимен

# 228
Благодаря за отговорите! Flowers Hibiscus На мен ми е удобна залата на пешеходния мост. За цените гледах нещо друго в интернет, но ако е повече от 100 лева и мен ще ме откажат. Много ми идват.

# 229
Трябва ми чисто заешко и/или пуешко месо днес. За захранване след медицинска диета на дете на 6 г. Бебешките пюрета не са оферта. Някакви идеи откъде мога да намеря?

# 230
  • под тепетата
Не знам какво разбираш под чисто, но в момента в Билла има заек. https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura

# 231
  • Пловдив
А пуешко има в Лидл.
Идеята, че може да се намери нещо прекрасно от някоя бабичка за мен е смешна.
Някой, който има достатъчно пуйки или зайци да ги продава на непознати едва ли ги гледа по био, еко и не знам си какво... Т.е. също си ги гледа със смеските и антибиотиците и ...

# 232
Под "чисто" имах предвид да си е само месо, а не като в бебешките пюрета някакви смески.
Много благодаря за идеите, ще обиколя и двата магазина следобед.

# 233
Пуешко има и в Кауфланд. Заек също, но не знам дали постоянно.

# 234
И в Лекси има зайци охладени, вчера гледах.

# 235
  • Пловдив
Здравейте,
моля за препоръка за магазин за матраци със сравнително голям избор и изгодни цени.
Търся матрак с мемори пяна, размер 200/200.

# 236
Здравейте, може ли някой да ми каже, къде в Пловдив мога да проявя цветна лента и да изкарам снимки?
Намерих стар фотоапарат и видях, че в него има лента. Благодаря предварително! Simple Smile

# 237
Здравейте, за маршрут от Пловдив до хижа Здравец, през Марково ако се мине, трябва ли ми винетка?

# 238
  • Пловдив
Здравейте, за маршрут от Пловдив до хижа Здравец, през Марково ако се мине, трябва ли ми винетка?
трябва.

Матраци доста и различни има в Центъра за матраци на 6-ти септември след Вис Виталис.

# 239
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой да ми каже, къде в Пловдив мога да проявя цветна лента и да изкарам снимки?
Намерих стар фотоапарат и видях, че в него има лента. Благодаря предварително! Simple Smile

Във фото "Дъга" в Кършиака проявяват и вадят снимки, но предполагам го правят и в другите фотоателиета.

Общи условия

Активация на акаунт