PayPal / ПейПал – 14

• 55 903
  • 592
  •   1
Отговори
# 150
  • Куциндрел
Искат когато имаш постъпления в пейпала над определена сума. И при  мен беше така с извлечението от банката, накрая си прехвърлих телефона на мое име и им дадох фактура.

# 151
Ами моите постъпления са малки суми от порядъка на $20-30.

# 152
  • Асеновград
Явно зависи и от къде идват .

# 153
  • Mediterraneo
А, аз постъпления нямам никакви, значи да съм спокойна.

# 154
  • Куциндрел
Не е на месец, ами на година. И аз се бях изненадала като ми поискаха документи, та поразпитах съпорта.
А от къде идват няма значение. Правят го заради прането на пари

# 155
Здравейте, искам да ви помоля за помощ относно направен от мен claim за възстановяване на сума от некоректен търговец. От PayPal ми искат официален документ от държавна институция или правоприлагащ орган с подробно описание на случая?! Имате ли такъв опит и към кога трябва да се обърна? Прилагам и точния текст : To continue with this investigation, a report must be filed with a law enforcement agency or government organization. You may choose to contact your local law enforcement agency (such as your local police or sheriff's department) or you may choose to file a report with any other governmental agency of your choice.

Filing a report with a law enforcement agency or government organization

Contact a law enforcement agency or other governmental organization (either in person or online) to report the issueReport specific details regarding the item you receivedYou must obtain a copy of a report from the law enforcement agency or governmental organization and provide it to PayPalThe report must contain the following information: It should be on the agency's or organization's letterhead or contain a stamp or seal or some other information that indicates the report is official documentationIt should clearly explain the details of your issueIt must include the agency's or organization's contact information

# 156
За първи път чувам подобно нещо, но явно не е прецедент - има подобни казуси в други страни, явно искат да се презастраховат с официален документ. Освен да отидеш в районното полицейско управление за твоя квартал и да пуснеш някаква жалба с описание на твоя случай..

# 157
А нашето полицейско управление какво общо има с некоректния търговец? Пълни глупости, а пейпал е голяма мизерия, аман от документацията, която искат за щяло и нещяло!!

# 158
Здравейте, искам да ви помоля за помощ относно направен от мен claim за възстановяване на сума от некоректен търговец.
В какво се изразява некоректността на търговеца?

# 159
  • Mediterraneo
А нашето полицейско управление какво общо има с некоректния търговец? Пълни глупости, а пейпал е голяма мизерия, аман от документацията, която искат за щяло и нещяло!!

Аз без пейпал не пазарувам, пък нека е мизерия. Винаги са коректни, винаги реагират бързо и се чувствам достатъчно защитена от некоректни търговци. Не са ми искали никакви документи за 5 години активно ползване. Няколко пъти съм пускала диспути, винаги се решават в моя полза.

# 160
Как са коректни? Искат документи за доказване на адрес, пращам им извлечение от банкова сметка няколко пъти, където ясно и точно има адреса, ЕГН и каква ли още не информация и ми пишат, че документа не потвърждава адреса. Превалутирането от долар в евро в лев пак е в тяхна полза естествено. А за реагиране бързо изобщо и дума не може да става - чакам по 10 дни да ми откажат документа, че не бил валиден. Пълни мизерници. Има писани постове по темата и всеки знае, че там пари не се държат, няма абсолютно никаква сигурност, а и пейпал не е банка, но има претенции за всякакви документи, които дори банките не са ми искали. 

# 161
  • Mediterraneo
Ми на мен не са ми искали никога нищо досега, 5 години активно ползване. Нито лични документи, нито адреси, нищичко. С превалутиране нямам проблеми, защото пазарувам само в евро, сметката и картата ми са евро.
И кой, по дяволите, казва, че Пейпал е банка?! Хахаха, това звучи като виц.

# 162
На мен след една година ползване ми поискаха. Аз имам и малки постъпления по сметката, но като цяло рано или късно ще поискат документи и то много.

# 163
  • Mediterraneo
Аз постъпления нямам, само плащам през тях.

# 164
Поръчах ограда за детски кът, детска пързалка и детска люлка и получих една малка кукла?! Информирах търговеца, а той ми отговори, че пратката ми ще пристигне с друг номер товарителница. С голяма изненада установих, че втория номер който ми дават съвпада с пратка от друг търговец, която е изпратена месец преди поръчката ми и която още не бях получила. Оказа се че и двете фирми от които съм поръчала са фалшиви и под една шапка.

Общи условия

Активация на акаунт