Прием в ясли и детски градини в Пловдив - 7

• 53 646
  • 455
  •   1
Отговори
# 165
Това не звучи много обнадеждаващо. Дали може малко повече информация защо. Може и на ЛС.

# 166
  • Пловдив
Може да пуснете пост и в тази група

# 167
Според вас с 16 точки и обявени 6 свободни места в Мечо Пух имаме ли шанс или да не се надявам?

# 168

Даже 5 места по общ ред. Няма как с 16 точки.

# 169
Здравейте, може ли да споделите мнение за ДГ Десислава и ДГ Еделвайс в Тракия?
Благодаря! 😊
П. С. С 18.5 има ли шанс да се влезе на 1во класиране в горепосочените, или е като яслата сложно, ако нямаш 20 и 19т

# 170
  • Plovdiv, Bulgaria
Тази година в Десислава ще е само една група, така че не знам с толкова точки ще имате ли късмет. Моят син ще бъде с 22 или 23 май бяха и се надявам да се класира, понеже кака му е там 3-та група и съм много доволна.
Госпожите, лелите, случвало се е заместващи да има от другите групи, всички са много добри. Дъщеря ми свикна супер бързо и сме нямали проблеми. Директорката също е разбрана, миналата година имахме среща с нея относно ремонт на площадката на нашата група и други дребни неща и всичко се изпълни. Много съм доволна!
Госпожите, които ще поемат първа група на есен също са много добри.
Късмет!

# 171
Благодаря, а защо ще е само една групата тази година?
Май и с градината като с яслата ще хвърляме боб тези с по 1 дете... Доста неприятно, ама дано се случат нещата все пак.

# 172
  • Пловдив
Аз за район Южен се чудя дали ще ни стигнат 16 точки (поне толкова ги изкарвам) без да са включени тези за поредността на желанията, както и как да ги подреждам тия желания...За първа градинска група става въпрос.

# 173
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря, а защо ще е само една групата тази година?
Май и с градината като с яслата ще хвърляме боб тези с по 1 дете... Доста неприятно, ама дано се случат нещата все пак.
Така вървят групите, нямам представа защо, някои набори са по 2 групи, някои по една.
Забравих да спомена с каката като кандидатствах, в първите класирания с 19 точки не я взеха, в едно от последните към края на юли (вече малчо се беше родил и добавих още една точка за 2 деца в семейството) и я приеха с 20т. Но както казах, добре, че бяха 2 групи техния набор и имаше повече места.

# 174
В „Десислава“ има 7 групи. Три години приемат по 2 групи, една година - една група. Просто има толкова помещения.
Иначе градината е хубава. Не е така реновирана като „Кремена“, но е  много добре във всяко друго отношение. А и не е мизерно с никакъв случай.
За „Еделвайс“ също съм чувала добри отзиви, но дъщеря ми е в „Десислава“.
Преди 2 години 18.5 точки стигаха за „Еделвайс“ на първо класиране, на трето за блоковата „Кремена“ , но всеки набор има различен брой кандидатстващи.

# 175
Благодаря ти, Amonqk! Hug
Ами ще видя как да подредя желанията, дано все пак влезем някъде на първо класиране с тези 18.5.. Ако ли не, чакаме следващото и така Blush

# 176
Здравейте, предстои ни кандидатстване за детска градина. Детето ми е с ТЕЛК, има ли някой запознат как става кандидатстването?

# 177
  • Пловдив
Мисля, че е по същия начин, но ще получите допълнително точки.
Дано и някой по-запознат се включи, ако не се обадете на телефона зададен на сайта, аз лично на много мила и обяснителна жена бях попаднала.

# 178
Ето линк с точкообразуването.
Вижте т.2.2
http://dz-priem.plovdiv.bg/points_reception

Кандидатствате по канален ред и след класиране трябва да представите съответните документи.

# 179
  • Пловдив
Един глупав въпрос:
"Допълнителни критерии: брой деца в семейството до 18 години - по 1 точка на дете."
Включва ли се точка, ако детето е едно? Едно дете - 1 точка, две деца - 2 точки или 1 дете - 0 точки, 2 деца - 1 точка и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт