Къде в Пловдив??? - 84

• 34 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
И от мен глас за сладкарницата зад Военна болница.

# 211
Нямам идея, опитвам се да "убия" една бактерия. Изкарах курс с антибиотик, пуснах си вчера контролни в Писанец и ми казаха ,че ако не излязат на същия ден, значи пак е изолирана бактерията. Притеснява ме факта, че това ми беше 4ти антибиотик (ноември и декември пих заради ангина и проблем с мъдрец) за последните няколко месеца, а четох, че е. коли е много упорита. Затова търся някой съвестен доктор, който ще ми помогне да я изчистя.

потърсете си добър уролог, защото за е коли има ваксина
след излекуване се пие уроваксим мисля се казваше по схема от уролог и забравяте за проблемите си
съществено важно е да намерите уролог, защото видях много грешки при лекуването ми преди това
по случайност попаднах на д-р панайотов в дкцто на пълмед
изключително съм доволна от лечението

# 212
На мен изобщо не ми подейства този Уроваксом.

# 213
  • Пловдив
Не мисля, че този вид ваксина е решение..
Съветвам да пуснеш в др.лаболатория резултата. Писанец не са надеждни.

# 214
Здравейте! Идвам с един малко не по темата въпрос, но не намерих къде другаде да попитам Blush. Заглеждам фитнес LadyFit до пешеходния мост, понеже ми е удобно като локация. Добре ли е там според вас? Разгледах снимките в сайта им, но не виждам уреди за кардио. Има ли такива? Предварително благодаря Flowers Hibiscus

# 215
  • Пловдив
Да питам...къде в града има Аюрведа център?
И също място, където да се научиш да дишаш правилно?

# 216
  • Пловдив
И аз търсих такова място за дишането, но не открих. От миналата седмица започнах йога. Досега не съм се интересувала. Набляга се на дишане, но не някой специално да се занимава с теб, а по-точно ни обръщат внимание да дишаме през носа и от корема. Може би с постоянство ще се получат нещата.

# 217
  • Пловдив
Уф, да...надали има.
Вярно йогата помага, ама ми трябва за подрастващ.
В нета също има, ама не е като някой да се занимава с теб...

# 218
Уф, да...надали има.
Вярно йогата помага, ама ми трябва за подрастващ.
В нета също има, ама не е като някой да се занимава с теб...
Има йога и за деца, ама твоят е достатъчно голям да си ходи на нормални занимания 😉 ако ти върже, все пак тийн съзнанието е необятно 😁 (от опит хуху)

# 219
  • Пловдив
Доколкото си го знам, няма Wink

Попаднах на този център в SPS хотела...
https://therapycenter.bg/
Някой да има впечатление?

# 220
Има ли лаборатория някъде покрай Вазов??

# 221
Медикус Алфа?

# 222
  • Точно където трябва
До Копчето има и Писанец, не е твърде далече.

# 223
То там има и Зинвест, Рамус.

# 224
  • Пловдив
Здравейте! Идвам с един малко не по темата въпрос, но не намерих къде другаде да попитам Blush. Заглеждам фитнес LadyFit до пешеходния мост, понеже ми е удобно като локация. Добре ли е там според вас? Разгледах снимките в сайта им, но не виждам уреди за кардио. Има ли такива? Предварително благодаря Flowers Hibiscus
Точно там не съм ходила. Преди време се казваше Fitcurves, бяха започнали първо в Тракия и тогава ходех. Много доволна бях. Няма специалните уреди за кардио като в другите фитнес зали, но е доста динамична тренировката, защото се въртиш в кръг и трябва да преминеш през всички уреди по 3 пъти, като е уред-почивка-уред-почивка и така докато се извъртят 3 пъти. Като през т.нар. почивка правиш упражнения, които инструктора е показал. Ходех към 3-4 месеца и след това го преместиха до Военна болница и вече не ми беше удобно като локация и се отказах. Сега ако има как да ми е близо, отново бих се записала. Преливах от енергия тогава и смъквах на см повече, отколкото на кг, а като ходех не им спазвах хранителния режим и пак бях доволна. Сега нямам идея как са, но уредите са същите, със собственото си тегло си правиш упражненията и предполагам, че всичко е както е било преди. Според мен няма да съжалявате.

Общи условия

Активация на акаунт