PayPal / ПейПал – 14

• 55 824
  • 592
  •   1
Отговори
# 165
Получих и първата пратка - неизползваем, съвсем малък слинг за носене на бебе!? А бях поръчала количка 2 в1 с кош за кола за бебе и електрически шезлонг за бебе.

# 166
Описала съм им всичко по двата случая, снимки, кореспонденция и вече два месеца водят разследване, не вярвам да съм единственият излъган клиент !? Сега за един ден искат аз да реагирам?! Районното, добре, ще опишем случая, но после ще трябва и превод на документа, за което ще тр да платя 40 лв и ще е готов утре в най добрия случай.

# 167
Аз имам 3 казуса до сега, за които съм пускала диспут- за неполучена пратка и за некоректен търговец. И в трите решението беше в моя полза без никакви допълнителни изисквания и уговорки ми възстановиха сумите, а не бяха малки. Не ми е ясно в конкретния случай какви документи изискват при положение, че търговеца най-вероятно не е в България (или греша?)

# 168
Просто са решили да се заядат. Могло е да приключи диспутът в нейна полза без нам кви си там документи, които изискват от полицията. 

# 169
От Китай са и двете пратки

# 170
Ако беше в Ибей поне те можеха да се намесят. Сега и да пратиш някакъв документ не се знае дали ще ти го приемат Пейпал. Прекалено много изисквания имат и не си заслужава разправиите. Заяли са се с теб. При нормални обстоятелства нямаше да ти изискват тези документи, а щяха да отсъдят в твоя полза след като имаш снимки и доказателства.

# 171
Здравейте, искам да ви благодаря за съдействието и подкрепата. И да споделя резултата. Не отидох в районното. Порових се в бг сайтове за интернет измами, но всички се занимаваха с доста по сериозни случаи от моя. Накрая писах на PayPal, че местните власти не разследват измами от такова естество на извършители извън страната. Помолих ги да рагледат заедно двата Claim-a/ един и същ изпращач по товарителница/ въпреки различните фирми и мейли на които са преведени парите. Товарителниците на които е описан само един атикул с тегло 0.200 и 0.500 гр. Няма как количка и столче за кола да тежат толкова!? И така,  възстановиха ми парите, но за сега само за едната пратка.

# 172
Здравейте, отскоро работя в чуждестранна фирма за дизайн на спортни стоки. Клиентите плащат директно към фирмата, но много от тях искат да ми изпратят бакшиш когато са доволни (дребни суми между 5-50 $) с личен превод към мен. Бихте ли ме посъветвали дали създаването на PayPal акаунт е най-подходящо в случая или има други услуги за преводи на малки суми?

# 173
Здравейте, направих покупка чрез пейпал от измамен сайт на стойност 510 паунда,4 часа по-късно разбрах,че е измама понеже сайта вече го нямаше.Ведна повдигнах деспут в пейпал и те се свързаха с продаваша който е предоставил разписка,че е изпратена пратката,но такава пратка несъществува.Пейъл ми предостави номер за проследяване който номер е даден от продавача. В момента е в статус разследване на случая.Питането ми е дали има шанс Пейпал да ми възтанови сумата?Ще се радвам ако има кой да отговри дори и да посъветва какво следва от тук нататък.
Благодаря!

# 174
Не искам да ви отчайвам, но аз имам такъв случай, но беше преди 10 години. Писаха ми, че щом има номер на пратка, продавача е ок.
Пих една "студена вода"

# 175
  • Куциндрел
Този номерна пратка не излиза ли в сайтана куриера, с който е пратен? Там пише дата, къде е пратката и т.н.

# 176
Никъде не излизаше нищо, но ПейПал, решиха казуса в моя загуба. Дано при вас е различно, все пак беше преди 10 години

# 177
Пише,че такава пратка несъществува.Надявам се и от пейпъл да са проверили.

# 178
  • Бургас
Аз имах пратка от ибей, която върнах на продавача, но той не ми върна парите. Бях предоставила проследяващ номер, но тракинга тогава работеше само до напускане на РБ. След два месеца вече можеше да се види движението и в UK, отворих диспут в Пейпал, видя се че стоката е получена от него срущу подпис и въпреки това отсъдиха в негова полза...

# 179
Моя случай се реши в моя полза.Чак не мога да повярвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт